Product niet conform de website

De boomschommel die ik bestelde werd geleverd met kunststof touwen en niet met hennep-touwen zoals getoond op de foto's (art. no. 7096.021). In de productbeschrijving is er sprake van Poly-hennep touwen, maar dat klopt dus niet met de touwen op de foto's. De levering was daarnaast ook een week te laat omdat de bevestiging van Visa niet in orde zou geweest zijn, heb ik voorheen nog nooit meegemaakt. Ik werd bij navraag ivm de levering wel door een zeer vriendelijke en behulpzame dame te woord gestaan. Maar mijn eindoordeel is voor deze aankoop negatief.

Duidelijke website

Zeer snelle complete levering

goede materialen, makkelijk benaderbaar, slechte vervoerder

De vervoerder/transporteur GLS (Geen leuke service) zet het artikel gewoon op de straat terwijl het meldt dat er een briefje in de bus is gedaan dat het bij de buren is afgeleverd. Advies: Ophalen niet laten afleveren.

tevreden

snel aan huis

Uitstekende service

Komen hun afspraken na en denken met de klant mee.

Snel en nauwkeurig uitgeleverd!

Eigenlijk niks aan toe te voegen. Bestelde producten waren snel en juist ontvangen en de kwaliteit conform verwachting!

snel levering van kwaliteit product

Snel levering van kwaliteit product

Mooie voetbaltafel

Mooie voetbaltafel, goed verpakt, snel geleverd.

goede service

Jammer

Donderdag besteld voor Pinksteren pas woensdagavond geleverd beetje jammer dat het zo lang duurt. Spullen voor airhockeytafel zien er goed uit.

Netjes zoals het beloofd wordt.

Snelle levering, en een goed product.

Buffalo heeft een goede service en en snelle levering. Ik heb een reisspel besteld en de kwaliteit is super! Ik raad Buffalo zeker aan.

Goede service en correcte afhandeling

Goede service en correcte afhandeling .

Supergoeie service

Heb een tafeltennisbat gekocht waarvan binnen afzienbare tijd de houtlagen los gingen. Dit gemeld en na enige correspondentie kreeg ik binnen een aantal dagen, zonder enkel probleem, een nieuw batje opgestuurd en ook nog eens een duurder model. Kortom ik ben een zeer tevreden klant.

‘n Mij in eerste instantie onbekend bedrijf, waar ik deze bestelling deed.

Zeer snelle levering van jeu-de-boule-ballen. Uiterst zorgvuldig verpakt.

Niet gekregen GLS blundert en Buffalo ook met bezorging die uitblijft

Eerste keer langs gekomen bleek de chauffeur bij de verkeerde adres te zijn toen werd ik door Buffalo gebeld en heb ik wederom het goede adres en naam gegeven en tot onze grote verbazing GLS heeft de zending niet bezorgd wederom voor de tweede keer en doet alsof deze geweigerd is aan de deur WAT PARDON? en deze blijkt nu door GLS terug retour gestuurd weer naar Buffalo echt hele slechte zaak onze zoontje keek naar zijn basketbal korf uit maar helaas heb ik de kleine mannetje moeten teleurstellen omdat GLS als Buffalo niet netjes het product hebben bezorgd jammer dit.

Goede en snelle levering

Snel geleverd en keurig verpakt. Erg tevreden!

Snelle levering van een prachtig speelhuisje

Het bestelde speelhuisje werd keurig op tijd afgeleverd, was eenvoudig in elkaar te zaten, mede dankzij de duidelijke handleiding en stond binnen een half uur klaar voor gebruik!

Mooi toestel

Mooi toestel. Alleen kleiner dan ik had gedacht. Schommel en wipwap besteld.

Alles afgewerkt zoals afgesproken.

Snelle levering en zeer goede klantenservice

Stuk was niet in stock, men heeft mij dezelfde dag nog gecontacteerd en de bestelling aangepast. De volgende dag werd het geleverd, top!

Goede snelle bezorging

Ga zo door

De service en producten zijn Top!

Telefonisch ben ik geadviseerd en daarna de bestelling via de webshop gedaan. Keurige bevestigingen en daarna super snel geleverd. Een top bedrijf.

vraag niet om een beoordeling als bestelling nog steeds niet compleet geleverd is.

Zie omschrijving

10 Jan Rebelstraat