Pluspunten
Hypsos bouwt stands en verkopen presentatiesystemen. We versturen geregeld mails aan bedrijven die naar beurzen gaan. Pluspunten van werken met MailCamp: . voor mijn gevoel staat altijd iemand voor mij klaar om te helpen/mee te denken als ik dat nodig heb . hoog kennisniveau . software werkt goed - makkelijk te gebruiken
Verbeterpunten. zou fijn zijn als ze vaker een nieuwe responsive voorbeeld nieuwsbrief zouden plaatsen. Want steeds weer een nieuwe, verrassende nieuwsbrief maken blijft toch heel belangrijk!
Pluspunten
De software van MailCamp heeft veel mogelijkheden en is erg gebruiksvriendelijk. Daarnaast staat MailCamp altijd klaar voor eventuele vragen, opmerkingen of aanpassingen.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
- Bijzonder vriendelijke support medewerkers - Responsive template design - Overzichtelijke editor (geen html)
Verbeterpunten- Responsive design levert niet altijd het gewenste resultaat op - Korte handleiding/ get started instructie voor de editor zou handig zijn - Het zou fijn zijn als we bij automatische updates geïnformeerd worden over nieuwe functionaliteiten
Pluspunten
Software up-to-date Pro-actief Zowel technisch als op e-mail markting goede adviezen Goede prijs
VerbeterpuntenReactie op support komt soms wat later
Pluspunten
- Snelle adequate support - Gebruikersvriendelijke UI
Pluspunten
- Perfect systeem om snel nieuwbrieven te versturen - Snelle communicatie en oplossingen - Fijne mensen om mee te werken
Pluspunten
Supportafdeling reageert zeer snel met adequate antwoorden. Medewerkers zijn vriendelijk, behulpzaam en kunnen zich goed verplaatsen in de klant. Kennis van het programma Mailcamp is goed.
VerbeterpuntenSoms is het heen en weer mailen over een onderwerp niet efficiënt en levert geen duidelijkheid op. Er zou dan misschien vanuit Mailcamp beter telefonisch contact opgenomen kunnen worden.
Pluspunten
Voor relatieve lage kosten, professioneel product. Vooral technisch goed product. Goed bereikbaar, bieden goede hulp als iets niet lukt.
VerbeterpuntenNiet altijd even gemakkelijk in gebruik als je kijkt naar template maken, veel klikken en soms ingewikkeld om voor elkaar te krijgen wat je wil.
Pluspunten
snelle reactie, persoonlijk
Verbeterpuntentaalfouten in cms, nieuwsbrief niet zo responsive, slepen met blokken in cms niet altijd eenvoudig, prijs voor diensten relatief hoog.
Pluspunten
Duidelijk systeem met veel functionaliteiten. Heel soms werken bepaalde dingen nog niet naar behoren. Maar dit wordt altijd snel opgelost. De communicatie is goed. Het bedrijf is goed bereikbaar.
VerbeterpuntenSommige functionaliteiten lijken in enkele browsers nog niet 100% goed te werken. Het zou prettig zijn als dit wordt opgelost.
Pluspunten
Wat is het fijn om met een Nederlands bedrijf te werken als het gaat om emailcampagnes. Je krijgt onmiddelijk antwoord en er staan veel nuttige tips in Mailcamp om het programma optimaal te benutten. Met 12 verschillende restaurants is het belangrijk dat we makkelijk campagnes aan kunnen passen voor elke gelegenheid én dat ze automatisch responsive zijn. Iets waar je niet om heen kan tegenwoordig met mobiele telefoons en tablets.
Hi Jade, dank voor de mooie review. Daar worden we bij MailCamp blij van :-)
Pluspunten
met de nieuwe drop editor is het gebruiksgemak van mailcamp nog beter geworden. Het een bedrijf dat met je mee denkt.
Pluspunten
Mailcamp is een toegankelijk bedrijf. Snelle service, persoonlijke benadering en men kan goed omgaan technische leken. Vragen, zowel standaard als out of de box, worden snel opgepakt en vrijwel altijd direct behandeld. Voor Caldic een zeer prettige partnerleverancier!
VerbeterpuntenUpdates zouden soms duidelijker gecommuniceerd kunnen worden. Ook zouden tutorials, manuals en inspirerende how to's goed van pas kunnen komen. Verder zou evt het analytische gedeelte wat uitgebreider kunnen (conclusies, suggesties, auto report, etc)
Pluspunten
Prijs waarde verhouding is zeer goed. MailCamp biedt veel mogelijkheden waarvoor je bij andere applicaties behoorlijk voor moet betalen. Instructie is helder en indien nodig is de helpdesk snel.
VerbeterpuntenOm MailCamp voor gebruikers nog succesvoller te maken zou een benchmark onder gebruikers prettig zijn. Zo krijgt iedereen een graadmeter voor zijn eigen e-mailmarketing programma.
Pluspunten
Snelle reactie op problemen.
Pluspunten
Zeer goed betaalbaar pakket voor verzenden van nieuwsbrieven, zowel voor automatisch verwerken van response als semi automatisch.
VerbeterpuntenKlanten beter op de hoogte stellen van nieuwe mogelijkheden van Mailcamp. Nu lezen we het af en toe in de blog van het systeem, maar dan mis je veel nieuwtjes. Misschien periodiek een webinar organiseren.
Hi Oscar, we zijn momenteel bezig met een nieuwe website.Ook achter de schermen wordt hard gewerkt aan nog meer mogelijkheden. Met de nieuwe website zullen we ook weer vaker meer nieuws met onze klanten gaan delen. Periodiek een webinar is zeker een goed idee.
Pluspunten
www.hollandlamp.nl is zeer te spreken over de diensten van Mailcamp.
Pluspunten
Klantvriendelijk, meedenken, behulpzaam
Pluspunten
Prettige communicatie en samenwerking.
VerbeterpuntenIn de online portal: meer mogelijkheden om de opmaak van nieuwsbrieven samen te stellen.
Pluspunten
Goed advies en zeer goede service! Snelheid en kwaliteit dus erg prettig om mee samen te werken!
VerbeterpuntenIk kan geen verbeterpunten opnoemen voor de organisatie en/of het product waar wij mee samen werken.
Pluspunten
Zeer goede service en product. Product wordt continu verbeterd en onderhouden, dit maakt het binnen onze bedrijfsvoering een stabiele communicatie pilaar. Prettige werkomgeving binnen de tool met sterke reporting mogelijkheden.
Verbeterpunten-
Amsterdamsevaart 26
2032 EB Haarlem
MailCamp is dé email-marketing oplossing voor het MKB: betaalbaar, gebruiksvriendelijk, alle mogelijk denkbare functies, volledige support, NL of EN pakket.