Advertentie trok mij aan.

Gemakkelijk bestelproces en redelijk snelle bezorging. We kunnen voorlopig weer 180 dagen de vaatwasmachine gebruiken !

Blij verrast.

Na het indienen van mijn bestelling kwam ik er achter dat ik een fout had gemaakt en niet het juiste had besteld. Na een telefoontje werd het verkeerde product gratis vervangen voor het goede. Alleen maar lof voor Deal Donkey.

Uitstekende service

Bestelling was zeer snel in huis, had na een per maanden een kleine storing en dit werd probleemloos opgelost door een nieuw artikel kosteloos op te sturen. Ik kan weer probleem mijn werk hervatten, dit is dus service!

Mooie producten voor een lage prijs

Je krijgt wat je ziet

Snelle levering en goede prijs/ kwaliteit

Eerlijke prijs en vlotte levering.

Zeer goede site

Keurig op tijd geleverd, kealiteit boven verwachting

De Denver videodeurbel is vlot thuisbezorgd. Mijn verwachtingen waren niet al te hoog gezien de lage prijs van het artikel maar de kwaliteit van het artikel wasuitstekend. Echt een aanrader!

goede en snelle verwerking

goede en snelle levering

alles ok

goed op tijd

Erg snelle levering, mooie aanbieding! Ik ben er erg blij mee!

Door Deal Donkey ben ik naar tevredenheid geholpen !

Mijn ervaring is zeer positief, zowel de levering van de juiste goederen als de mogelijkheid om na de levering te betalen hebben mij zeer aangesproken. Als ik nu zeg dat ik de bestelling met dit schrijven nogmaals herhaal, hoe gaan jullie dit dan verder afhandelen. In afwachting van Uw reactie verblijf ik met vriendelijke groet. Albert Willems

Zeer snelle levering en goede begeleiding van hetartikel..

Hele fijne boxenshort

Mijn ervaring met deze boxershort is dat mijn man er super tevreden over is Dus helemaal tevreden Mvg Astrid Bekker

Leuk assortiment voor een leuke prijs

Het enige puntje is de grote hoeveelheid mail die jullie versturen. Verder too!

voor de 1e keer, goed bevallen

bestellen en betalen is eenvoudig, bezorging verliep ook volgens schema artikel was net iets anders dan verwacht maar voldeed aan de eisen. Dus goed gekeurd om een volgende keer nog eens serieus te bekijken

Snelle levering, alles naar verwachting

Per toeval op de site van DealDonkey terecht gekomen, een leuke site om daar te shoppen, alles was naar mijn verwachting en de levering verliep vlot/snel

Goed, snel en veilig betalen!

Idem

Dat staat hier beneden sorry

Ik vind de service van Deal Donkey geweldig. voor achten een dag eerder en het is er ook werkeljke de dag daar op. Nou sneller kan het niet mijn compliment daar voor en daar om krijgen jullie van mij een DIKKE 10.

super

onze bestelling is goed en vlotjes aangekomen , bedankt .

prima ervaring

mondkapje zijn van prima kwaliteit snelle levering

Goede deal en zeer snel ontvangen! Ik ga vaker bestellen en de website in de gaten houden. Groet Chris

Snelle Levering

Ben er blij mee

Makkelijk besteld en op tijd geleverd voor scherpe prijs

Top ervaring

Goede en snelle levering en een prima produkt

Een prima product en een snelle levering

Leuk aanbod , leuke site en heel snel bezorgd

Leuke site om rond te neuzen , makkelijk te bestellen en betalen . Alles is goed verpakt en heel snel bezorgd . Ik ben er blij mee , ik raad dealdonkey zeker aan !!

Haverstraat 31

2153GB Nieuw-vennep

Over DealDonkey

Bij DealDonkey iedere dag, 24 uur lang, veel verrassende aanbiedingen voor een superlage prijs. Hoe leuker het product, hoe sterker het merk of hoe scherper de prijs – bij DealDonkey zijn we er gek op! Jij toch ook? Meld je daarom aan op www.DealDonkey.com en ontvang iedere dag de aanbiedingen van de dag. DealDonkey, hét online platform met -Iedere dag verrassend voordelige aanbiedingen -Voor 20.00 besteld, morgen geleverd -Gratis verzending vanaf 50 euro -100 dagen bedenktijd Volg ons op Facebook en vertel ons wat jij vindt!