Leuk contact gehad

Ik had wat problemen met betalen dat lukte niet achteraf geheel mijn eigen schuld verkeerd ingevuld. Gebeld met een medewerker geen contact werd netjes terugebeld hij heeft een collega gevraagd even te bellen om het uit te leggen. En de nazorg was ook fijn. Achteraf ondanks de melding langere levertijd toch binnen 5 dagen binnen inclusief weekend.

goed product en snelle levering

gemakkelijk te bestellen, snelle levering. een klein minpuntje was dat ik pas na aankoop en betaling een kortingscode kreeg toegestuurd die niet meer verwerkt kon worden

Snelle, flexibele en correcte afhandeling van mijn bestelling.

Heel goed. Er was iets misgelopen tijdens de bestelling van mijn product, maar dit werd meteen aangepast en correct behandeld. Ook een heel snelle levering, vroeger dan verwacht. Top service!

Snel geleverd en goede prijs

Artikel was niet voorradig. Op zich emallijst geplaatst . Snellle reactie en vervolgens snel geleverd. Ook zeker terug

Uitstekende kwaliteit en snelle levering

Sjoelbak Allure gekocht, goede kwaliteit en zeer nette levering. Wilde al jaren een goede sjoelbak met onderstel, Buffalo goede keus.

Goede website! Eerlijke prijzen en snelle verzending.

Goede service en vriendelijke mensen

Snelle en correct levering

Bestelling tijdig en in goede staat afgeleverd. Ook op vragen mbt de bestelling werd snel en duidelijk gereageerd.

Goede kwaliteit en snelle levering!

Bestellen was wat lastig ivm moeilijk terug vinden artikelen ( maar dat kan ook mijn eigen schuld zijn🥴) Verder super tevreden!

Fabulous quick service !

I got my yoga mat within 2 days and in great condition.

heel blij met levering en trampolin

heel blij met de levering en de customer service (ik had de foute email ingevulld en heb dus geen bevestiging ontvangen. In no time hebben we het trampoline ontvangen - en het staat al in de tuin !

zeer goede service

Hele snelle levering en goed verpakt. Ook erg blij met mijn product!

Ja goede ervaring in eerste instantie was er iets mis gegaan maar dat is keurig en vriendelijk opgel

zie boven

Nog steeds geen bestelling binnen!

Op 6-4 heb ik een bestelling gedaan maar nog steeds niets in huis! Intussen hebben we wel een mail ontvangen voor vertraging, maar pas nadat ik contact heb opgenomen. Gisteren ontving in deze beoordelingsmail en kan ik helaas niet positief beoordelen als ik nog steeds niets ontvangen heb! Ik wil de bestelling toch echt deze week ontvangen. Dit is al een keer eerder beloofd en toen was de bestelling nergens meer te vinden. Mvg melanie Hermans

mooie sterke goals, snel afgeleverd, makkelijk te monteren, veel speelplezier

zie boven

Super leuke puzzel

Super leuke puzzels voor een leuke prijs! Vanaf 20 euro geen verzendkosten betalen vind ik ook super! Dan koop je er gewoon 2 :) De klantenservice reageert ook snel en lief

Goede service, ook in deze corona tijden

Snelle en verzorgde levering.

tafeltennis

Omwille van de corona virus was deze tafel enkele dagen later toegekomen. Heb hiervoor alle begrip. De communicatie (telefonisch / Per mail) verliep in den beginne erg stroef. Eenmaal er duidelijke afspraken gemaakt waren werden deze ook correct uitgevoerd. Er was ook een probleem met het toekennen van de korting via de site, deze zou gecorrigeerd worden bij afrekening. Als er iets misloopt corrigeert men wel wat ook een vertrouwen schept. Naar de tafeltennis tafel zijn we allemaal zeer content.

Wel even wachten op de levering, maar dartsblok is van prima kwaliteit.

vriendelijke en correcte afhandeling

Zeer vriendelijk en professioneel contact. Correcte afhandeling. Aanrader!

Snelle service in tijden van Corona

Goede kwaliteit!

kapot product en trage en onjuiste afhandeling.

Een product geleverd gekregen waarvan je kon zien dat het bij de verzending al zichtbaar kapot geweest moet zijn. De belofte dat ik de verzendkosten terug zou krijgen is niet nagekomen. Geld kwam pas na vragen retour

Snelle levering en super service (als in een winkel)

Had een klein mankement, heb dit gemeld en omdat men het juiste onderdeel niet op voorraad had, heeft men gelijk een nieuw exemplaar opgestuurd.

Onwijs leuke circustent als Puma.

Leuke tent voor een leuk bedrag. Helaas liet de aflever erg lang op zich wachten.

Prima artikel en prima service en snelle bezorging

Prima artikel en prima service en snelle bezorging We hebben een plum giant 8hoekige zandbak gekocht. Hier zijn we erg blij mee

10 Jan Rebelstraat

Amsterdam 1069 CB