Pluspunten

Snelle levering, prima spullen!

Pluspunten

heb goede ervaring met uw product.

Pluspunten

Pluspunten

goede duidelijke site, prijs is ok, groot aanbod, snelle levering op de afgesproken dag.

Pluspunten

Goede en snelle service . Kwalitatief goed product.

Geen.

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering Goedkoop

Pluspunten

Snelle levering en goede spullen.

Pluspunten

heel makkelijk te bestellen en supersnel in huis

Pluspunten

Heel snelle levering, correcte behandeling, goed en degelijk verpakt. Mooie attentie gekregen (stylo's) wat ik als nieuwe klant erg waardeer! Vriendelijke leveringsman. Heb het product nagezien en het is inderdaad 100% correct. Ook veel goedkoper dan in gewone winkels waar men het product niet altijd heeft en je dan nog eens lang kan wachten. Voortaan doe ik al mijn bestellingen bij 123inkt. De website is heel overzichtelijk en mijn account is super duidelijk!

Weet niet, is gewoon de beste die ik al heb gezien.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

GEEN! U kunt zeer lang wachten voordat u geholpen wordt (absurd onze tijd kost ook geld). Dan wordt beloofd dat het opgelost wordt (niet dus) Weer bellen want uit hun zelf doen ze niets (maar wel kwijlen op goede recensies) Dan na lang wachten wordt men geholpen en blijkt dat bij het eerste telefoontje de verkeerde informatie is verstrekt (deskundigheid ten top) Dan wordt verteld dat hoe het opgelost wordt (eindelijk) Maar al met al kost het ons bedrijf veel tijd en geld en men kan ook nog een keer extra verzendkosten betalen (wat een service)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Bezorging snel en goed.

Vermeld op site dat bij de eerste bestelling achteraf betalen niet mogelijk is.

Verscheping naar het buitenland? Ben bereid DHL / FedEx kosten te betalen als het verscheept kan worden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Netjes op tijd afgeleverd, ben tevreden over jullie.

Alles was correct.

Pluspunten

Snelle handeling en snelle levering

Pluspunten

goede sortering merkinkt. snelle levering. gemakkelijke en veilige afrekening

Pluspunten

Snel. Goede prijs. Goede producten. Prima verzendverpakking.

Pluspunten

snelle en prettige behandeling zal ik zeker een ander aanraden!! dank voor de prettige ervaring met uw bedrijf!

Geen !

Pluspunten

Snel het goede product tegen een goede prijs geleverd

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

als er aangegeven word dat een product in dit geval elastiekjes niet voldoen en veel te snel breken, dan laat u als webwinkel minstens twee dagen wachten, dan bel ik als klant op hoe dat zit, is het nog in behandeling, krijg ik eindelijk een code om het terug te laten sturen moet ik eigenlijk nog de retourverzendkosten betalen, ga ik daarin tegen in het verweer, u levert toch een onjuist product? krijg ik wel een antwoordnummer.. (voel me dan wel genaaid..waarom niet direct dat antwoordnummer) maar jammer het pakketje is alweer op de terugweg, betaald door mijzelf. ik vind dat als jullie als beste webshop zoals jullie jezelf noemen ongelofelijk arrogant doen met het terugnemen van ondeugdelijke elastieken, wat een moeilijk gedoe, dat kost jullie gewoon een klant... er waren duizend en 1 betere passende oplossingen dan dit domme gedoe.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Website is overzichtelijk.

Product zou direct leverbaar zijn, terwijl dit niet het geval is. Levergarantie van 123inkt.nl binnen 24 uur klopt niet! Ik heb bij 123inkt.nl gekocht en betaald vanwege deze levergarantie (ondanks dat prijs iets hoger ligt dan bij concurrent). Bestelling zondag geplaatst; wordt pas 48 uur later besteld omdat het niet op voorraad is, zodat levering verwacht wordt binnen 72 uur. Bij deze leveringstijden had ik product elders gekocht omdat ik het product dringend nodig heb. Zwaar teleurgesteld.

Pluspunten

Door snel levering en werkt prima. Geen problemen met mijn printer

56 Nieuw Walden

Nederhorst den berg 1394 PC