Filtre

Het is allemaal netjes verzorgd.

Niet op tijd geleverd voor vakantie!

Op 23-07 besteld. Zou dinsdag geleverd worden. Nu donnderdag tussen 22.40 - 1.40 uur. Toch beter ergens anders moeten bestellen. Erg jammer.

Prima verlopen.

Een van de weinige die vanaf 20 euro gratis verzenden. Toppie houden zo.

Houden zich aan afspraken

Positief. Wat op de site staat, wordt ook snel en netjes geleverd. Top

Fijne snelle levering.

Het product voldoet aan onze verwachtingen, U hield ons goed op de hoogte tijdens de verzending.

Mooie duidelijke website top

Snelle levering en goede spullen

Geweldig hoe de levering plaats vond

Eerst had ik geen idee hoe het zou gaan. Levering via een bestelling op internet. Maar na een paar dagen kwam de man die de spullen brengen kan. En ja hoor ook bij mij stopte hij voor de deur. Ik had geen idee wat het zou zijn, maar na het uitgepakt te hebben klopte het meteen. Mijn bestelling is keurig geleverd. Ik ben zo blij. Zo blij.

Snel en persoonlijk

Had na bestelling een vraag gestuurd, direct antwoord. Product zou op maandag afgeleverd worden maar op zaterdag konden ze het al in ontvangst nemen. Top service.

Zeervriendelijke en betrokken service

Los van het goede product was ik blij verrast door de vriendelijke manier en snelle reactie op een speciaal verzoek ivm een deadline. Ik kreeg al direct en buiten kantootijdeneen berichtje dat het goed zou komen. Ook op de ophaaldag werd me bericht hoe en wat. Heel fijn! Dank.

Fijne winkel!

Had wat besteld maar de aflevering ging niet helemaal vlekkeloos, er werd onmiddellijk mee gekeken en contact gehouden tot het opgelost was. Inmiddels zijn we druk aan het biljarten

Super goed en snel geregeld.

Na mijn bestelling kreeg ik meteen een bericht van transporteur dat het de volgende dag geleverd zou worden. Dat kwam voor mij iets te snel. Na contact met klantenservice kon dit eenvoudig een dag later worden. Op de dag zelf super vriendelijke chauffeur die meehielp om op goede plek neer te zetten.

geweldig

Mijn bestelling werd vlot en snel geleverd, goede kwaliteit, echt een aanrader

Top service!

Kort gelden een onderdeel besteld. Snelle reactie van de klantenservice en geweldig goed geholpen door deze mevrouw.

Fast delivery

Fast delivery, good packaging and protection of equipment

Zeer goede en snelle service!

Mijn er ervaring met Buffalo.nl is zeer goed! Had een dartbord besteld en deze snel ontvangen. Echter was hier wat mis mee. Klantenservice reageerde zeer snel en zonder problemen en binnen een dag was het dartbord al omgeruild. Top service!

Goede service van Buffalo

De linkerkant van de glijplaat was niet helemaal correct afgewerkt. Nadat ik dit kenbaar had gemaakt bij Buffalo is deze klacht meteen verholpen en heeft men een nieuwe sjoelbak verstuurd.

prima service

prima service

Het was snel, vriendelijk en correct.

Nadat ik een keus gemaakt had, ging het vriendelijk, snel en correct. Alles klopte.

Ik ben heel tevreden.

Heel tevreden. Op tijd geleverd en ook correcte communicatie.

Idd, volgende werkdag compleet en goed verpakt ontvangen, tafeltennis

Goede handleiding om zelf in elkaar te zetten, met slim bekijken, heb ik deze als vrouw, alleen in elkaar kunnen zetten, maar wel rustig eerst alles bekijken, je kunt ook kiezen voor de service dat zij het in elkaar zetten, maar dit bedrag heb ik dus al besteed aan vaatjes en balletjes en afdekhoes, hou ik nog iets over.

snel, correct, overzichtelijk

een snelle levering,waarin stappen helder gecommuniceerd zijn! Heel prettig!

super service

fantastische basketbalpaal gekocht en deze werd direct geleverd en gemonteerd door echte professionals. En ze konden ook nog goed basketballen!

Heeeel slecht !oplichters!!!

Ik heb 39euro betaalt voor dartspijlen die in promo waren zo gezegd normaal 65 nu 39 maar in werkelijkheid zijn het pijlen van 12 euro ! Kan ik mijn geld nog terug krijgen ?

Voel me bekocht

Mijn eigen research kon beter, maar vertrouwde erop. Kwam er per toeval achteraf achter dat ik zwaar te veel heb betaald voor mijn hometrainer. Ik zal tevens een negatieve recensie schrijven op de site om andere gebruikers te waarschuwen.

Komt afspraak na. Goede kwaliteit prijsverhouding.

Komt afspraak na. Goede kwaliteit prijsverhouding.

10 Jan Rebelstraat

Amsterdam 1069 CB