Op tijd en in orde

De bestelling werd snel geleverd en was 100 procent in orde

Mijn eerste koop ervaring met dealdonkey.nl was uitstekend.

Ik heb een Adler AD 8139 Babyweegschaal besteld bij dealdonkey.nl. Deze babyweegschaal is echter perfect voor het probleemloos wegen van mijn kat. De prijs van dit artikel was ook het allergoedkoopst binnen Nederland. Besteld en ook de volgende werkdag in goede orde ontvangen. Het product was ook zorgvuldig verpakt door dealdonkey.nl. Verder ben ik zeer tevreden en zal zeker weer bestellen bij dealdonkey.nl wanneer ik een goede deal vind voor een product wat ik wil kopen.

Ok

Vlugge levering, mooie prijs maar van de zwarte mondmaskers zijn de elastieken nogal los, ik moet er een knoop inleggen.

Eagle eye cam

Eagle eye cam gekocht; item werd snel geleverd. Helaas was het kapot, maar gebrek werd snel en correct verholpen door de klantenservice. Top dus

Uitstekende service!

De artikelen worden snel geleverd. Bovendien is retourneren gratis en worden de retouren snel verwerkt. Ze hebben een uitstekende service en reageren snel en klantvriendelijk op mail. Kortom: een prima bedrijf om mee in zee te gaan.

Super product

Super snel geleverd en voldoet exact aan de verwachting

Goede prijs kwalitijd artikel Vlotte levering Dus ben zeer tevreden zal dit zeker aan prijzen.

Excellent

Gezocht, gevonden, besteld en betaald en geleverd !! Prima gedaan.

Goede service.

Product snel geleverd. Service goed. Niet duur.

Heel slecht product

Het product voldoet aan geen enkele verwachting, ongeloof slecht en zou niet verkocht mogen worden, Maar de klantenservice heeft het boven elke verwachting opgelost, ik kreeg én gelijk én mijn geld terug. Hulde klantenservice

Super aanbieding en snel geleverd

Super aanbiedingen en snelle levering

Goedkoop en snel geleverd!

Lampen besteld, elders overal veel duurder, kwamen netjes verpakt en precies volgens de beloofde levertijd aan. Daar ga ik in de toekomst zeker vaker bestellen!

Wat een ervaring...

Super aanbod,koopje gedaan met de mondmaskers en de rookmelders. Snelle levering,correct. Goede kwaliteit. !

Goed en snel.

De bestelling voldeed aan mijn verwachting tevens was de bezorging snel en goed.

mijn bestelling voldeed aan de verwachting

De inhoud van de bestelling is prima, de verwachtte levering 1 dag na bestelling kwam niet uit. Ze kwam pas twee dagen erna (besteld zondagavond, toegekomen woensdag), waardoor het toeval was dat er iemand thuis was om ze te ontvangen.

Hele goede service reageren ook heel snel op mail super geregeld allemaal

Snel en goed en betrouwbaar, zoals het behoort tezijn

Prijs technisch in orde, snel betrouwbaar en vlot geleverd

eerste maal iets gekocht

super ervaring met dealdonkey.goede producten en perfecte levering doe zo verder eddy

Geweldig snel

Snelle levering en geen verzendings kosten zoals vele bekendere webwinkels. Goed materiaal, waar voor je geld.

top

goed geleverd

Leuk en interessant

Vrij snel verzonden en goed verpakt.

Top levering een goed product snel in huis

Meer een prima aanbieding snel geleverd goed verpakt. En me tanden snel poetsen.

Klein foutje en is heel goed opgelost!

Snelle levering, simpel te bestellen! Helaas was er een foutje gemaakt dat er een verkeerd product was geleverd. Kreeg keurig 3 opties als oplossing wat te doen. Ik vind het hartstikke netjes en zou zeker jullie aanbevelen bij kennissen! Succes , Margriet

uitstekend

alles correct volgens de afspraken dank u

Niets op aan te merken.

Een super handige stof/waterzuiger die eigenlijk aan alle eisen voldoet en makkelijk in gebruik.

Haverstraat 31

2153GB Nieuw-vennep

Over DealDonkey

Bij DealDonkey iedere dag, 24 uur lang, veel verrassende aanbiedingen voor een superlage prijs. Hoe leuker het product, hoe sterker het merk of hoe scherper de prijs – bij DealDonkey zijn we er gek op! Jij toch ook? Meld je daarom aan op www.DealDonkey.com en ontvang iedere dag de aanbiedingen van de dag. DealDonkey, hét online platform met -Iedere dag verrassend voordelige aanbiedingen -Voor 20.00 besteld, morgen geleverd -Gratis verzending vanaf 50 euro -100 dagen bedenktijd Volg ons op Facebook en vertel ons wat jij vindt!