Filter

Snelle en goede levering ondanks de crisis. Stevige tafel.

Blij met de snelle en correcte service.

Perfect!!!

In één woord perfect.

Snelle en correcte levering!

Goed advies, zeer klantvriendelijk en top producten

Ze geven heel goed en eerlijk advies, ook als dat betekend dat je een goedkoper product gaat bestellen. Levering is heel snel. En service is erg goed. Als er aan de kant van Buffalo iets niet duidelijk is nemen ze direct contact op.

Hometrainer is geweldig

Wij zijn zeer onhandig, maar hebben het toch voor elkaar gekregen om onze hometrainer in elkaar te zetten. Misschien niet zo snel als een ander, we zijn ook wel beetje op leeftijd. Ik mag absoluut niet naar buiten van de dokter, dus vandaar de fiets, in plaats van wandelen. Hij bevalt ons zeer goed. Met vriendelijke groet, Ans IJzer

Fast delivery and good service

Very fast delivery and!

Goed en snel !

Snelle levering waar je per mail goed op de hoogte van wordt gehouden. Wanneer ik weer iets nodig heb, zal ik hier zeker weer bestellen !

Op tijd gekregen alles werkt en prijs is prima.

Mindere ervaring met kliksysteem

Het kliksysteem is langs de ene kant stukgesprongen. Plastiekje waar metaal in zit is afgebroken. Mail gestuurd sinds dit weekend naar jullie dienst met melding en toenaam maat ondertussen nog niks vernomen. Zou fijn zijn dit te mogen ontvangen zodat tafel in ere kan hersteld worden AANPASSING: leverancier heeft perfect gereageerd en wisselstuk is kosteloos onderweg. Ik hoop en duim dat deze positie van het wisselstuk geen zwakke plek is in het systeem en dit een eenmalig feit was. Als dat zo is dan zijn we volledig gelanceerd en een tevreden klant! Mvg, Tom Cattrysse

Prima Webwinkel

Prima service en levertijd

Snel geleverd voor een prima prijs.

Prima levering voor een prima prijs. Conform verwachting.

Goed en snel geleverd

De thaipads van Joya fight fast waren snel geleverd. De kwaliteit van de pads is zeer goed zoals gewoonlijk met de producten van Joya. Opmerking: volgende keer wel beter / netter verpakken. Verpakking was wel wat gehavend aangekomen.

Heel goed !

Snelle levering ondanks Corona crisis!

teleurstellend

Een week voor de verjaardag van mijn zoon een tafeltennistafel besteld. Geen reactie ontvangen na een paar dagen en toen zelf gebeld. Ze beloofde dat de tafel op zijn verjaardag bezorgd zou worden. Helaas niet gebeurd. Weer zelf gebeld en toen werden er excuses gemaakt en beloofd dat de tafel de volgende dag bezorgd zou worden en deze ter compensatie van het ongemak ook voor ons in elkaar gezet zou worden. de tafel werd wel bezorgd maar niet elkaar gezet. daar was geen tijd voor aldus de bezorger. Jammer deze beloftes. dan kun je ze beter niet maken als je ze niet na kan komen.

Geweldige klantenservice zeer vriendelijk

Halterbankje besteld was niet goed gelijk correcte handeling

Een professioneel product met een duidelijke montage instruktie, goed verpakt en snel geleverd.

Christopeit Sport EM 3

Quick delivery

I only ordered once with Buffalo but they were really quick in shipping the product even in these times of corona

Snelle levering ondanks Corona crisis!

Prima snelle levering van een goed product! Top!

Oké

Na een kapot biljarttafeltje, een nieuwe opgestuurd gekregen. Goed geholpen via mailcontact. Het nieuwe biljarttafeltje wal gelukkig wel nog heel, alleen alsnog een klein zijkantje afgebroken maar dat nemen we voor lief. We kunnen nu eindelijk leuk gaan biljarten en daar zijn we heel blij mee!

Snelle levering ondanks Corona crisis.

Site gaf aan dat het langer zou duren, dat viel erg mee

Bad

Impossible to contact through phone. Ordered with them, heard nothing, a week later got an email saying "sorry actually this is not in stock". If I knew I would have used another website, now of course everything is sold out anyway.

Mooi backgammon

Prima en mooi backgammon spel alleen voordat de eerste keer spelen klaar was vielen de schrieven van 1 scharnier er zo uit en willen ook niet goed weer terug... Wat nu?... Ik heb gebeld en werd zeer vriendelijke geholpen. Zonder discussie een geheel nieuwe doos ontvangen en de andere gratis retour gestuurd. Deze keer was het spel in perfecte staat, echt zeer warme en goede Service!!! Dank daarvoor!

Snelle levering en goede service

Snelle levering en goede service

Tevreden en goed geholpen

Good experience with customer service

We thought that we received a wrong product, but it turned out we used it in a wrong way. Our question was answered by the customer service very quickly and clearly. Shipment was fast as well, by the way.

10 Jan Rebelstraat

Amsterdam 1069 CB