Snelle levering, heel goed product

Zie hierboven

Excellent

Product snel geleverd en precies zoals omschreven. Ben zeer tevreden dus.

Besteling is snel geleverd! Ook toen 1 artikel defect bleek, snel kosteloos omgeruild!!

zeer aangenaam verrast door de goede service

is voor de tweede maal dat ik iets bestel bij DealDonkey en ervaar een snelle en corecte afhandeling van de door mij bestelde goederen.

Ik heb mijn artikel in de ochtend besteld en de volgende dag al geleverd.

snelle service, prijs prestatie prima

Snelle service, prima verhouding prijs-prestatie

Het is goede kwaliteit

Het is goede kwaliteit

Fantastische lichtbron

Met deze lamp kan ik alle kanten op; maar zeker bij mijn hobby diamond painting

Makkelijk bestelproces. Super snelle levering en producten waren goed verpakt. Conform wat er op de site vermeld staat.

Prima, snelle levering

goede producten, mooie prijs en snelle levering...top dus in dit geval!

worked 1 day

everyday i have to remove the batteries and put them back to have it wotking, it is not even ringing the bell so i do not mention the camera that when it works it is fine.

Prachtige deurbel!

Mooie vormgeving en keur. De letters ik het boekje hadden wat groter gekund. Na een paar keer lezen had ik hem zo gekoppeld.

Niet goed

Het cool niet genoeg af als het te warm is

Juiste maat, snel geleverd én goede kwaliteit aan een vrienden prijs !

Zoals ik reeds schreef , een eerlijk bedrijf én zeer goede goederen van een gekend merk alles zoals afgesproken én......aan een erg SCHERPE PRIJS ! Wij kopen hier nog, zeker weten !!

Het is goed en goedkoop.

Het was de eerste keer dat ik een artikel bij DealDonkey heb besteld. Wij zij te veredelen.

snelle levering en goede services

Het zijn mooi boxershort en me man zegt d ast ze goed zitten dus hij blij ik. Blij

Zo tezienprima produkt

Snelle service, duidelijke website. Laag in kosten van producten.

Uitstekend!

Het was de eerste keer dat ik bij dealdonkey besteld heb,ik ben zeer tevreden met wat ik heb gekocht!

prima producten voor een lage prijs

Prima geregeld alles mooi snel opgestuurd en ik kom zeker weer

zeer snelle levering en goede kwalietijd

Een prima zaak boven mijn verwachting

Op donderdag middag bestel en de volgende dag IN HUIS De luchtkoeler werkt perfect Een zeer goede aankoop

Top web-shop

Goede service en een supersnelle levering , wat wil je nog meer.

fijn product voor een fijne prijs

plezant item, niet duur, ziet er degelijk uit dus met wat geluk nog jarenlang plezier van

Haverstraat 31

2153GB Nieuw-vennep

Over DealDonkey

Bij DealDonkey iedere dag, 24 uur lang, veel verrassende aanbiedingen voor een superlage prijs. Hoe leuker het product, hoe sterker het merk of hoe scherper de prijs – bij DealDonkey zijn we er gek op! Jij toch ook? Meld je daarom aan op www.DealDonkey.com en ontvang iedere dag de aanbiedingen van de dag. DealDonkey, hét online platform met -Iedere dag verrassend voordelige aanbiedingen -Voor 20.00 besteld, morgen geleverd -Gratis verzending vanaf 50 euro -100 dagen bedenktijd Volg ons op Facebook en vertel ons wat jij vindt!