uitstekend

mooie deal. snelle levering! goed ingepakt, ziet er prima uit!

super snelle correcte levering

Precies wat ik zocht aan een goede prijs. Ondanks de nu drukke pakjes periode werd alles heel snel geleverd.

Top levering

Mijn levering in uitstekende staat ontvangen binnen 2 werkdagen

Snel, goede communicatie

Snelle bevestigen en super snel versturen van bestelde product (zelfde avond). Voortdurend op de hoogte houden, heel goede ervaring

prettig zoeken en snelle fijne levering

kwam toevallig op deze site en zag er veel leuke items op staan. toch maar keer geprobeerd. en de levering was snel en prettig. omdat het allemaal sinterklaas kado's zijn kan ik nog niet beoordelen of de producten ook van goede kwaliteit zijn want ze moeten nog open gemaakt worden

Slecht

Ik heb een medicijnkastje gekocht maar was aan 1 zijkant helemaal gedeukt. Heb een mail gestuurd en we zijn op een oplossing gekomen. Alles is heel snel geregeld alvast bedankt.

Heel netjes en vriendelijk geholpen.

Ik had wat spulletjes besteld,en een dingetje was niet goed,toen heb ik gebeld en kreeg direct te horen, wij sturen wel een nieuwe op,en dat vond ik keurig,en vertel het door.

advertentie Op Facebook gezien,gelijk besteld en snel geleverd.

volgende dag geleverd

Het klopt besteld en volgende dag geleverd

Super snel geleverd , top!

Snel in huis en voldeed aan de verwachtingen Degelijke lichtsnoeren. Merry Christmas

ik wil jullie bedanken voor de mooie Rosle pannen.

Uit ervaring wist ik dat de Rosle pannen heel goed waren en daarom nu de aankoop bij jullie DealDonkey gedaan omdat jullie een hele mooie prijs in petto hadden! Ik ben ook aangenaam verrast door de snelle levering. Prima, houden zo! Ik ben een heel erg tevreden klant.

Snel gekregen en precies zo als het er stond

Product goed binnen gekregen en snel geleverd. Heb er veel plezier van.

Ga zeker als ik iets nodig hebt weer iets kopen. Zeer tevreden er mee.

Ik ben heel content

Ik ben content zowel in het leveren van mijn artikel, als de artikel zelf.

Zeer snel geleverd

goede levering , goede communicatie bij problemen !

Slecht dat ik mijn bestelling niet heb ontvangen

Slecht dat ik mijn bestelling niet heb ontvangen

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Goede service!

Snelle levering. Makkelijk contact met klantenservice en ook netjes check vanuit klantenservice of het artikel al was geleverd. Artikel boven verwachting. Al met al dik tevreden!

Komen alle afspraken perfect na

Belofte voor 20.00 uur besteld klopte. Volgende dag dus al in de bus. Kan ik van vele niet zeggen. Product Voldeed aan mijn verwachting. En de prijs viel reuze mee.

Prima service!

Vlotte en correcte levering, ondanks COVID-19

Mooie bestekbak

De bestelde bestekbak werd snel geleverd

alle afspraken ok-niets op aan te merken

goed product-snelle levering-goede prijs

Tevreden

Er werden tekorten geleverd in eerste instantie maar na contactname met de servicelijn is dit zonder discussie rechtgetrokken. Nu nog wachtende op de rest maar geen twijfel dat dit goed komt . Een tevreden klant!

Snelle service. Mooi product.

Ben zeer tevreden. Zo als ik ook verwacht had. Ben heel blij.

Haverstraat 31

2153GB Nieuw-vennep

Over DealDonkey

Bij DealDonkey iedere dag, 24 uur lang, veel verrassende aanbiedingen voor een superlage prijs. Hoe leuker het product, hoe sterker het merk of hoe scherper de prijs – bij DealDonkey zijn we er gek op! Jij toch ook? Meld je daarom aan op www.DealDonkey.com en ontvang iedere dag de aanbiedingen van de dag. DealDonkey, hét online platform met -Iedere dag verrassend voordelige aanbiedingen -Voor 20.00 besteld, morgen geleverd -Gratis verzending vanaf 50 euro -100 dagen bedenktijd Volg ons op Facebook en vertel ons wat jij vindt!