alles zoals gewenst verlopen

vlotte levering

Goed betaalbaar en snel

Prachtige producten, snel geleverd.

Snelle levering, goed product

Er was 1 onderdeel niet meegeleverd, na contact met een medewerker werd dit heel snel na geleverd,super te vrede met mijn product van Dealdonkey.

Makkelijk systeem en vlot geleverd

makkelijk aantesluiten. Goede beschrijving . Heerlijk om te douchen.

Voldoet aan verwachting

Ik kende DealDonkey nog niet. Dit is de eerste bestelling, maar alles liep soepel en snel. Snel geleverd (zoals beloofd) en product voldoet aan de verwachting.

Bestelling de dag erna op tijd geleverd

Bestelling gedaan en de volgende dag geleverd. de boxers zijn van zeer goede kwaliteit de nieuwsbrief mail is niet hinderlijk en ook niet 20x op een dag deze site goed in de gaten houden want en zijn echt aantrekkelijke deals

Totaal niet de goederen die ik besteld heb

Naar aanleiding van de reclame op tv de boxershorts besteld. 2 pakketten van tien stuks elk met extra lange pijp. Tot mijn verbazing kwamen er twee verpakkingen met korte pijp... of beter gezegd: bijna geen pijp. Na melding blijken ze die niet eens te hebben!

Succesvol!

Snelle en correcte service. ' Goede producten.

Lekker snelle levering.

Mijn bestelling in lekker snel geleverd, en prima om mee te werken. Ik heb de vlakke vloermop met emmer besteld, het werkt heerlijk en lekker makkelijk, zo klaar.

Ze doen wat ze beloven

Ik heb mijn draadloze deurbel in goede orde ontvangen. Het werk prima, geeft een harde geluid, makkelijk te plaatsen.

Heb nog niets ontvangen

Dus kan ik mijn ervaring niet delen

Super mooie bolderwagen besteld en snel geleverd!

Ik zocht een bolderwagen die inklapbaar was. Mooie prijs en kwaliteit. Super tevreden!

Supergoede ervaring

Defecte Soundbase van Nedis aangekregen, na 1 telefoontje ontving ik de dag erna een werkend top product. 5 sterren voor de helpdesk van DealDonkey, en voor het product.

snelle levering, goede kwaliteit voor super prijs

Was op zoek naar een goed fietszadel, per toeval ben ik op de website gebotst en ja hoor er was een super promo voor het gezochte zadel. Snel besteld en nog dezelfde week was het gemonteerd op de fiets. DealDonkey zit vanaf nu in mijn browser favorieten.

Prima artikelen en snelle levering.

Artikelen met flinke korting in de aanbieding goed en snel geleverd! Ik ben er heel blij mee dat ik dit via Dealdonkey kon bestellen. Zal zeker nog wel eens iets bestellen bij deze aanbieder.

snel bezorgd

is allemaal goed gegaan. snelle bezorging

Prima ervaring met deze nieuwe site; goed product

Overzichtelijke site. Het product dat ik kocht voldoet aan alle verwachtingen. Levertijd (1 week) was wel wat langer dan ik gewend ben.

Geweldig, binnen een dag bestelling binnen

Super snel geleverd

Ik ben zeer tevreden met het product, het werd erg snel verzonden.

Het product voldoet aan mijn verwachting en was voor mij goed betaalbaar.

Goede kwaliteit en service

Helaas was geleverde product beschadigd. De klantenservice reageerde netjes en adequaat. Product snel en kosteloos vervangen.

Wouw

Wat een geluid. Mooie Bas diep volume. Rock en klassieke muziek perfect

Ik vind het prettig. Maar ik mis wel: een gebruiksaanwijzing en ook stopcontact - stekker. Alleen heb ik maar een snoer met de computer-stopcontact. En ook de geurmiddel mis ik. Dat had moeten alles in de doos zoals normaal. Verder ben ik erg tevreden.

Redelijk tevreden

Levertijd kan sneller. Produkt voldoet aan de beschrijving. Niet meer dan dat. Dit bedrijf blijf ik voorlopig opvolgen.

goed en snel

goede levering en goed verpakt.

Haverstraat 31

2153GB Nieuw-vennep

Over DealDonkey

Bij DealDonkey iedere dag, 24 uur lang, veel verrassende aanbiedingen voor een superlage prijs. Hoe leuker het product, hoe sterker het merk of hoe scherper de prijs – bij DealDonkey zijn we er gek op! Jij toch ook? Meld je daarom aan op www.DealDonkey.com en ontvang iedere dag de aanbiedingen van de dag. DealDonkey, hét online platform met -Iedere dag verrassend voordelige aanbiedingen -Voor 20.00 besteld, morgen geleverd -Gratis verzending vanaf 50 euro -100 dagen bedenktijd Volg ons op Facebook en vertel ons wat jij vindt!