Pluspunten

Goed en netjes toe gestuurd gekregen

Pluspunten

top

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Helaas deed een huismerk toner het niet, nadat ik gebeld had kreeg ik een instructie video hoe ik het kon oplossen. Toen dat niet werkte gevraagd voor een nieuwe vervangende toner en ondertussen zelf voor de zekerheid ook een originele toner besteld. De medewerkester van de klantenservice zag dit en zetten onze order on hold. vervolgens kreeg ik een mail met de vraag of ik de vervangende toner nog wilde ontvangen, om verzendkosten te besparen had ze de order on hold gezet. Vervolgens reageer ik om 16:30 uur. en krijg ik de volgende dag een mail dat de bestelling een dag vertraagd was. Gevolg: geen toner terwijl we topdrukte hadden in ons bedrijf.

medewerkers klantenservice laten bellen als ze denken het beter te weten. Ik snap dat het goed bedoeld was, maar ik plaats toch niet voor niets een order.

Pluspunten

Snelle service, en fijne klantenservice!

Geen.

Pluspunten

snel geregeld, ruim assortiment, goed geprijsd

Pluspunten

Snelle levering (de volgende dag) Goed verpakt Goede informatie over het product op de website Persoonlijke e-mail over de ervaring het afhandelen van de bestelling!

Een link naar productreviews zou mooi zijn (ik heb een printer gekocht) De website zou iets moderner mogen qua uiterlijk

Pluspunten

snelle en perfecte levering

geen

Pluspunten

goeie prijs, snelle levering

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Bij een gebrek aan een geleverde printer, wordt er niet een nieuwe geleverd, maar wordt je verwezen naar de producent. Daar kan je dan je verhaal gaan halen en dagen vrij gaan nemen om het apparaat terug te sturen en weer in ontvangst te nemen. Volgende keer bestel ik bij een webshop die de problemen direct oplost en in de plaats van de klant de leverancier benadert.

Pluspunten

Snelle levering. Goede service en after sales.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Pluspunten

Heel snelle bezorging

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Neem nooit de toners of cartridges van het huismerk 123inkt. 2 keer moeten terug sturen en mag geen ander merk kiezen. Verschrikkelijke slechte service!!!!

Pluspunten

Ik heb te weinig ervaring met Inkt23 in daarover te kunnen oordelen.

Zie mijn vorige reactie.

Pluspunten

Snelle levering, gunstige prijs.

Pluspunten

Goede website en uitstekende feedback. Mogelijkheid en goede begeleiding bij het inleveren van de lege inktcontainers. Deze leveren je ook nog eens geld op en kan je eigen accountomgeving weer terug vinden.

Pluspunten

Prima service, vlotte levering, goede prijsstelling.

Pluspunten

Goede prijs, snelle levering - wat je verwacht maar altijd weer fijn als dat ook klopt.

Pluspunten

Snel op de plek de bestelling.

Pluspunten

Gemakkelijk en snel. Groot assortiment

56 Nieuw Walden

Nederhorst den berg 1394 PC