Pluspunten

10 ben supper blij met july

Pluspunten

Prijs was prima, levering snel en betrouwbaar

Ik houd er niet van om gebeld te worden met extra aanbiedingen nadat ik besteld heb

Pluspunten

Kwaliteit, prijs-technisch in order, vriendelijk, servicegericht, snelle afhandeling van order.

Pluspunten

perfect!

Pluspunten

- Snelle levering - Goede prijs - Je kunt je oude cartridge inleveren en ontvangt dan korting op je volgende bestellening. Top idee

Pluspunten

Ze doen wat ze moeten doen (op tijd leveren tegen een scherpe prijs).

Geen.

Pluspunten

Keurig geleverd en goed verpakt

Pluspunten

duidelijke website. Snelle levering. Billijke prijzen

Pluspunten

Fijne site met betrokken mensen. Snel je product in huis en hele goede service!

Pluspunten

Goede info, prima verpakt, snelle levering, niet duur.

Pluspunten

Snelle levering van het bestelde product.

Pluspunten

Top levering en klantenservice!

Pluspunten

Prettige behandeling van bestelling. Vrijwel direct een overzicht van de bestelling en factuur. Snelle levering

Pluspunten

Hele snelle service

ga zo door

Pluspunten

Snel in het bezorgen

Nee het is goed zoo

Pluspunten

prima en snelle levering

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

ze bellen je terug als je erom vraagt en ze hebben gezorgd dat we uiteindelijk een goed werkende printer kregen na levering van een niet goed werkende printer.

Erg vervelend dat we een printer kregen die kapot was, maar dat kan gebeuren en daar kan 123inkt ook niks aan doen. Wij zagen zelf wat het probleem was en hebben dit aangegeven bij retourzending. We werden vervolgens gebeld dat hij getest werd en het gewoon deed, dus hij werd weer teruggezonden. Echter, helaas werkte hij nog steeds niet naar behoren (stickertje onder glasplaat liep telkens mee). Dus opnieuw retour gezonden, en uiteindelijk een nieuwe gekregen, die het wel deed. Helaas zonder enige vorm van excuus. Vervolgens werd er een factuur gestuurd voor de verzendkosten van de retourzending (2,95euro) en een aanmaning omdat we die factuur niet gezien hadden. Ik heb gebeld over deze aanmaning, en het zou worden gecorrigeerd, immers het betrof een retourzending en daar zouden geen kosten voor worden berekend. Nog geen week later kwam er een tweede aanmaning (10,95 euro!). Dit bedrag maar betaald om een deurwaarder of erger te voorkomen. Na een boze mail werd ik de volgende dag terug gebeld. Toen wel excuus , de 10,95 zou worden terugbetaald en ik kreeg de verzendkosten voor de eerstvolgende bestelling bij 123inkt.nl gratis.... Dit heb ik afgeslagen, ik zal hier niet meer bestellen. Vind de service slecht en omdat het zo'n groot bedrijf is, krijg je telkens verschillende mensen aan de lijn, lopen er dingen langs elkaar heen, waardoor ik een hoop frustratie heb gehad. Jammer.

Pluspunten

snel geleverd en de goede inkt dank zij advies.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Bestelling heel netjes en snel geleverd.

N.v.t.

56 Nieuw Walden