Top en Snel geleverd

In deze tijd nog een zwembad voor een redelijk normale prijs bij Buffalo.nl kunnen kopen. Overige winkels vragen minimaal het dubbele als het niet meer is. Verder snel geleverd voor deze tijd. Kortom top service.

Goed product, snelle levering

Glijbaan gekocht die over mijn opzet zwembad te zetten is. Werkt echt super, de kids hebben er enorm veel plezier van

Etui voor keu besteld 2 dagen later perfect op tijd binnen

zoals ik zei, product goed , levering zoals afgesproken. Zoals het hoort te gaan.

Prima materiaal, transport onvoldoende

Het geleverde materiaal is dik in orde. Wij hebben een tafeltennistafel met toebehoren gekocht. Op de doos van de tafel staat dat het absoluut niet op een europallet vervoerd mag worden, maar zo wordt het wel geleverd. Dat is jammer, want als het te lang half op zo'n pallet ligt is de dure tafel snel krom.

Bestelling en het leveren ging snel en vlekkeloos. Netjes gebeld een uur voor levering. Dat is pas service!

Snel, goede service en als er iets is, lossen ze het goed op!

Opblaasbaar zwembad werd snel, maar met een lek bezorgd. Na telefonisch overleg hadden we twee dagen al een nieuwe. Klasse!

Outdoor tafeltennistafel voor de zomer

Ons voornemen om deze zomer thuis te kunnen pingpongen in de achtertuin is geslaagd door Buffalo! In Frankrijk hadden we vorig jaar al een paar tafels uitgeprobeerd en wilden perse een Cornilleau Outdoor tafeltennistafel. We kwamen uit bij Buffalo omdat alle andere winkels/webshops dit merk niet op tijd konden leveren ( geen voorraad ). Buffalo had deze tafel wel op voorraad en heeft hem tijd geleverd voor de (school)vakantie en we hebben hem zelf in elkaar gezet. ( je kunt dit ook laten doen door Buffalo overigens ). We hebben er veel plezier van. We zijn erg tevreden over de service vanuit Buffalo (en de korting!). Tip: gebruik Buffalo “Voorraadmelding” en hou je e-mail in de gaten. Ref: TAFELTENNISTAFEL / PINGPONGTAFEL OUTDOOR 300S CROSSOVER Blauw

Verkeerde onderdeel ontvangen.

Verkeerde onderdeel ontvangen, vervolgens reactie gehad dat het bestelde onderdeel niet op voorraad was. Snel contact dat dan weer wel.

Prima levering

Snelle en correcte levering

top

goede klim schommel benodigdheden prijs kwaliteit goed

Superservice! Persoonlijk, snel en netjes.

Mijn gewenste product was niet op voorraad maar na een mail kreeg ik meteen antwoord met de verwachte leverdatum. Toen het product weer op voorraad was, kreeg ik zowel persoonlijk bericht als de automatische alert die ik had ingesteld. Meteen besteld, snel en netjes geleverd. Heel blij mee!

Product naar waarde

Op tijd geleverd. Product voldoet. Prijs oke.

Vlotte levering

Zeer slecht

Verkopen spullen die niet leverbaar zijn het zijn oplichters bah

super

snelle levering zie er goed uit

Heel fijn

Comfortabel

Goed product, snelle levering

Product werd geleverd op de beloofde dag en is goeie sjoelbak

Mooi product en snelle levering

Tafeloetbalspel gekocht wat al heel snel geleverd werd. Goede communicatie over de levering en het product bleek zoals gehoopt, mooi en stevig. Makkelijk in elkaar te zetten.

Snelle en correcte levering, kwaliteitsmateriaal

Toestel was al deels in elkaar gezet. Snelle en correcte levering.

Prima service en levering

Snelle levering mooie tafel!

Gewoon goed

Betrokken en bereikbare medewerkers

Voorlopig is het ja, maar

Het product op zich is in orde, de vijsjes of moeren zitten los en als je ze wil vastdraaien draaien ze vierkant, dikkere moeren heeft geen zin want je kan ze gewoon niet bestellen, graag uw oplossing hiervoor

Super goede service

Snelle reactie op mijn mail. Zeer vriendelijk contact. Erg goede service. Wij zijn zeer tevreden.

10 Jan Rebelstraat

Amsterdam 1069 CB