Pluspunten
je krijgt wat je besteld en snel
Bedankt voor je beoordeling Fred! Fijn te lezen dat je tevreden bent over de snelle levering. Groetjes, 123inkt
Pluspunten
Snelle levering . En een antrekkelijke prijs.
Bedankt voor je 5* beoordeling! Dit waarderen wij zeer. Groetjes, 123inkt
Pluspunten
Snelle levering Redelijke prijzen Groot aanbod
VerbeterpuntenProberen je huismerk produkten aan te smeren via de telefoon i.p.v. die alleen te gebruiken om de bestelling te verifiëren op een Zondag notabene!
Bedankt voor je beoordeling. Goed dat je aan ons kenbaar maakt dat je het vervelend vindt dat wij je op zondag hebben gebeld voor advies te geven over onze huismerk artikelen. Zou je, je klantgegevens via een e-mail kunnen toesturen naar [email protected]? Dan kunnen wij ervoor zorgen dat dit in de toekomst niet meer gebeurd. Groetjes, 123inkt
Pluspunten
correct en snelle levering..goede prijs
Bedankt voor je beoordeling Nack. Fijn te lezen dat je tevreden bent over de snelle levering en onze prijzen. Groetjes, 123inkt.
Bedankt voor je 5* beoordeling Sylvia! Groetjes, 123inkt
Pluspunten
Wat een topbedrijf is dit! Ik bestelde de duurdere toner en zij kwamen zelf met een goedkoper voorstel. Echt goede service!
Bedankt voor je beoordeling en het compliment! Graag tot een volgende bestelling. Groetjes, 123inkt
Pluspunten
Snel en betrouwbaar.
Bedankt voor je beoordeling. Fijn te lezen dat je tevreden bent over de snelle en betrouwbare levering. Groetjes, 123inkt
Pluspunten
goede kwalitiet, snelle levering
Bedankt voor je 5* beoordeling. Graag tot een volgende bestelling. Groetjes, 123inkt
Pluspunten
Leveren netjes op tijd de spullen god in gepakt ook fijn dat je achteraf kan betalen
VerbeterpuntenGeen ik vin dat het goed loopt
Bedankt voor je beoordeling Yvonne, fijn te lezen dat je tevreden bent over het verloop van je bestelling. Groetjes, 123inkt
Pluspunten
Alles Prima Geregeld
Bedankt voor je mooie beoordeling Elka. Dit waarderen wij zeer. Groetjes, 123inkt
Pluspunten
Super (snelle) service, Snelle staat tussen haakjes omdat het anders dubbel zou zijn. Snelle service en goedkoopste van Nederland wat wil je nog meer?
VerbeterpuntenKan niets verzinnen.
Bedankt voor je mooie beoordeling en complimenten Gert! Graag tot een volgende bestelling. Groetjes, 123inkt
Pluspunten
stipte levering, wel zo fijn
Bedankt voor je 5* beoordeling. Fijn te lezen dat je tevreden bent over de stipte levering van je bestelling. Groetjes, 123inkt
Pluspunten
Goede produkten snelle levering top
Bedankt voor je mooie beoordeling! Fijn te lezen dat je tevreden bent over onze producten en de snelle levering. Groetjes, 123inkt
Bedankt voor je 5* beoordeling Mariette, dit waarderen wij zeer! Groetjes, 123inkt
Pluspunten
Snelle en accurate levering van de inky cartridges,
Bedankt voor je beoordeling Henk, fijn te lezen dat je tevreden bent over de snelle en accurate levering. Groetjes, 123inkt
Pluspunten
Snel en precies
VerbeterpuntenNog niet ontdekt
Bedankt voor je mooie beoordeling Roger! Groetjes, 123inkt.
Bedankt voor je 5* beoordeling Leon! Groetjes, 123inkt
Pluspunten
Bij problemen met mijn laserprinter, en de huismerk toner, bleef men meezoeken totdat een mooie coulante oplossing was gevonden. Dit bleek uiteindelijk toch een nieuwe printer. Deze uiteraard bij 123 inkt gekocht evenals al mijn toekomstige print benodigdheden. Wat een vriendelijke en goede service, ga zo door 123inkt. Vr gr Timo
VerbeterpuntenGa zo door, top jullie vriendelijke en snelle reacties!
Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service Timo! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Groetjes, 123inkt.
Pluspunten
gewoon goed, en brobleemloos
Verbeterpuntenzou het niet weten
Bedankt voor je 5* beoordeling Walter! Graag tot een volgende bestelling. Groetjes, 123inkt.
Pluspunten
Snelle levering en redelijke prijzen.
Bedankt voor je mooie beoordeling Henk! Groetjes, 123inkt.
Pluspunten
snelle levering, goede rpijs
Bedankt voor je mooie beoordeling! Graag tot een volgende bestelling. Groetjes, 123inkt.
Pluspunten
snelle levering tegen schappelijke prijzen
Verbeterpuntengeen
Fijn dat je tevreden bent over de snelle levering en onze scherpe prijzen Bart! Groetjes, 123inkt.
Pluspunten
Snelle levering, heel tevreden.
Bedankt voor je 5* beoordeling! Graag tot een volgende bestelling. Groetjes, 123inkt.
56 Nieuw Walden
Nederhorst den berg 1394 PC