Zoals het moet

i ordered fitness gloves , buffalo has the cheapest price compared to others. in addition i got them within one day . thank u for sure i recommend buffalo

Precies zoals verwacht en snelle levering.

Bezorging liet veel te wensen over. Duikelstang ziet er goed uit.

In totaal wel 10 uur thuis gebleven, over 2 dagen. Dit volgens afspraak. Maar niemand van GLS te zien. De duikelstang werd een dag later bezorgd. Toevallig was ik bij huis.

Goeie prijs/kwaliteit.

Veel producten zijn laag geprijst. En van goeie kwaliteit. Ook snelle levering.

Prima, snelle aflevering

Alles uitstekend !

Prima product en tijdige levering

Prima product en tijdige levering

echt heel goed ik had mij paketjes heel snel

ik heb besteld en verwacht dat het zeker 2 weken ging duren maar ws maar een paar dagen dank jullie wel

Koeriersdienst zeer slecht

Product besteld en bij levering afwezig. Helaas was de koerier dusdanig ongeduldig of oververhit dat hij ons pakketje over de schutting heeft gegooid. Eenmaal thuis troffen we een natte kartonnen doos met diverse beschadigingen aan. Gelukkig was het product van plastic en kon het wat hebben... nog nooit zoiets meegemaakt.

Zeer correcte manier van doen!

Zowel de website als de manier waarop je geholpen wordt heb ik als zeer prettig ervaren. We hadden een defect aan een product en dit is op een snelle en uiterst tevreden manier afgehandeld.

Prettig en goede uitgelegt

Ik heb zwembad gekocht en een zwembad afdekzeil en ze kwamen optijd en ik kreeg goede informatie via de mail over de bezorging

Goeie service

Bestelling geplaatst en geleverd zoals geadverteerd. Prima service en top prijzen.

Snel geleverd.

Snel geleverd met warm weer, het zwembadje. Dekzeil was er niet meer netjes mail gehad dat er evt groter was en voor dezelfde prijs was.

GOED

Bij mijn bestelling werd 1 verkeerd artikel geleverd 1 telefoontje gedaan en werd prima opgelost

Helemaal perfect Afspraken helemaal nagekomen

Uitstekende klantenservice

Mijn bestelde tafel voldeed niet aan mijn verwachtingen. De klantenservice heeft super service gericht en snel gehandeld. Nu hebben wij wat wij voor ogen hadden. Veel dank wij zijn een tevreden klant

Snel & efficiënt

Gister besteld, vandaag in huis. Met goede status update voor de bezorging.

Geen oordeel

Kan ik niet beoordelen. Kreeg na 4 dagen te horen dat het artikel wat ik besteld had niet te leveren was. Geen alternatief aangeboden. Bij de vraag Zou u ons aanbevelen zeg ik nee, maar ben hier neutraal in.

Snelle levering. De volgende dag al in huis. De kinderen van 3 en 9 hebben een 'Plum zandbak vierkant' gekregen. Mijn man was een uurtje bezig, hij is mooi en stevig. Hij past goed bij onze tuin.

super

Super snelle levering, netjes ingepakt. Zeer blij met de aankoop van het kinderbadje.

Mooi product, op tijd geleverd door vriendelijke bezorger

Zie boven

niet tevreden

biljardhandschoen gekocht voor 12 euro,maar de resterende kosten erbij waren 8 euro dus totaal 20 euro betaald . wel erg duur hiervoor. dus hier niet meer bestellen !!!!!

Goed betrouwbaar en degelijk bedrijf.

We kopen niet gauw online. We hebben hiertoe besloten omdat we van een bepaald merk zwembad ook een pomp konden kopen. Ik was wat angstig voor een spookbedrijf en heb toen regelmatig gemaild en kreeg iedere keer netjes antwoord. Hieromtrend heb ik niets geen ongeduld of negatiefs ervaren. Top dus. Er was een onderdeeltje stuk we krijgen dit netjes nagestuurd dus...... Shapo. Vr gr marjolein Bruggeman.

Op tijd levering zoals afgesproken

Op tijd levering zoals afgesproken. Krijg een bericht per SMS op de leverings tijdslot. Wel handig.

Goed en vriendelijk personeel.

Ben zeer goed geholpen na telefonisch contact, mijn complimenten hiervoor, dus vriendelijke afhandeling en goede service

10 Jan Rebelstraat

Amsterdam 1069 CB