Tafeltennistafel netjes en vrij snel geleverd

Ik was al tijdje op zoek naar tafeltennistafel maar opeens door de corona overal uitverkocht. Gelukkig dat ik Buffalo bleef checken en er weer een model op voorraad was. Zaterdags besteld en op woensdag bezorgd. Enige opmerking was dat ik geen melding had over bezorgmoment maar was gewoon thuis.

Service

Er mankeerde iets aan de geleverde pijltjes. Na contact zijn er kosteloos nieuwe gestuurd. Nu zeer tevreden.

slechte corespontentie

eerst een grote fout ,zandbak ipv schommel na 2 weker of meer eindelijk geruild schommel is niet goed 4 rechter boven palen moet 2 x links 2 x recht zijn anders past hij niet in elkaar al haast een maand bezig met alles schommel moet terug ik ben aan het wachten op retout aanvraag ,, en niets meer hoef ik geld terug wil ik

Late levering en geen antwoord op klacht artikel

Schommel welke we destijds besteld kwam niet binnen op de datum welke toegezegd was. Maar het meest schrijnende vind ik dat de touwen na een aantal dagen al begonnen te rafelen. Ik heb daar ruim een week geleden een klacht over ingediend via de mail en daar foto's bijgevoegd en tot op heden niets meer van vernomen. Kortom zeer betreurenswaardig allemaal.

SLECHT

telefoons worden niet opgenomen! mailtjes worden niet beantwoord. ik wil maar een simpele btw factuur!

Prima geholpen.

Voor een (buiten)tafeltennistafel op zoek naar een nieuw net. Via dit bedrijf keurig geholpen, alles via de mail opgelost. Vriendelijk en duidelijke communicatie.

Snelle levering, alles volgens de omschrijving en netjes verpakt.

Zeer snelle levering en goed spul

Ondanks de corona crisis vond de levering volgende dag al plaats. Keurig afgeleverd door een vriendelijke chauffeur van Oegema transport uit Dedemsvaart die zijn best had gedaan om het snel bij ons af te leveren en onze dochter de schommel snel kon gebruiken. Ook de kwaliteit van het product is prima! Degelijk en mooi afgewerkt.

Goede en snelle levering

Een goede snelle internetservice

Levering niet compleet

Het bevestiging setje wat wel op de info kaart zit er niet bij. Gemaild snel reactie hij gaf het door aan de service afdeling. Niets meer gehoord jammer .

corecte service

eerlijke winkel

Komen afspraken na.

Alles volgens het boekje

Snelle levering tot in de tuin

De tafeltennistafel online besteld. Binnen enkele dagen werd hij thuis bezorgd. De bezorger heeft hem in de tuin gezet heel fijn! Het in elkaar zetten van de tafel duurde wel lamg, maar het resultaat mag er zijn!

Prima levering van tafeltennistafel

Zeer goede service en advies

We werden gebeld nadat we op internet hadden besteld tav onze keuze van tafeltennistafel. Hierdoor oonden we voorkomen dat we de verkeerde zouden bestellen. Zeer veel lof voor dit bedrijf..een echte aanrader!

Goed verpakt verzonden

Goed artikel

Prima product en uitstekende levering

Uistekende service

Door de Corona-perikelen waren er wat leveringsproblemen. Mijn email vraag om informatie werd snel en kundig beantwoord en we kregen onze tafeltennistafel alsnog minstens drie weken sneller dan verwacht! De tafel zelf is van uitstekende kwaliteit, echt een aanrader in deze tijd van verplicht binnen zitten :-) !!

Prima maar verzending duurde lang

Prima maar levering duurde iets te lang

Prima, mijn neefje was erg blij met 'de mooie vlieger'

;-)

snelle service en goede communicatie

Ik heb tafeltennistafel gekocht en accessoires. Accessoires waren eerst bij de vervoerder zoek, toen nogmaals opgestuurd door Buffalo. Goede service! en snelle reactie op de mail, altijd binnen 1 dag! Zeer tevreden dus.

prima winkel

Dartbord gekocht voor een goede prijs op vrijdag bestelt op dinsdag in huis!

Super service en vriendelijke medewerkers bedankt daarvoor

Heb een te groot zwembad gekocht en kon het zonder problemen retourneren.

Zeer klantvriendelijke service ontvangen van Buffalo

Na een slechte ervaring met een ander bedrijf voor de aankoop van een pingpongtafel kwam ik uit bij Buffalo.nl. Hier was de pingpongtafel eerst ook niet voorradig maar van het ogenblik hier terug een kleine stock aanwezig was heb ik ook direct een melding ontvangen. De bestelling verliep supervlot en ook op mijn mail die ik stuurde om na te gaan of het wel werkelijk in orde was, kreeg ik een supervriendelijke en geruststellende mail terug. 3 werkdagen na mijn bestelling mocht ik dan mijn pingpongtafel in ontvangst nemen en dit in deze moeilijke corona tijd >> SUPER toch! Zeer tevreden klant en ik zou het ook aan iedereen aanbevelen via hen aankopen te doen.

10 Jan Rebelstraat

Amsterdam 1069 CB