Filter

Pluspunten

snelle levering, prijzen zijn ok

Pluspunten

Eerlijke uitleg en contact via de telefoon.

Soms wel fijn dat er bij de aanbiedingen staat hoe lang die actie nog loopt

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Vroeger altijd snel geleverd maar helaas is de nieuwe policy dat je als reseller, 7 dagen moet wachten op je bestelling omdat particuliere klanten hun prioriteit hebben. Daar sta je dan als kleine ICT er die zijn klant heeft beloofd morgen een toner langs te brengen.

Bij zakelijke klanten dezelfde levervoorwaarden hanteren als bij particulieren, je hanteert immers ook dezelfde prijs dus dit lijkt me niet meer dan normaal. Dit wordt overigens doodleuk telefonisch gemeld nadat ik belde om te vragen waarom mijn bestelling nog niet verstuurd was. Ik heb altijd veel besteld bij 123 Inkt maar de dame die mij te woord stond was er snel klaar mee en gaf duidelijk aan dat wij als reseller NIET gewensd waren en beter ergens anders konden bestellen. Dit was dus duidelijk mijn allerlaatste bestelling bij 123 Inkt, met een vieze nasmaal in mijn mond. Nu hopen dat mijn geld wel snel terug gestort wordt.... ik hoop maar dat ik daar niet ook een week op moet wachten omdat ik een reseller ben.

Pluspunten

Pluspunten

Trouwe klant. Veel problemen gehad met mijn HP printer icm met 123 inktcartridges. Wel altijd topservice gekregen. Directe respons op de mail en, indien nodig, kosteloze vervanging van de cartridges! Nu toch maar overgestapt naar Brother. En natuurlijk blijf ik bij 123!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle service.

N.v.t.

Geen verbeterpunten

Pluspunten

hebben allen alle benodigdheden op voorraad, snelle levering, duidelijke aangegeven hoever de bestelling is

Pluspunten

Snelle levering!! Fijn dat de lege patronen ook weer terug gestuurd kunnen worden in het bijgeleverde envelopje.

Pluspunten

Pluspunten

Gisteravond besteld, vandaag geleverd. Wij bestellen hier al sinds lange tijd en zijn altijd tevreden.

Pluspunten

Pluspunten

prima prijs en prima levering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

dit is pas de eerste keer dat ik besteld heb, maar vond het wel makkelijk te vinden wat ik zocht en de bestelling verliep ook goed, daarnaast is het ook snel en netjes verzonden en ontvangen. prima dus.

Pluspunten

de juiste inkt en snel geleverd

Pluspunten

snelle bestelling leveren

Geen idee

Pluspunten

Levering op tijd.

Pluspunten

zeer snel

Pluspunten

Geweldige service, bezorging is razendsnel; besteld is volgende werkdag in huis, waar vind je dat nou!) absoluut voor herhaling vatbaar :)

56 Nieuw Walden

Nederhorst den berg 1394 PC