Snel versturen bestelling, vertraagde levering
Na bestelling is de tafeltennistafel snel verstuurd (door Buffalo). Helaas ging het met de eigenlijke levering minder snel (ging via een ander bedrijf). We kregen een bericht dat het dinsdag geleverd zou worden (via mail en een soort track&trace) in een periode van 2 uur. Later die dag stond op die pagina "geen levering i.o.m klant", maar wij waren daar niet bij betrokken. We hebben buffalo gebeld (en ze belden zelf ook), blijkbaar was er iets misgegaan (en de melding klopte niet). De volgende dag was de volgende poging, toen kwam er een vrachtwagen langs, maar helaas was de verpakking beschadigd (ook kras op tafel) dus die is teruggegaan. Via contact met Buffalo is er snel een nieuwe tafel verstuurd, die - weer via hetzelfde bedrijf - de volgende dag al werd geleverd; we kregen weer bericht dat het in een periode van 2 uur zou komen. Maar helaas, later die dag zagen we dat er op de track&trace pagina "manco" stond, en later "niet geleverd i.o.m klant". Weer gebeld met buffalo. De volgende dag is de tafel in goede staat geleverd.
In principe goede medewerking gehad van Buffalo. Blijkbaar is het voor de vervoerder niet altijd goed te regelen dat te leveren materiaal volgens door hunzelf aangegeven tijden geleverd kan worden. Ik had er geen probleem mee gehad als er op de aankondiging gewoon "woensdag" en "vrijdag" had gestaan: nu verwachtte ik de levering op "dinsdag" en "donderdag" en in beide gevallen ging dat niet door.