Supergoede service!

Ik had problemen met mijn cartridges en bleek dat deze verouderd waren. Nu heb ik alle kleuren vergoed gekregen met een excuses van hun en een flesje wijn! Echt top! Ook met bestellingen plaatsen en medewerkers zien dat het eventueel goedkoper kan bellen ze altijd! Ben super tevreden! Het is dat ik geen social media heb anders had ik het daar ook zeker vermeld!!! Ga zo door!

Super en snel geregeld

De niet werkende cartridges werden super snel omgeruild. Top geregeld!!!

een goede webshop

een zeer goede webshop , met een zeer duidelijke site welke goed aangeeft welke inkt ik moet hebben voor mijn printer en vervolgens een vlotte levering waar voor dank.

Hoe ik 123inkt beoordeel, waardeloos.

Als je een product wilt kopen, prima prijzen. Wil je een product retour sturen (ongebruikt) omdat het niet voldoet Ann je wensen, dan ben je de lul. Ze werken bewust met jaren 80 systeem om je zo moeilijk mogelijk te maken. Ze zeggen ook letterlijk dat ze eerst moeten beoordelen of je je geld wel terug krijgt en het aller ergste is dat je retourkosten zelf moet betalen. Tip. Betaal paar euro meer en koop elders, daar heb je dit soort kleuter gedrag niet en gewoon een top service. Mijn ervaring -> 123inkt is een Tokkie shop is. Geloof me bel met de service lijn, dan merk je het zelf. Tot dat ze verkopen ok, en moet het retour, slaan ze om. Alsof ze ercoor getraind zijn. Voor mij nooit meer.

Goed en uitermate voldoende ervaring met 123inkt.nl.

Alleen jammer dat ze de verzendkosten niet afschaffen bij een levering boven de 50,- euro. Maar ze leveren wel altijd op tijd en de juiste en goede producten.

Mooie producten voor een prima prijs!

De bestelling is goed begrepen en ook goed uitgevoerd

Mijn ervaring is dat het bestelde materiaal binnen zeer korte tijd geleverd is, zoals toegezegd.

.Niet meer sturen

erg snelle goede levering

bestel altijd hier goed bedrijf snelle leveringen en mooie prijs voor je inkt of spullen

Conform wederzijdse afspraak geleverd

zie boven

Goede website en service...

Had een brother printer besteld... Alles ging als vanzelf in de online bestelling... En werd de volgende dag al geleverd...

Ik heb inktcartidges besteld. Deze waren goedkoper dan bij een ander bedrijf. Snelle levering. Naderhand kreeg ik een mail met de vraag of ik tevreden was en of alles goed was verlopen. Dat was zo. Prima service. Volgende keer bestel ik daar weer.

Snel en goed!

Iedere keer weer prima!

Geweldige ondersteuning bij aankoop

Werd gebeld omdat mijn bestelling aangaf een complete drum te willen hebben terwijl de attente medewerkster dacht dat het slechts om de toner van mijn laserprinter ging wat inderdaad het geval was. Aangezien de prijs van de drum een stuk je hoger lag dan de toner, werd voorgesteld om 2 toners af te nemen. Deze kwamen qua prijs hoger uit dan de reeds betaalde drum maar dat verschil werd geschonken. Twee dagen later keurig twee toners ontvangen. Klasse! Waarvoor dank.

Wat een perfecte en snelle service.

Goed assortiment, goede prijzen en snelle service.

Zeer tevreden, goedkoop en kwalitatief

In een verpakking verschillende nummers

slecht

mijn printer doet het niet op de inkt van jullie was wel belooft.

prima geregeld

besteld en de volgende dag geleverd. snelle service en netjes verpakt!

Na mijn bestelling een snelle levering

Uitstekend te vreden over de bestelling en levering.en verwacht geen problemen omtrend service al eerder bestellingen gedaan naar alle tevredenheid Zou 123 inkt.nl zeker aanraden

Sehr tevreden

Snelle levering Sehr tevreden

Perfect!

Duidelijke website, levering zoals beschreven op de site. Hoop dat het dit bedrijf lukt om deze standaard vol te houden. Ik wens hen succes. Ik blijf hier bestellen.

snel geleverd,goed afgehandeld

hier heb ik niets aan toe te voegen, ben gewoon tevreden....

iedereen maakt wel eens een foutje

van de 4 producten die ik besteld had, had ik er 3 ontvangen. dit was allemaal heel makkelijk op te lossen door te bellen naar de klantenservice en de situatie uit te leggen. mijn laatste product is direct naar mij opgestuurd samen met een drankje als excuus. ik ben blij met hoe dit is verlopen.

Cartridges 8 maanden voorbij de garantiedatum verkocht

Ongelooflijk, ik bestel originele HP inkt cartridges en ontvang een cartridge waarvan de garantieperiode is verlopen in januari 2019. Als dit vooraf gemeld zou zijn, mogelijk akkoord. Maar nee, en bij navraag is dit 'normaal' en kan er niet worden gegarandeerd dat ik een 'up-to-date' cartridge krijg.

56 Nieuw Walden

Nederhorst den berg 1394 PC