Geweldig! Supersnel !

Snelle levering bestelling volgende dag al binnen en op de hoogte gehouden via track en trace een aanrader en goede kwaliteit product!

Binnen 1dag geleverd een pluspunt

Supersnelle levering

Dit was onze eerste bestelling, supersnel en een hele mooie verpakking.

Goede service snelle mailwisseling

Een hele goede service en niet moeilijk doen top

Zeer positief

Ik had producten gekocht bij DealDonkey en die werden de volgende dag, zoals beloofd, bezorgd. Dezelfde dag bleken ze voor ons toch niet bruikbaar te zijn. Gebeld en direct retourformulier via e-mail gekregen.geen vragen, geen gezeur. Goede service, zal zeker weer gebruik maken van DealDonkey!

juiste prijs kwaliteit.

I accidentally sent my order to the wrong address, they sent me another in the correct place free of charge! Very fast delivery and great customer service.

top!

snelle levering, netjes verpakt. wifi repeater werkt tot nu toe goed.

Mooi product

Bestellen gaat snel en er wordt ook snel geleverd !!

Prettig

Makkelijk en snel

Makkelijk besteld en snel bezorgd. En mooie deal!

Alles ok !

Alles ok !

Goede producten en aanbiedingen

Uitstekend!

Goede kwaliteit en vlotte service!

Mooi apperaat

Mooi apparaat en werkt perfect.

Super artikel voor goede prijs

Product zoals beloofd in omschrijving en snelle levering

meerdere keren opgelost na defecten

we hebben meerdere waterkokers via dealdonkey gekocht. de eerste was snel kapot (2mnd meen ik) en netjes vervangen met een iets betere want die ene was er niet meer. nu na 2 jaar is die alsnog kapot (bedrading doorgebrand) en ook dit is keurig opgelost!! we zullen hier zeker weer bestellen want beide defecten kan de winkel niets aan doen.

Bevalt uitstekend

Hele snelle service ben er blij mee goede prijs kwaliteit verhouding

Veel producten en snelle levering

Ik zocht een HDMI capture stick om ervaring op te doen met live-stream. DealDonkey had ze op voorraad voor een goede prijs. Het product werd snel verstuurd.

Mijn eerste bestelling bij DealDonkey en het is meteen een schot in de roos. De prijs/kwaliteit is schitterend. Ik zal alvast nog meer komen kijken naar de site voor spullen die ik kan gebruiken.

het geheel voldeed geheel aan mijn verwachtingen

het geheel voldeed geheel aan mijn verwachtingen. Het was de eerste keer en ik ben niet zo bedreven in dit soort zaken.

alles ok

voldeed aan mijn verwachting

Snel en goed- koop

Opzoek naar een betaalbare en snelle levering nu die heb je dan hier gevonden

Ik was druk op zoek naar een goede pan en liefst niet te duur. Ik heb hier een pan gekocht van 10 liter voor een mooie prijs. Bestellen , betalen via iDeal ging fantastisch soepel en snel evenals de levering!!...

Sneller levering

Snel bestellen, snel geleverd. Super!

Haverstraat 31

2153GB Nieuw-vennep

Over DealDonkey

Bij DealDonkey iedere dag, 24 uur lang, veel verrassende aanbiedingen voor een superlage prijs. Hoe leuker het product, hoe sterker het merk of hoe scherper de prijs – bij DealDonkey zijn we er gek op! Jij toch ook? Meld je daarom aan op www.DealDonkey.com en ontvang iedere dag de aanbiedingen van de dag. DealDonkey, hét online platform met -Iedere dag verrassend voordelige aanbiedingen -Voor 20.00 besteld, morgen geleverd -Gratis verzending vanaf 50 euro -100 dagen bedenktijd Volg ons op Facebook en vertel ons wat jij vindt!