Prima geregeld

Zoals beloofd Snel Helemaal naar mijn wens

Prima.

Het bestelde tafeltje werd mooi op tijd geleverd en voldoet aan onze verwachting.

Super snelle levering

Perfecte service en levering

Perfecte service en levering

Mooie website

Duidelijke Website en prijs kwaliteit ook goed!

Super snelle levering

Ga zeker weer eens bestellen.

simpel en gemakkelijk shoppen

kleinzoon wil graag een boxzak met handschoenen en laat de site zien, opa nog effe betalen en klaar is BOAZ

Super service, snelle levering!

Ik heb nu 2x een bestelling geplaatst bij Buffalo en beide keren was het zeer snel binnen (de dag erna al). De 2e keer ging er even iets mis, maar dat is perfect opgelost!

Afgelopen zomer een tafeltennistafel gekocht en deze wilde voorzien van een mooie hoes, zodat deze zo nu en dan buiten kon blijven staan. Na een paar maandjes begon deze hoes te scheuren. Mailtje gestuurd naar Buffalo of deze nog te repareren was. Er werd gevraagd om een foto en na het zien van de foto is er vanuit Buffalo geheel gratis een nieuwe toegestuurd. Nogmaals bedankt voor deze goede service!

zeer goede klantenservice

Zeer goed, kan iedereen de firma Buffalo aanbevelen Sjoelbak die was stuk, en per mail zeer snel met de klantenservice Mevrouw Marit van Buffalo geregeld dat ze de sjoelbak weer op kwamen halen, en het verschuldigd bedrag gecrediteerd werd. Uitstekend en snel, en vriendelijk mailverkeer ervaren!

Snelle en nette levering.

Na mijn bestelling ,werd ik keurig geïnformeerd over het moment van levering.

biljartenballen.

had drie losse biljartballen bestel en gekregen. ik dacht ze wel in een doosje zaten, maar ze zaten gewoon in zakjes Groetjes Eddie

Goed, snel en scherpe prijs

Gewoon hier bestellen.

Gewoon top en snelle levering

Makkelijk online bestellen en afrekenen. Snelle levering.

Prima service snelle levering

Goede en snelle service

Fair geprijsde producten, vlotte levering

Tafeltennistafel met toebehoren aangeschaft. Vlot geleverd. Veel speelplezier.

Ben zeer tevreden

Alles wat wordt gezegt, is ook waar gemaakt

Doos Tafeltennistafel bij bezorging kapot

Bij bezorging van de tafeltennistafel bleek de doos kapot. De bezorger deed het af alsof het allemaal wel meeviel op een luchtige toon. Erg jammer zo, zoek een andere bezorger die we snapt dat een klant niet een kapotte doos wil waarbij het de vraag is of het product erin nog heel is.

Goede service komt goed aan ben er blij mee had eerst de tafel besteld die zag er goed uit toen de 2 bankjes ervan keurig

Een beetje teleurstellend.

Vlug een reactie van de firma gekregen dat de basketbalpaal power dunk terug beschikbaar is. Vlugge en vlotte levering. De paal zelf echter een beetje teleurstellend. Na enkele weken druipt er uit de hoeken een roestig vocht op onze pas aangelegde terrastegels. Door onze vlugge handelen gelukkig niet al te veel schade aan de tegels. De hoeken nu afgeplakt met tape, maar dit zou toch niet mogen. Een mail gestuurd om dit te melden maar tot op heden (nu toch reeds een 2-tal weken) nog geen reactie van de firma ontvangen. Had hier toch graag een oplossing voor gekregen.

Zaken doen zoals het hoort

Bestelling en levering. Vlotter kan niet

Strak bestellen en strak leveren.

Prima site. Duidelijk. Makkelijk bestellen en afleveren gaat naadloos.

Snelle service, maar zeer slechte bereikbaarheid

Wielen van tafeltennis tafel ontbraken. Hierover gebeld, ik zou teruggebeld worden. Duidelijk aangegeven dat ze (ivm werk) op een ander adres geleverd moesten. Ik werd niet teruggebeld. In mail dan maar het juiste adres aangegeven in de hoop dat het goed komt, want telefonisch is Buffalo niet te bereiken. Krijg mail terug met de mededeling dat ze op het fóute adres bezorgd gaan worden. Mail dus blijkbaar niet eens gelezen!! Weer gebeld, weer niet bereikbaar... Hierop weer mail gestuurd met het juiste adres nogmaals: geen reactie meer gehad. Wielen godzijdank toch aangekomen op het foute adres terwijl ik uiteraard niet thuis was. Ongeveer 6x proberen te bellen, steeds geen gehoor. Communicatie is dus niet de sterkste kant van Buffalo.

Uitstekend advies en service!!!!!

Zie boven.

10 Jan Rebelstraat