Gewldig

Afspraak is afspraak

Top deal

Alles perfect, bestellen en leveren helemaal geen probleem top!

vlotte en juiste levering

Ben zeer te vrede

gewoon goed

Goed product, snel geleverd en een goede prijs

Goed spul

Ziet er top uit ook na de was!!!

Heel vlug gelevert danken

Heel snel gelevert en er lag ook nog een pak sneeuw danken

Snelle en keurige bezorging.

De bestelde producten zijn van uitstekende kwaliteit. Veel leuke aanbiedingen en ik heb een kortingscode voor een volgende aankoop ontvangen. Dat is mooi meegenomen.

Veel te klein

Blaast bijna ni

Snel, doelgericht en kwalitatief goed

Goed, snel en van de juiste kwaliteit

Top ,in alle opzichten.Producten en levering .Inderdaad vandaag besteld,morgen in huis !!!

Top product zoals omschreven. En inderdaad zoals ze beloven ,vandaag besteld morgen in huis ,super blij mee!!!!!

Altijd perfect

Très content de les divers achats. Commande aisée, prix attractifs et livraison rapide. À l'occasion, améliorer l'emballage car il arrive parfois en mauvais état.

Goed product, voldoet volledig aan mijn verwachtingen.

Prettige afhandeling

Vlotte levering tegen een scherpe prijs

Vlotte levering van een infrarood paneel verwarmingstoestel en dit tegen een zeer scherpe prijs. Esthetisch mooi afgewerkt en maar 1 cm dik, ideaal voor kleinere ruimtes. Zeer tevreden over het product dat zeer gemakkelijk te bedienen is via een app op de telefoon

Goed.

Ik heb de bestelde goederen eerder dan afgesproken, ontvangen.

Niet geleverde bestelling

Nog geen bestelling binnen gehad… Ook geen mail hoe lang het nog gaat duren .

Geweldige service.

Pannenset besteld mooie pannen met zelfs liters omschrijving aan de binnenkant

Makkelijk te bestellen en zeer snelle levering top service

een aanrader

Na wat googelen kwam ik een tafellamp tegen die hééééééél voordelig was bij DealDonkey, na een super snelle levering heel tevreden!

Product goed verpakt, voldoet aan mijn verwachtigen, uitstekende levertijd.

Uistekend

Mijn ervaring was erg goed en vrij snel geleverd, moet eerlijk zeggen dat ik het een prettige benadering vond met snelle levering en leuke betaalbare prijs, kun je niks van zeggen, :-)

Prima ervaring

2X al besteld geweldig geholpen als je belt altijd antwoord op je vraag en denken mee TOP

Snelle en correct levering

De onderbroeken werden snel geleverd in een nette verpakking tegen een zeer schappelijke prijs :-). Een echte aanrader aangezien de kwaliteit ook goed is.

Niet bruikbaar

Voldoet niet aan mijn verwachtingen. Uitstraling is mooi en prijs aantrekkelijk maar kan er niets mee. Ontbreekt verdere aansluiting om het te activeren. Ben geneigd om het retour te sturen waardoor ik ook nog eens de verzendkosten in aftrek wordt gebracht.

Heel blij met de oplaadbare kaarsen.

Voelt milieubewuster dan batterijen.

Prima te woord gestaan.

Mijn bestelling was netjes op tijd aangekomen. Alles werkt goed en was compleet. Ziet er mooi uit en de prijs was heel gunstig.

Haverstraat 31

2153GB Nieuw-vennep

Over DealDonkey

Bij DealDonkey iedere dag, 24 uur lang, veel verrassende aanbiedingen voor een superlage prijs. Hoe leuker het product, hoe sterker het merk of hoe scherper de prijs – bij DealDonkey zijn we er gek op! Jij toch ook? Meld je daarom aan op www.DealDonkey.com en ontvang iedere dag de aanbiedingen van de dag. DealDonkey, hét online platform met -Iedere dag verrassend voordelige aanbiedingen -Voor 20.00 besteld, morgen geleverd -Gratis verzending vanaf 50 euro -100 dagen bedenktijd Volg ons op Facebook en vertel ons wat jij vindt!