Wij zijn zeer tevreden met de aanschaf van een printer Epson WorkForce WF-2750.Binnen een paar uur in huis zoals u beloofd. Deze printer is makkelijk te installeren en voldoet aan onze eisen. Print zeer scherp en snel.
Op dinsdag 11 juni j.l inkt cartridges besteld. Volgens de site van 123inkt.nl zou ik deze inkt cartridges de volgende dag (woensdag) ontvangen. Nu wordt het, pas, vrijdag 14 juni a.s.. Normaal gesproken niets aan de hand maar zeer vervelend als je er op rekent en je per se iets moet printen. Ook moet er iemand thuis zijn om de cartridges in ontvangst te nemen. De bestelling gecanceld en uitgeweken naar de dichtstbijzijnde winkelier. Wel een paar euro duurder. Overigens is Printabout.nl de goedkoopste en je betaald geen verzendkosten.
Ik heb een HP printer. HP doet er alles aan om haar eigen inkt cartridges te verkopen. Na een firmware upgrade werkt het 123inkt merk cartridge niet meer. 123Inkt neemt zelf contact op en vervangt de cartridges die niet werken zonder extra kosten. Geweldig!
Na 2 keer retourcode te hebben aangevraagd, geen reactie. Zoek wel een bedrijf service voor vaste klanten.
Het bestelde glazen schrijfbord kwam helaas gebroken bij ons aan en toen ik even naar de klantenservice belde om dat te melden kreeg ik een erg vriendelijke, behulpzame medewerker aan de telefoon die binnen één minuut regelde dat we een nieuwe kregen. Inderdaad hadden we de volgende dag al een nieuw bord in huis met nogmaals excuses en een goedmakertje bij het pakket. Geweldige service en zeker niet de laatste keer dat we bij 123inkt.nl geshopt hebben!
onlangs hp cartridges gekocht maar door een update van 123 inktcartridges niet meer te gebruiken . contact opgenomen met de hepdesk en er werden 2 nieuwe cartridges geleverd zonder kosten . super service
probleemloos
Pluspunten
een hele snelle levering en bij een (probleem) wordt er snel op gereageerd, en heel goed opgelost .
Goedemiddag Richard, bedankt voor je 5* review! Graag tot een volgende keer en nog een hele mooie dag gewenst. Groetjes, 123inkt
Bedankt voor je 4* beoordeling! Dit waarderen wij zeer! Groetjes, 123inkt
Pluspunten
Ik kreeg een melding over een HP-update die de huismerk-cartridges niet zou laten werken. Er stond een goede uitleg bij hoe ik dit probleem kon verhelpen. Dit bedrijf laat je niet in de steek bij zo'n probleem!
Bedankt voor je 4* review, Christian! Fijn dat het probleem verholpen is! Heb je nog vragen? Onze klantenservice staat voor je klaar! Groetjes, 123inkt
Bedankt voor je positieve beoordeling, Marielle! Wij zien je graag nog eens terug! Groetjes, 123inkt
Pluspunten
Snelle en correcte afhandeling.
Bedankt voor de moeite die je genomen hebt om deze 5* review te plaatsen! Dit waarderen wij zeer! Groetjes, het team van 123inkt
Pluspunten
Geen tegenvallers ik zal dit bedrijf actief aanbevelen.
Bedankt voor je 5* beoordeling, Mary! Groetjes, 123inkt
Pluspunten
Snelle service. Het goede produkt gekregen.
Bedankt voor de positieve review! Wij zien je graag terug bij een volgende bestelling! Groetjes, 123inkt
Bedankt voor het plaatsen van de 5* beoordeling! Dit wordt zeer gewaardeerd! Groetjes, 123inkt
Bedankt voor de positieve beoordeling, Casper! Groetjes, 123inkt
Pluspunten
snel en voordelig. Milieuvriendelijk want je kunt je lege cartridges terugsturen.
Bedankt voor de 5* beoordeling! En fijn dat je mee doet met het recyclen van de oude cartridges. Groetjes, 123inkt
Pluspunten
Alles goed geregeld
Bedankt voor je positieve beoordeling! Wij zien je graag nog eens terug bij een volgende bestelling! Groetjes, 123inkt
Pluspunten
Snel
Bedankt voor je positieve beoordeling! Groetjes, 123inkt
Pluspunten
snel, betrouwbaar
Verbeterpunten.
Goedemorgen Diane, Bedankt voor je positieve beoordeling! Groetjes, 123inkt
Pluspunten
goede servise
Bedankt voor je positieve beoordeling! Groetjes 123inkt
Pluspunten
Snelle levering, goede prijs, heldere communicatie.
VerbeterpuntenVooral zo doorgaan.
Bedankt voor je positieve review, Claas! Wij zien je graag nog eens terug! Groetjes, 123inkt
Bedankt, voor je positieve review! Dit waarderen wij zeer! Groetjes, 123inkt
Pluspunten
Snelle levertijden / Snelle & goede service en klantenservice. Altijd blij als ik weer eens inkt mag bestellen, krijg dan altijd leuk die lekkere gele 123inkt pen erbij!! Super blij.
Goedemorgen Max, bedankt voor je positieve review! Fijn te lezen dat je graag bij ons bestelt. Graag tot een volgende keer en voor nu nog een hele fijne dag gewenst. Groetjes, 123inkt
Betere service: oplossingen bedenken, meedenken met het probleem van de klant. Betere bereikbaarheid. Betaaloptie "achteraf betalen" niet veranderen in vooruit betalen!
Goedendag Anette, goed dat je je ervaring via deze weg kenbaar maakt. Wij willen je graag verder helpen en kijken dan ook graag voor je na wat wij hierin kunnen betekenen. Zou je per e-mail je klantgegevens willen sturen? Dit mag naar [email protected] Groetjes, 123inkt
56 Nieuw Walden
Nederhorst den berg 1394 PC