goed te noemen

dat het een goede ervaring is om met 123inkt.nl zaken te doen

Ik ben zeer tevreden over het contact

Zoals gewoonlijk, snel en goede prijs.

Niks te klagen.

Ik had wat problemen met het installeren, maar dat werd adequaat opgelost. Er was hiervoor contact nodig met Canon en ook daar werd goed op geanticipeerd. Daarna verliep alles goed en ik ben tevreden over de geleverde printer.

BEN ZEER TE VREDE NA MIJN EERSTE AANKOOP

MIJN EERSTE ERVARING WAS PRIMA DUIDELIJK EN HELDER

huismerk inkt van 123inkt geeft ernstige kleurzweem foto's onacceptabel

De informatie van 123inkt over de huismerkinkt is onjuist. 123inkt weet dat maar past het niet aan. Het gaat om inkt voor Epson ecotank printers van het huismerk. Deze nepinkt veroorzaakt een ernstige onacceptabele kleurzweem. De 123inkt dient je weer uit de ecotankprinter te halen en te vervangen door originele inkt. Dit vervangen is bij ecotanks niet goed mogelijk. Het kost veel originele inkt en je moet vele vellen volledig vol inkt printen om de inkt door te spoelen. 123inkt wil dit alles niet compenseren en is ook niet bereid hun informatie aan te passen. 123inkt vindt het dus prima dat duizenden mensen problemen met hun printer krijgen en veel tijd raken. Jammer dat de 'alternative facts' van 123inkt tegenwoordig de norm lijken te zijn.

Compliment

Ik had een verkeerde cartridge besteld. Perfect opgelost door de klantenservice. Ga zo door.

BESTEL GÈÈN HUISMERK CARTRIDGE!! HET IS EEN GROOT LEUGEN!!

Ik had laatst voor mijn hp colorlaserjet huismerk cartridge besteld. Er staat bij dat je er ongeveer 2000 pagina's mee kunt printen. Dus 2 x zoveel als een originele. Nu pas 2 weken in gebruik en Max 100 pagina's geprint en hij staat nu al op 80%. Toen ik de lade opentrok zag ik ook dat een cartridge was gelekt. Zoiets had ik niet verwacht van zo''n groot webwinkel. Ik had eerder de reviews moeten bekijken dat had ik die fout niet gemaakt. Vandaag weer een cartridge besteld zal het morgen gelijk weer terugsturen en nooit meer iets bestellen van hier.

Verkopen gebakken lucht

Ik had altijd uitstekende ervaringen met 123inkt.nl. Prima voor de toners als ook een 3D printer en huismerk filamenten. Ik had een nieuwe printer met spoed nodig. Volgens de site direct leverbaar. Helaas. De waarheid bleek anders. Er wordt van alles beloofd maar leveren ho maar. a) Eerst wordt je gebeld dat de leverancier (Kyocera) hem rechtstreeks komt leveren binnen 3 werkdagen. Datum kunnen ze je niet geven. Dus moet je zorgen dat er iemand is die de printer in ontvangst kan nemen. b) Tussendoor nog contact gehad. Er werd bevestigd dat de printer binnen de 3 dagen geleverd wordt c) Niets ontvangen. Paar keer gebeld met als resultaat dat hij een week later zou komen. Wederom niets ontvangen. d) Nu zouden ze hem weer een week later afleveren. Over de opmerking dat de printer nog steeds direct leverbaar is werd aangegeven dat het voorraad systeem vertraagd wordt bijgewerkt. Zeker met slakken. Inmiddels ben ik er klaar mee. Ik heb mijn geld teruggevraagd. Zo'n wanprestatie als deze heb ik nog nooit meegemaakt. Ik ga wel bij een ander kijken voor mijn office/3D supplies en apparatuur. 123 is gewoon te onbetrouwbaar geworden....

Boven verwachting

Beste 123Inkt, Hartelijk dank voor de correcte en snelle afhandeling van de kapotte cartridge. En dan in het doosje met de nieuwe cartridge ook nog wat attenties aantreffen. Een echte verrassing. Dank daarvoor!

Wat een goede klantenservice!

Ik was al zeer tevreden over de goede service en kwaliteit van de producten van 123Inkt maar nu helemaal. Een van de geleverde inktcartridge werd niet door de printer geaccepteerd. De klantenservice rond half 7 's avonds gebeld en ik werd heel vlot en vriendelijk geholpen. Na wat proberen bleek de inktcartridge kapot. Geen probleem, er zou direct (kosteloos) een nieuwe worden gestuurd. Die had ik de volgende dag al in huis. Met een excuuskaartje, een klein flesje wijn, 2 pennen en een post-it blokje. Dat was helemaal niet nodig, maar wel heel attent. Zo zie je maar weer: fouten maken is niet erg, het gaat erom hoe je ze oplost en dat doen ze bij 123inkt meer dan prima.

Uitstekend bedrijf

Super snelle levering. geweldige service.

Zo wil ik het graag!

Zojuist via de site een bestelling geplaatst, maar even vergeten dat ik deze morgen niet in ontvangst kan nemen. Klantenservice opgebeld (bereikbaar van 08:00 tot 00:00!!!) Vriendelijke mevrouw aan de lijn; zag aan het telefoonnummer al over welke bestelling het ging. In no time geregeld dat de bestelling een dag later wordt bezorgd.

snelle levering. vorige bestelling iets vergeten te leveren. maar vandaag ontvangen met een flesje wijn erbij! Bedankt en helemaal super.

Zeer tevreden: snel en goed

Snel en goed

Ik heb al een zeer positieve review onlangs geplaatst!!

zie boven.

Goede sevice

Mijn fout

Na het bestellen van foute inktcartridges werd dit pijlsnel opgelost door klantenservice. Zelfs de al geopende cartridge werd teruggenomen. Dat is coulance zonder weerga.

Levering is goed uitgevoerd

Ervaring is goed, product is naar wens

Alles is prima.

Topprinter.

Levering vlgs. afspraak.

Goedkoop en een snelle levering

Goedkoop en een snelle levering ga zo door

prima geregeld

mooi op tijd geleverd, netjes geregeld

heel goed

snel en goed