Ik had onderbroeken besteld in maat m die te klein bleek. Contact gehad met Richard. Onderbroeken geretourneerd en nieuwe besteld. Zonder problemen. Netjes geregeld.
Broodtrommel gekocht. Bleek een deuk in te zitten. Na telefonisch contactmoment ik foto’s doormailen van de deuk. Hoefde de beschadigde trommel niet te retourneren en de volgende dagde nieuwe trommel al in huis. Dat noem ik pas service!
Zeer goede kwaliteit 100%tevreden
Wifi deurbel gekocht. Ben er super mee tevreden. Tevens snelle levering.
Gewoon uitstekend
Doen wat ze beloven.
Probleem bij levering snel en correct opgelost.
Werk goed
Drie keer gebeld, daarna nieuwe gekregen.
Snelle afhandeling van een mooie fijne klok . Ben er blij mee
Alle onderdelen zijn prima verlopen.
Sneller dan verwacht en prima materiaal
Zeer gemakkelijke site om te bestellen evenals betalen. Duidelijke communicatie per mail. Je word evenzeer goed op de hoogte gehouden van de levering, mijn levering was zelfs een half uur vroeger dan voorzien geleverd. Plant zeer zeker in orde, mooie grote en zeer veilg verpakt. Een echte aanrader om bij DealDonkey te bestellen én veilig.
vroeg netjes wanneer ik de levering wou hebben en hebben zich netjes aan de afspraak gehouden.
Juiste levering. Prima service. Uitstekend!
De patiokachel voldoet aan alle beschrijvingen die gegeven worden
Ziet er goed uit werk heel goed heel scherp hoop ik nu eens wat win nog nooit wat gewonnen dus kom maar op gr christa
Alles op tijd geleverd, alles was als omschrijving van de producten. Alles duidelijk gecommuniceerd met Deal Donkey. Een uiterst tevreden klant hebben ze erbij. Streven naar perfectie.
de mimosa planten zijn volgens de aankondiging 25 tot 40 cm hoog. de ontvangen planten zijn 1/10 kleiner. Na bemiddeling door dealdonkey gedeeltelijke terugbetaling gehad van de leverancier.
Beste Patrick, Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te lezen en zien dat u ons een slechte review heeft gegeven. U geeft aan dat de planten veel kleiner zijn dan dat de website aanbieding aangeeft. Dit is niet de bedoeling en willen wij graag even bekijken. We hebben zo te zien nog niet eerder contact gehad. Kan u ons enkele foto's doorsturen naar [email protected] met een meetlat naast de planten? Zo kan ik dit meteen uitzetten en een oplossing geven. Alvast bedankt voor uw reactie. -- Met vriendelijke groet, DealDonkey Richard
Originele beoordeling
van een eerdere bestelling was iets retour gegaan waardoor ik nog een tegoedbon had; deze gebruikt bij een nieuwe bestelling welke wederom supersnel geleverd werd; helemaal tevreden en erg leuke aanbiedingen bij DealDonkey!
Alles in orde, product snel geleverd, goede prijs/kwaliteit
Goed spul . Snelle levering
2 infraroodpanelen gekocht voor de caravan Werken uitstekend verwarmen prima. En top service goed bereikbaar via telefoon. DHL had het niet geleverd terwijl ik gewoon thuis wads en zonder bericht teruggestuurd naar Dealdonkey. Maar na bellen met de klantenservice die direct bereikbaar was (geen wachtrij) werd het netjes opgelost en had ik de producten 2 dagen later alsnog binnen.
Advertentie gelezen op mijn gsm. Digitaal besteld en betaald. Bevestiging bestelling ontvangen op gsm!! Snelle levering via besteldienst. Het apparaat was compleet met een volle accu en werkt perfect. Uitstekende aankoop en er zullen er ongetwijfeld nog meer volgen.
Diverse spullen besteld Helaas was de bestelling niet kompleet Na mail contact werd heel snel alles opnieuw verstuurd
Haverstraat 31
2153GB Nieuw-vennep
Bij DealDonkey iedere dag, 24 uur lang, veel verrassende aanbiedingen voor een superlage prijs. Hoe leuker het product, hoe sterker het merk of hoe scherper de prijs – bij DealDonkey zijn we er gek op! Jij toch ook? Meld je daarom aan op www.DealDonkey.com en ontvang iedere dag de aanbiedingen van de dag. DealDonkey, hét online platform met -Iedere dag verrassend voordelige aanbiedingen -Voor 20.00 besteld, morgen geleverd -Gratis verzending vanaf 50 euro -100 dagen bedenktijd Volg ons op Facebook en vertel ons wat jij vindt!