Pluspunten

We zijn sinds 2010 gebruiker van het MailCamp systeem en versturen regelmatig meer dan 50.000 emails per maand. We hebben eigenlijk nooit problemen gehad met het versturen van onze mailingen. Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit en service van MailCamp. We kunnen MailCamp aanbevelen aan iedereen die probleemloos bulk mailingen wil doen.

Communicatie richting de gebruikers over (nieuwe) ontwikkelingen.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Kwalitatief hoogstaand nieuwsbriefsysteem van MailCamp. Heel gebruikersvriendelijk en stabiele omgeving en super ingericht met alle meetpunten die je voor een goede SEO en online marketingcampagne nodig hebt. Klantenservise is zeer kundig en behulpzaam dus sterke service en altijd telefonisch bereikbaar. Kundige en vooral zeer klantvriendelijke medewerkers.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

- Snelle en goede Support - Goede prijs/kwaliteit - Gebruiksvriendelijke editor Zeker een aanrader!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Software is vriendelijk in het gebruik. Prima support!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

- Prijs/kwaliteit zeer goed - Gebruiksvriendelijke editor - Snelle en duidelijke support Erg tevreden over Mailcamp, dus zeker een aanrader!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Prima partij om je nieuwsbrieven mee te versturen! Gewoon goedkoop en je kan de mails transactioneel met een andere partij versturen. Bij andere ESP is dat bijna niet mogelijk, dus ideaal.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Zeer snelle communicatie

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Mailcamp medewerkers zijn meedenkend en oplossingsgericht. Sinds de update van de Editor werkt deze heel goed en is responsive.

Dat mailcamp zelf nieuwsbrieven verstuurd met tips en tricks van het systeem, ik denk dat veel gebruikers maar een klein deel gebruiken van de mogelijkheden.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Mailcamp neemt altijd de tijd om even mee te kijken en uitleg te geven waar nodig. Ik hoef nooit lang te wachten en word direct geholpen.

Wat betreft de software zou het fijn zijn als de statistieken in tact blijven als er mailinglijsten weg gegooid worden, maar dat zal waarschijnlijk onmogelijk zijn.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

- Geweldig programma. Zeer gebruikersvriendelijk met veel mogelijkheden. - Telefonische bereikbaarheid is top. - Bij elke vraag of probleem wordt je direct geholpen.

geen

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Wij werken nu 3 jaar met Mail Camp en het bevalt erg goed. Goede applicatie, snelle service en duidelijke taal. Daarnaast continue in beweging met innovatie van hun product.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Gebruiksvriendelijk, veel mogelijkheden, persoonlijke service. Duidelijke instructie video.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Super goede service en alle problemen worden binnen 24 uur opgelost. Zelf om 21.30 uur worden mails beantwoord!! Nieuwsbrieven zijn eenvoudig door iedereen te maken en te versturen. Klanten vinden de nieuwsbrief zeer professioneel en overzichtelijk.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

goede support, veilig product, goede prijs/kwaliteit

sneller de telefoon pakken als iemand mailt met een vraag. Er wordt vaak heen en weer gemaild terwijl het aan de telefoon vaak in een keer duidelijk is.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Experience from FLEXcon Europe: - Switched from Sharp Spring / Graphic Mail to MailCamp - First Contact exceed my expectations in terms of understanding, advise, demo of software and customer focused communication - very responsive team in all aspects - implementation of account, template and start up should be recommended for an award - technical support when preparing the first mass mail was outstanding, customer focused & high level of service - usage of the application is very user friendly and logic MailCamp Team you surprised me with your high responsive service, communication and solution focused approach. As we quote at FLEXcon: we give our customers a better business result not just a better product - MailCamp you did it!

- Twitter Updates - Support Video's : please describe the subject of the video not the link name - downloaded the manual from MailCamp; keep it up to date

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle en duidelijke communicatie, heldere en transparante prijsstructuur. De applicatie doet wat het moet doen en werkt goed.

De applicatie kan wat gebruiksvriendelijker, soms moet je te vaak klikken om iets te bereiken en staan knoppen/functies op onlogische plekken.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Vriendelijke supportafdeling met een snelle reactietijd. Prettige samenwerking; er wordt oplossingsgericht met je meegedacht ! Fijn systeem om mee te werken!

Tip: 't zou fijn zijn om geïnformeerd te worden bij evt nieuwigheden in het systeem.

• Communicatie

Pluspunten

Door mailcamp hebben wij al jaren grip op onze email marketing. Is het fijn met hun samenwerken en zijn medewerkers altijd bereid om mee te denken in oplossingen.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Navigatie en look en feel is eindelijk op normaal niveau. Laatste jaar enorm verbetert

Je kunt geen lijsten verwijderen, dit is een enorm nadeel omdat je met veel oude/vervuilde bestanden komt te ziten

Amsterdamsevaart 26

2032 EB Haarlem

Over MailCamp B.V.

MailCamp is dé email-marketing oplossing voor het MKB: betaalbaar, gebruiksvriendelijk, alle mogelijk denkbare functies, volledige support, NL of EN pakket.