Helemaal niet op aan te merken

Er ontbrak een onderdeel in levering maar Buffalo heeft dit zelf opgemerkt en opgelost. Zoals gezegd hele goede service. Punt van verbetering is bereikbaar zijn telefonisch maar kan ook net pech gehad hebben.

Uitstekende service

In de showroom prima geholpen. Goed advies

Fantastische service!

We worden altijd zeer vriendelijk en snel geholpen.

snel besteld ,snel ontvangen geen bijzonderheden

blah

Snelle goede levering

Top, snel geleverd Enige puntje: de doos van het Koningsspel was op twee plekken gescheurd en op een plek door de leverancier geplakt, andere heb ik zelf geplakt voordat ik het spel kado heb gedaan

prima snelle levering

Levering zoals beloofd. Prima prijs-kwaliteit verhouding. En fijn dat er een mogelijkheid tot AfterPay is. Prima webwinkel!

Keurige service

Snel en netjes geleverd en gemonteerd. De tafel doet het heel goed.

Uitstekende producten

Na een valse start met een annulering die niet goed was verwerkt toch klant geworden bij ze! Ze leveren uitstekende producten en bezorgen goed en verantwoord!

Goede, snelle levering, degelijk verpakt

Fijn dat er geen extra bezorgkosten gerekend worden voor de leuke zandbak.

Goede kwaliteit, snel bezorgd

Goede biljart spullen

Had biljart spullen nodig voor een wat kleinere tafel. Uitstekende producten:) en snel geleverd.

Geleverd volgens afspraak

Een mooi schaakbord

Voldoen aan belofte

In de ochtend besteld de volgende dag bezorgd. Top

Snelle levering en goede communicatie via email

Pingpongtafel besteld en die was heel erg snel binnen. Ik had nog wat vragen en die werden goed en snel beantwoord via email.

Overzichtelijke website en zeer goede service zal jullie aanraden waar ik jan

Zeer nette after-sale service

Per telefoon contact opgenomen door Buffalo om een issue op te lossen. Nogmaals, erg goeie after-sale

Prima product

Prima schaak- dam en backgammonbord met goede afmetingen en zeer degelijke kwaliteit. Ook de meegeleverde stukken zijn goed. Voor de prijs is het een geweldig bord. Het enige jammere is dat het bord erg compact is ingepakt met weinig demping. Hierdoor zijn de hoeken tijdens transport vrijwel onbeschermd en is het bord licht beschadigd. Desalniettemin getuigt het ook van degelijke kwaliteit dat de schade beperkt is gebleven.

Communicatie verliep soepel.

Correcte levering.

Slecht!

Pokerdoos besteld helaas kapot en sluit niet goed. Kleine kortingscode gekregen of terug sturen voor een nieuwe. Doos waar die in geleverd was was al kapot, dus niet meer te doen. Erg teleurstellend.

Prima kwaliteit, snelle levering en prima after-sales!

Wij hebben voor op de groep in onze instelling een sjoelbak besteld. De levering was snel. De kwaliteit van de sjoelbak uitstekend. Vragen aan het bedrijf ná de verkoop en levering werden op een keurige klantvriendelijke wijze behandeld. Petje af!

zeer tevreden zeer snelle levering en goed verpakt

zeer goede ervaring beveel het andere mensen aan

Prima snelle levering en goede prijs/ kwaliteit verhouding

Heb extension en mini butt voor snookerkeu besteld. Voor goede prijs en snel in huis. Top!!

min puntje pakket bij de buren afgegeven terwijl DHL aangeeft dat het bij mij is afgeleverd

Uitstekende klantenservice en snelle afhandeling

Erg goed geholpen en er werd perfect meegedacht, ook toen de bestelling wat lastiger was dan normaliter het geval zal zijn. Ik werd erg goed geholpen door Jasmijn, dank.

10 Jan Rebelstraat

Amsterdam 1069 CB

020 6102031

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire