Top service! Garantie, snelle afwikkeling - Snelle communicatie

5 maanden geleden een bluetooth koptelefoon gekocht. Helaas door eigen toedoen stuk gegaan. De koptelefoon is mij gevallen en hierdoor werkte 1 zijde het geluid niet meer. Normaal geen garantie, maar kreeg toch een gloednieuwe toegestuurd en mocht de defecte gratis retourneren. Ik ga jullie site absoluut in de gaten houden voor toekomstige aankopen en zal jullie aanbevelen waar vraag is. Dankjewel!!!!!!

Supergoed!!

Kan ni beter

Zeer goede service en netjes geleverd.

Ben zeer tevreden met de service. En heel netjes afgeleverd het pakket en goed in gepakt..En niet lang hoeven wachten op mijn bestelling..

Goed product, niet duur en snel in huis

De keuze voor 'n 10 liter pan was snel gemaakt. Hij had 'n zeer aantrekkelijke prijs en na 2 dagen had ik hem in huis. Het bedrijf komt zijn beloften na, prima.

Zeer duidelijk

Snelle bezorging

Mijn eerste aankoop bij jullie was een voltreffer ! Bedankt !

Alles snel en zoals afgesproken.

Duidelijke info over het product.

Snel geleverd en goede kwaliteit

Ik ben zeer tevreden over de afhandeling door DealDonkey van mijn bestelling. Het ging om een pannenset, die snel en in goede staat aan mij werd afgeleverd. Pannen zijn ondertussen naar volle tevredenheid in gebruik genomen.

Is goed

Een goede produkt

Product voldeed aan verwachting.

Bestelling was correct uitgevoerd en op tijd geleverd.

Perfect! Levering op tijd. Goederen zoals het hoort. Zeer tevreden.

Snelle levering, kwalitatief goed! Goede klantenservice

Ik heb een reeks bestellingen geplaatst verspreid over een 4tal dagen. Alles correct en snel geleverd. Er was een probleem bij een bestelling (qua aantal voorraad) en ik werd gecontacteerd met de vraag of ik dan het ontbrekende aantal in een andere kleur zou willen of een terugbetaling. Heel snel en heel goed behandeld door de klantendienst. Ik ga hier zeker en vast vaker kopen!

Wel in orde

De kwaliteit is super. De communicatie naar levering nogal onduidelijk en de levering ook langer geduurd dan aangegeven

Super snel

Handig

Geweldig service

Ik heb een led ophaard bestelling gedaan de volgende dag binnen en goed op de hoogte gehouden

alles is prima verlopen van bestelling t/m levering

Super snel

goede service

Perfect,

In één woord perfect correct snel!

Goede spullen, voor een goede prijd

Heb positieve ervaring aangaande div producten en de snelle levering ervan. Goede klanten service en een goede prijs.

Verkeerde produkt besteld. 1 telefoontje was genoeg op de bestelling te cancelen. Binnen 10 minuten geld weer op mijn rekening. Daarna juiste produkt besteld. Werd netjes de volgende dag bezorgd. Top service!

Boven verwachting

Ik had niet gerekend dat ik voor dit geld een mooie camera zou kopen en hij is makkelijk te instaleren

Supersnelle goede service goede prijs kwaliteit verhouding

Goede snelle levering Goede prijs kwaliteit verhouding Super tevreden

TOP

Netjes geleverd!

Haverstraat 31

2153GB Nieuw-vennep

Over DealDonkey

Bij DealDonkey iedere dag, 24 uur lang, veel verrassende aanbiedingen voor een superlage prijs. Hoe leuker het product, hoe sterker het merk of hoe scherper de prijs – bij DealDonkey zijn we er gek op! Jij toch ook? Meld je daarom aan op www.DealDonkey.com en ontvang iedere dag de aanbiedingen van de dag. DealDonkey, hét online platform met -Iedere dag verrassend voordelige aanbiedingen -Voor 20.00 besteld, morgen geleverd -Gratis verzending vanaf 50 euro -100 dagen bedenktijd Volg ons op Facebook en vertel ons wat jij vindt!