Filtre

Bestelde een andere kleur

Teleurgesteld zag ik de kleur van de bestelde dumbbells, Cadeau voor mijn man, hard roze ipv zwart. Geen drama maar erg jammer!

top

top

Super service

Snelle correcte levering en afhandeling

Zeer snelle en correcte afhandeling

Keurig netjes afgeleverd

Super service

Zeer goede service

2 producten besteld. 1 zeer snel geleverd ander niet voorradig en zeer snel gecrediteerd.

Prima levering communicatie

Prima afhandeling

Prima afhandeling van de aankopen en een keurig antwoord gekregen op een mail over startkorting

Super snelle service en top klantenservice

Zeer eenvoudige webshop, goed overzicht(elijk). En hele goede en snelle klantenservice, Jasmijn heeft correct en snel gereageerd toen afleveradres niet goed was gegaan tijdens het bestelproces, grote klasse ! En niet geheel onbelangrijk: het geleverde product voldoet aan alle verwachtingen en productomschrijving.

Zeer goed.

Correcte en snelle levering, zeer tevreden

Prima lampenkap

Zag deze lampenkap op jullie site die ongeveer €12 goedkoper was met gratis verzending als toegift. Snelle levering ondanks Corona. Schemerlamp weer top!!

Levering ok maar uitvoering voor mij niet geschikt.

Levering was snel genoeg maar kwam er achter dat dit een ding is wat je moet uitproberen. De bovenste stang met rollen zit te laag als je je knieen er onder wilt hebben, lukt gewoonweg niet, en te hoog als je je benen over de rollen wilt hebben, bovenbenen te ver vrij van de bank. In ieder geval in mijn geval als je wat groter bent. Was bij Buffalo geen probleem om het retour te zenden, kost je verzendkosten, maar opslaan heeft ook geen zin.

Goed geregeld, goede kwaliteit

Vandaag besteld overmorgen thuis

Goede service, helaas dat de flyers op basis van 300stuk gelijk 75 per de zelfde is, en mis ik de variaties zoals zovele setjes verschillend, helaas is het erg eentonig, en ook niet mijn smaak ,

Super leuke tafel, zware kwaliteit.

Goed afgewerkte mini tafeltennistafel voor thuisplezier. Gedwongen worden om gecontroleerd je ballen te slaan. Eerlijk ontspannend voor thuiswerkers.....goed in te klappen en neemt weinig ruimte in.

Levering tot aan de kwaliteit product in 1 woord toppie !!!

Hier worden we blij van!

Tafeltennistafel besteld! Levering ging super snel, bedankt.

Correct en snel.

Goede afhandeling, en verzending.

Mijn pakket op tijd ontvangen en ik heb erg veel plezier van mijn dartpijlen

Helemaal Prima!

Helemaal Prima! Snel. Duidelijk en supersterk materiaal.

zeer goeie prijs en snel geleverd

Beste prijs heb ik hier gevonden en kreeg nog eens 5% welkomskorting en gratis levering wat ook nog supersnel ging. Top!

Prima levering, zeer goede service

Mijn hometrainer werd snel geleverd. Helaas was er een probleem met de computer. Gemeld bij Buffalo en volgende dag al bericht terug. Er wordt een nieuwe computer geleverd. Deze heb ik inmiddels ook ontvang. Super goede service.

Bestellen bij de bron= beste & goede service

Wanneer resellers weleens nee verkopen kan het Buffalo zelf nog wel leveren blijkt uit ervaring. Daarnaast heeft Buffalo een uitstekende klantenservice die begrijpt hoe je de klant merk-trouw houdt. Speeltafels en accessoires bestellen wij daarom bij de bron, bij Buffalo!

Snel en netjes geleverd

Zeer goed verpakt.... Exact wat er van te verwachten valt.

10 Jan Rebelstraat

Amsterdam 1069 CB