Filter

Snelle afhandeling, correct geleverd

Bestelling ging als vanzelf, kan snel afgehandeld worden en wordt correct geleverd

Heel slecht

Slechte bezorging ( beenijes)

Goed product voor een scherpe prijs

Scherpe prijs van het product en een snelle levering ervan

Super snelle levering

Snelle levering en netjes en goed verpakt

Goede klantenservice

netjes snel en zeer goed

voor het eerst wat besteld via deze webcite en zeer goed bevonden

Snel bezorgd

Snel bezorg Goede prijs Let's play

Rap

Goede prijs, snelle verzending.

Voetbal tafel beschadigd geleverd.

Mijn voetbal tafel was beschadigd geleverd maar er werd direct een nieuwe opgestuurd. Prima service.

Snel geleverd met foutje.

Biljartkeu van 490 gram met 11mm topeind besteld en volgende dag keu van 520 gram met 12mm topeind ontvangen . Omdat ik de keu meteen nodig had was er voor mij helaas geen tijd meer om te ruilen en heb ik hem maar gehouden. Wel jammer . Verder wel snel geleverd .

goederen beantwoordden aan verwachtingen

zeker voor herhaling vatbaar

snellle levering....goede prijs

zou hier weer kopen

Goede hulpverlening!

Ik had een speciale editie van Rummikub besteld, maar na enige tijd nog geen bevestiging gekregen dat mijn pakketje was verstuurd. Een telefoontje later had ik meteen een vriendelijke uitleg gekregen dat er iets was misgelopen in het systeem en mijn pakketje meteen verstuurd was met excuses erbij. Een paar dagen later kwam het toe met de postbode. Heel fijn ervaring met de klantendienst en onmiddellijk geholpen!

Fijne site om spullen te zoeken en super levering!

Via bol.com bij deze site terecht gekomen. Gemaild en snel antwoord. Kwaliteit van de glijbaan is goed en mooi van kwaliteit. Goede levering en krijg netjes van te voren een sms hoelaat ze komen.

Alles naar wens verlopen Snel en correct geleverd en goed gecommuniceerd.

super tevreden

dit is mijn 2de biljardkeu die ik hier gekocht heb van Buffalo complete sets incl. koffer en op bijde 5 procent korting gehad dus wat wil je nog meer en supersnel geleverd dus ik ben super tevreden

zeer tevreden

Bestelling maakt schade en er komt geen oplossing!

Wij hadden een kaartenschudder besteld. Echter beschadigde deze kaartenschudder onze speelkaarten! Wij hebben verschillende keren contact proberen op te nemen met de klantenservice maar krijgen geen antwoord!

Snelle levering prima kwaliteit

De producten voldoen aan mijn verwachting en de levering kwam snel

gewoon goed

leker snel

onvoldoende service

Ik heb op vrijdag avond een complete snooker keu set met koffer besteld en deze werd op woensdag 19 februari afgeleverd.....niet echt punctueel......maar goed.....op het plaatje staat de aanwezigheid van 2 krijtjes bij deze keuze, dus ging ik er van uit dat deze erbij waren.......maar geen krijtjes...........ik heb daarna gebeld met klantenservice en dit duidelijk vermeld maar daar werd mij verteld dat dat krijtjes er niet bij horen. Helaas kreeg ik niet de krijtjes toegestuurd.........! Jammer, een gemiste kans om het goed te maken

Alles prima

Snel, goedkoop en keurig. Niks mis mee !

Gewoon doen wat je belooft

Gewoon doen wat je belooft

Gewoon top geregeld

Er was een artikel stuk, er kwam direct een nieuwe geen gezeur of wat, De stukkende ging gelijk in de vuilnisbak

Snelle levering tegen goede prijs

Snelle levering tegen goede prijs