Geweldig en alles snel binnen

Geweldige pooltafel voor de hobbyzolder echt leuk

voldoet exact aan de beschrijving en een meer dan snelle levering

duidelijke website, goede prijs kwaliteit verhouding en een hele snelle bezorgdienst

Vriendelijk en behulpzaam.

Telefonisch contact zeer vriendelijk en hulpvaardig om de juiste keuze te maken. Outdoor tafeltennis tafel besteld welke de volgende dag al is geleverd! Grote klasse! Bedankt.

Top service!

Tafeltennisbatjes gekocht maar per ongeluk een verkeerd huisnummer doorgegeven dus die werden niet bezorgd. Één belletje met de klantenservice en er werden direct nieuwe batjes op het juiste adres geleverd zonder meerkosten. Super service. Blij met de batjes en de al eerder bij Buffalo bestelde tafeltennistafel.

Alles goed geregeld binnen 1 dag levering binneb

Fantastisch!!!

De levering, de pommeransen, alles goed, ze passen goed ,en stoten prima, Kortom goede service.Ga zo door !!

Snelle afhandeling, snel in huis. Jammer dat de bezorgkosten voor zo 'n klein pakketje zo hoog zijn

Klantvriendelijk

Na onze bestelling werd er al snel contact opgenomen om een afspraak te maken om de voetbaltafel te komen monteren. Omdat we deze voor een bepaalde datum nodig hadden werd er goed meegedacht om op tijd de voetbaltafel te leveren. De tafel is een goede stevige speeltafel die door de vriendelijke vakkundige monteur in elkaar is gezet. We hebben er al met veel plezier gebruik van kunnen maken.

Mooi en stabiele sjoelbak.

Nette service

DHL had beter gekund materiaal is zeer goed

Geachte, Alleen een kleine opmerking ivm de levering, chauffeur heeft geen uur op voorhand gebeld en was nogal klungelend met zijn palletwagen Mvg, Pascal Vanderzeypen

Prima winkel

Ik heb hier een basketbal gekocht voor mijn dochter. De producten hebben een duidelijke omschrijving en goede prijs. De basketbal is snel en goed verzonden.

Snelle respons, goed advies, meedenkend

De site is makkelijk en overzichtelijk. Daarna had ik een aantal vragen en verzoeken. Deze werden snel en professioneel opgepakt en beantwoord.

Netjes en op tijd geleverd. Goed ingepakt ivm stoten vervoer . Goede kwaliteit. Ga binnenkort nog zeker een spel bestellen

Overzichtelijke site & snelle bezorging

Overzichtelijke site, snelle bezorging & klantvriendelijk aan de telefoon

Prima sjoelbak geleverd. Op tijd geleverd, zonder problemen.

Mooie sjoelbak, goede kwaliteit. Snelle levering.

Super tevreden.

Mijn zoon is onwijs blij met de air hockey tafel die hij van Sinterklaas heeft gekregen!

Fantastisch, prima poolbiljart. Goed verpakt i.v.m. transport.

De vervoerder krijgt een compliment voor het prima millimeter manoeuvreer werk om het door de haldeur en in de lift te krijgen. De wegwerppallet waarop het biljart goed stevig verpakt was moest er wel af, anders paste het niet in de lift.

Boven verwachting

De pokerset in koffer die ik bestelde voldeed helemaal aan de verwachtingen. Hij was zwaarder (7,5 kg) en steviger dan op het plaatje te zien is.

Geweldig bak

Mooie zwarte degelijk sjoelbak. We zijn er erg blij mee.. Dankjewol

Een hele mooie keu en een perfecte bezorging.

Super snelle levering.. de keu doet aan al mijn eisen

Levering met gevoel

Erg blij met mijn nieuwe biljartkeu, snel geleverd en pure kwaliteit, petje af hoor!

Goed het werkt zo als het moet.

Heb het getest en het is goed

10 Jan Rebelstraat

Amsterdam 1069 CB