3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

4 Sterne: guter Service, gut behandelt

Verbesserungspunkte

Great service and always very helpful. Highly recommendable for anyone looking for a great E-Mailing tool.

• Preis
  • Qualität
  • Kommunikation
  • Geschwindigkeit/Lieferzeit

Pluspunten

Vriendelijk personeel die prettig communiceren. Ze denken met je mee en komen altijd met een oplossing. Goede after-care en support.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

-Zeer gebruiksvriendelijk pakket; -Prettige en snelle communicatie

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

De editor werkt goed. Bovendien blijft MailCamp vernieuwen en up tot date. Verder vind ik het heel fijn dat de service en snelheid van het beantwoorden van vragen is verbeterd in de laatste jaren!

In het verleden bleef een technische vraag nog weleens een tijdje liggen, dan moest ik erachteraan bellen. Dat is verbeterd! Houd dat vol. Jullie klanten willen snel geholpen worden als ze eenmaal bezig zijn met mailings. Dat is voor jullie weleens lastig, denk ik, dat begrijp ik, maar goed, ik denk dat die behoefte aan snelheid er is.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Perfect e-mail marketing programma, heel uitgebreid en toch gebruiksvriendelijk plus een super fijne editor om responsive e-mail nieuwsbrieven mee op te maken. Support en ondersteuning zijn persoonlijk, super en snel. Top dus!

Blijf vooral jullie product ontwikkelen en uitbreiden met video instructies, zodat wij hier nog jaren gemakkelijk mee kunnen werken.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Wij gebruiken MailCamp voor zowel B2B als B2C mailings en zijn erg tevreden. Ze hebben verstand van zaken met betrekking tot SPF en DKIM instellingen en de responsive editor werkt erg eenvoudig.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Prettige telefonische assistentie en betaalbaar product

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Helpen je goed op weg, gelijk contact en een oplossing

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle heldere communicatie en een fantastisch werkende hulplijn bij vragen.Aanrader voor alle ondernemers die probleemloos en betaalbaar willen communiceren met hun klanten !

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Wij werken nu ruim een jaar tot volle tevredenheid met Mailcamp. Kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs en daarnaast verloopt de communicatie vrij snel en soepel.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

zeer aangename samenwerking, snelle hulp bij vragen

tot op heden nog geen tips

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Mailcamp is een mailpartner waar wij inmiddels al een tijdje zaken mee doen. De gebruikersinterface ziet er strak uit en is goed mee te werken. Je kan de mannen daar altijd bereiken met vragen en ze kunnen je ook bijna altijd direct van een antwoord voorzien.

De responsive interface zit vast op een max breedte van 600 pixels. Ik zou deze bijzonder graag uitgebreid zien worden naar een breedte van 800 pixels of meer (liefst flexibel).

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Fijn bedrijf om mee samen te werken. Staan altijd voor je klaar! Als je vragen hebt, krijg je altijd een duidelijk en helder antwoord. Ze zijn klantvriendelijk en het is echt een prima programma om mailings mee te versturen!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Altijd direct contact met een vast aanspreekpunt, en er zijn meerdere boys die elk een sterke kant van een bepaald onderdeel hebben, dus je hoeft nooit lang te wachten op een antwoord

Misschien dat ze er nog eens toe komen om iets te ontwikkelen, dat je in de opmaak van een mail 'plaatjes in plaatjes' kunt zetten met daaraan gekoppeld een (interne/externe) link.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Communicatie in dezelfde taal. Professionele aanpak

De snelheid met antwoorden op vragen via mail.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Denken graag mee en zijn zeer behulpzaam.

Zou mooi zijn als er meer gebruikers kunnen inloggen voor rapportage

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Na vergelijken met soortgelijke, beste prijs/kwaliteit verhouding.

Response van API ook in meerdere talen

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Mailcamp is een fijn bedrijf om mee samen te werken. Er word goed de tijd genomen om het mail systeem uit te leggen. Daarna is het vrij makkelijk om snel een goede mailing naar je klanten uit te sturen. De communicatie verloopt goed, alle vragen worden snel beantwoord en de medewerkers denken goed met ons mee.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Zeer eenvoudige tool om makkelijk professionele mailings te maken en versturen! Klantvriendelijk en snel hulp bij eventuele vragen.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snel communiceren Denkt mee in belang van klant Snelle verzending Goede deliverability Constante verbeteringen doorgevoerd in systeem

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Vlotte samenwerking en goede ondersteuning.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

In het hele palet aan email bedrijven is Mailcamp een bedrijf waarbij ze je echt helpen met email marketing. Gebruiksvriendelijk en goedkoop. Met een hele goede support wanneer je hulp nodig hebt. De vele oplossingen die ze bieden zorgt ervoor dat ik professioneel bezig ben met email en kan rekenen op een perfecte ondersteuning.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Goede en klantvriendelijke dienstverlening. Prettig contact met vaste contactpersoon. MailCamp biedt een gebruiksvriendelijk product waar we als organisatie ons voordeel mee kunnen doen.

Meer maatwerk bij het afsluiten van een contract zou prettig zijn.

Amsterdamsevaart 26

2032 EB Haarlem

Over MailCamp B.V.

MailCamp is dé email-marketing oplossing voor het MKB: betaalbaar, gebruiksvriendelijk, alle mogelijk denkbare functies, volledige support, NL of EN pakket.