in een woord geweldig dit bedrijf zeer zeldzaam kan echt niet beter

Deal Donky wat een geweldig eerlijk bedrijf een zeer zeldzaam bedrijf hoe deze mensen met hun klanten omgaan in een woord fantastiesch .Ik wil met velen zeker geen bestelingen meer doen. Door velen word je opgelicht .En ben je ,je geld kwijt, contact is dan onmogelijk Een grote maffia bende wat je allemaal tegenkomt.Deal Donky heeft ons hart gestolen en een zeer betrouwbare site .Colega s van Deal Donky ga zo door en nog dank met het vriendelijk telefonisch contact maar ook via de web lieve gr.van ons Hans en Ans Hagen. Wij zijn en blijven jullie klant.

Bestelling op tijd en in goede staat bezorgd

Bestelling kwam op de opgegeven tijd en in goede staat binnen.

Zeer klant top producten goedkoop snelle bezorging!!!

Goede en snelle levering

Top bedrijf

Ik had 2 sleutelkluizen gekocht waarvan 1 sleutelkluis niet goed werkte kreeg hem niet meer op slot fabrieksfoutje. Ik contacteerde DealDonkey dat ik dit probleempje met die sleutelkluis had. Kreeg direct te horen van we gaan een nieuwe naar je toesturen en snel. En ik kreeg hem ook snel. Geen geouwehoer snel afhandelen ........onwijs top van jullie. Helemaal top, bedankt jongens.

Top service, helemaal tevreden!

Bestelling was snel afgehandeld en de volgende dag al bezorgd. Alles werd duidelijk aangegeven en ik werd prima op de hoogte gehouden van mijn bestelling. Precies wat ik nodig had. Ik ben heel erg tevreden.

mijn ervaren

tevrede met mij aankoop

goed apparaat voor een goede prijs

werkt perfect hoef nu niet meer naar tankstation te rijden en een euro te betalen voor de pomp

geweldig product en een goede prijs

het bestellen ging eenvoudig de levering kwam snel en het product is goed met een redelijke prijs

Supersnelle levering.

Rond 16:00 besteld, volgende dag om 11:00 al in huis. De dispensers van Simplehuman bevallen uitstekend. Bij het schrijven van deze review 2x gebruikt (douche). Een super tevreden klant.

Makkelijk bestellen, prima service, snelle levering.

De producten zijn makkelijk via de site te bestellen. De service is goed en de levering was de volgende dag in huis.

Deal Donkey altijd okay

Alles ok

Een goed product

Het geleverde product voldoet naar eens. Een snelle levering.

Mooie website

Goedkope website, snelle levering.

Vlot

Prima ervaring

Ik ben heel tevreden met mijn aankoop en over de levering!

Geweldige zaag tegen een prima prijs.

Prima apparaat. Hij snijdt door het hout als een mes door de boter. Zeer tevreden.

uitstekende deals

soundbar gekocht voor een uitstekende prijs en klinkt ook nog eens zeer goed

Goede producten, snel geleverd

Ben heel tevreden over mijn bestelling bij DealDonkey, alles werd snel en goed geleverd.

Slecht ervaring....

Ik heb 1 maat groter besteld, is nog steeds te klein en nadeel: ondergoed kan niet terug gestuurd worden ivm hygiene.

De vervoerder DHL

Een slechte etvaring met DHL WAAROVER ge-e-mailen is de oorzaak van het cancelen van de order. Jammer

Top service !!

Snel, goed verzorgd, mooi geprijsd en prima kwaliteit

Mijn eerste aankoop bij DealDonkey. Alles goed verlopen. Duidelijke omschrijving. Goede prijs. Snelle levering. Prima kwaliteit (AAA batterijen)

Goed hoor

Prachtig apparaat Werkt goed En de andere dag in huis Da's TOP!!!

Prima prijs snel geleverd

goed product prima prijs en snel en vakkundig geleverd

Haverstraat 31

2153GB Nieuw-vennep

Over DealDonkey

Bij DealDonkey iedere dag, 24 uur lang, veel verrassende aanbiedingen voor een superlage prijs. Hoe leuker het product, hoe sterker het merk of hoe scherper de prijs – bij DealDonkey zijn we er gek op! Jij toch ook? Meld je daarom aan op www.DealDonkey.com en ontvang iedere dag de aanbiedingen van de dag. DealDonkey, hét online platform met -Iedere dag verrassend voordelige aanbiedingen -Voor 20.00 besteld, morgen geleverd -Gratis verzending vanaf 50 euro -100 dagen bedenktijd Volg ons op Facebook en vertel ons wat jij vindt!