Filter

Doet dan niks

Deze beoordeling moest gaan over mijn aankoop. Ik heb geen aankoop gedaan. Er is niemand aanwezig die de telefoon aanneemt, de mail beantwoordt of wat dan ook. Dus als er dan iets niet op voorraad is of geannuleerd word weten ze het ook nog niet.

Leuke trampoline

Redelijk snel geleverd helaas door Gls iets vertraagd. Maar speelplezier is er niet minder om.

goede prijs en snelle service

Beste prijs voor deze kwaliteit en geleverd zoals beloofd. Zeer tevreden

Goede prijs, goed product, snel geleverd: top!

Goede prijs, goed product en snel geleverd, wat wil een mens nog meer? Echt een aanrader!

snelle levering en goede service

heb een hometrainer gekocht, werd ondanks de Corona crisis gewoon de volgende dag bezorgd. na een paar dag ontdekte ik een beschadiging aan het stuur die ik niet zelf gemaakt kon hebben. foto en email gestuurd, 2 weken later een nieuw stuur van fabrikant ontvangen. top service.

Perfect!

Makkelijk te bestellen en supersnel geleverd!

Super service en snelle levering

Super service en snelle levering

Betrouwbaar

Levert conform verwachting. Op tijd, goed de verwachtingen daarin gemanaged, vriendelijke bezorgers.

Prima klantenservice, doen wat ze zeggen, snelle levering!

Na de montage van een trampoline bleek er een beschadiging in het springdoek te zitten. Dit gemeld en foto meegestuurd. Kreeg binnen een week te horen dat er een nieuw springdoek wordt geleverd. Een geweldige service!!!

Prima, geen track and trace

Netjes verpakt en goed bezorgd. Geen track and trace, dat zou prettiger zijn.

Topsnelle levering en topproduct!

Ik had voor iets meer dan 100 euro echt geen degelijke tafeltennistafel (Buffalo Mini De Luxe)verwacht.. Hij is wel klein, maar dat went zo, en maakt het eigenlijk nog leuker. Maar bovenal verbaast mij de superkwaliteit van deze tafel. Ik had voor dat geld geen stevig metalen frame met degelijke poten verwacht. Helemaal boven verwachting!

Goede kwaliteit, snelle levering, prima prijs.

Ondanks de drukke tijd snelle levering en het is mooi als je met zijn allen gekluisterd bent aan huis. We maken dan ook erg veel gebruik van de kwalitatief zeer goeie tafel en blijven zo een beetje sportief bezig ook in corona tijd.

Goeie service tijde s de corona

Snelle en goede service

Ik kocht een tennistafel in de coronatijd. Hierdoor wist ik dat de levering langer zal duren dan wat was aangegeven. Ondanks dat, had t maar 2 á 3 dagen langer geduurt.

Mooi en snel geleverd

Op tijd en volgens afspraak keurig geleverd !

overzichtelijke site en makkelijk te bestellen, snelle bezorging

snel gevonden wat ik zocht. Bezorging was erg snel ondanks eventuele coronavertraging

Buffalo: opnieuw weer gewoon goed!!

De bestelling werd keurig verzorgd, op tijd en juist afgeleverd

Zeer snelle correcte afhandeling

Super, zelfs in moeilijke corona tijden snel geleverd, dit in tegenstelling tot andere site’s waar ik al op bestelde , en nog steeds wacht op pakjes !! 👍👍

Tevreden

Alles conform afspraak geleverd

Zeer snelle levering en loopband is prima in orde.

Alles was in orde met het bestelde artikel , de levering op tijd

Gewoon top, ondanks de #corona# drukte!!

Toegankelijke site. Snelle levering. Top!

vlotte levering ondanks deze tijd, makkelijk zelf te monteren

prima toestel voor de prijs

Verschrikkelijke klantenservice

Artikel niet geleverd, vervolgens gemaild. Na negen dagen negeren van mails, vervolgens eindelijk reageren en dan is het duidelijk dat ze de mails niet heeft gelezen. Vervolgens weer niet reageren.

Prima, zijn hun beloftes nagekomen.

Goed.

10 Jan Rebelstraat