Mooi produkt prima prijs

Mooi aangeleverd, de boompjes prima verpakt en in goede staat ontvangen, zeer blij mee.

vlotte levering

vlotte levering

Mooie aanbieding voor een redelijke prijs

Happy socks gekocht. Mooie aanbieding. Ook leuk om een keer weg te geven dus daarom wat extra besteld.

Top !!!

Snel en goed geleverd en alles werkt naar behoren

Goede service en prijs

Snelle bezorging en goede prijs

Prima deal gesloten , heel tevreden.

N.a.v. een aanbieding een aantal batterijen gekocht. De aanbieding was gunstig geprijsd en werd keurig verpakt de volgende dag volgens afspraak geleverd. Kortom een tevreden klant.

Snelle levering en voldoet aan wat ik besteld heb

Uitstekende levering!

Geheel volgens verwachting geleverd. uitstekende kwaliteit. Snelle levering.

Gemakkelijk besteld en snel geleverd

Het bestellen ging vrij simpel en de volgende dag alles netjes geleverd dus prima geregeld bestel zeker de volgende keer weer bij Donkey

Een goed product

Eindelijk

Fijne t-shirts Eindelijk de goede lengte.Eindelijk waar ik geen blote rug bij heb.Eindelijk die niet steeds uit mijn broek kruipen.EINDELIJK.

Uitstekende service

De bezorger van DHL had mijn zending teruggestuurd naar DealDonky, onder het mom van 'adres onbekend'. Snel opgelost door DealDonky en binnen een week alsnog bezorgd.

Erg goed

Zeer goed product, snelle en veilige verzending

zeer goed

betrouwbare website ,snelle levering

Kan niet beter

Mijn ervaring is zeer goed .. had een verkeerde huisnr doorgegeven maar is zeer goed opgelost.... Ze hebben me op de hoogte gehouden met de mail dat alles was opgelost en mailde me achteraf of ik het product had ontvangen en of het werkte ........ top.. Ga zo door

Een aparte ervaring

Als nieuwe klant had ik een ervaring die ik in 15 jaar kopen in webshops nog niet had. Het bestelde artikel kwam niet aan (slordig van DHL). Zonder probleem werd diezelfde dag het artikel opnieuw verzonden. Volgende dag: artikel kwam weer niet aan (alweer slordig van DHL!). Voor de derde keer werd zonder probleem een nieuw artikel gezonden. Waar tref je zulke service nog aan?

Liep bijzonder vlot

Donderdag besteld en vrijdag rond 17 u geleverd. De mini wasmachine werkt perfect. De bijhorende uitleg was duidelijk.

Een heel mooi product

Goed verpakt en snel geleverd

Snel, goed verpakt, goeie service

Gewoon goed

Goed product voor een schappelijke prijs

Product de uil voldoet prima aan de beschrijving een mooi product voor een schappelijke prijs.

Door een fout van mijn kant kon de bestelling niet geleverd worden. Door de dienstbaarheid en proactief vanuit verkoper is alles goed verlopen en zijn alle leveringen goed verlopen

Top boompjes

Heel blij met mijn fruitzuilen

Snelle levering en niet duur

Snelle goede aflevering

Tevreden

Top product

NVT

Haverstraat 31

2153GB Nieuw-vennep

Over DealDonkey

Bij DealDonkey iedere dag, 24 uur lang, veel verrassende aanbiedingen voor een superlage prijs. Hoe leuker het product, hoe sterker het merk of hoe scherper de prijs – bij DealDonkey zijn we er gek op! Jij toch ook? Meld je daarom aan op www.DealDonkey.com en ontvang iedere dag de aanbiedingen van de dag. DealDonkey, hét online platform met -Iedere dag verrassend voordelige aanbiedingen -Voor 20.00 besteld, morgen geleverd -Gratis verzending vanaf 50 euro -100 dagen bedenktijd Volg ons op Facebook en vertel ons wat jij vindt!