perfect !

Mijn bestelling werd correct uitgevoerd en op tijd geleverd ! Doe zo voort en bedankt voor de fijne service

Mooi art wat er kwalitatief er ook nog eens goed uitziet, heel tevreden.

Snelle juiste levering, goede prijs

Zeer snel geleverd

Snelle leverring

Correct verlopen

Snelle reactie en levering Telefonisch contact duidelijk en correct!!!

Snel en netjes geleverd. Kwaliteit zoals verwacht.

De boxershorts werden de volgende dag bezorgd en zitten super goed, ben er super blij mee, en dit zal zeker weten niet de laatste keer zijn om iets te bestellen want de keuze is voor ieders wat wils, dus tweifel niet en bestel, echt toppie.

Betrouwbare webshop

Ik kende deal donkey niet maar kwam toevallig op de site terrecht. Ze hadden de airco die ik wou kopen als goedkoopste staan, besteld en de dag erna al binnen, zeer fijne webshop om te kopen. Koop ik vaker echt aanrader

snel en netjes

Wat ze zeggen maken ze waar

Zeer hoed

Mooi op tigmjd geleverd

PrimaLevering

19 juli besteld en sneller geleverd dan verwacht. Wat wil een mens nog meer!

Artikel voldoet aan verwachtingen

snelle levering.

Snel, vriendelijk, hulpvaardig, accuraat

Mijn eerste bestelling fietstas kwam na twee dagen. Goede service met bezorging bij de buren. Ik vond de tassen Iets te klein, een telefoontje en het retourlabel was geregeld, retourafgifte punt is dichtbij en kosteloos. Nieuwe, grotere tassen weer snel en goed geleverd. Grote pluim voor dit bedrijf!

Soms wat te late bestelling maar ik heb tijd

Gelieve meer informatie te geven over de betaling en datum levering

Is goed bevallen!

Snelle levering ,producten voldoen aan de verwachting goede prijsstelling

Vlugge levering

Snelle en goede service , maar de boxershorts maat xl lijken wel wat aan de kleine kant.

er past weining

de rozen bogen niet goed een terug i.v.m. constructie fouten wacht nog op uitslag

Alles in orde

het is af,van begin tot einde,chapeau

zou niet elders willen bestellen,alles klopt,en eenvoudig te bestellen,dank u,johan

Eerlijk product voor eerlijke prijs

Wel het was mijn eerste keer dat ik een bestelling gedaan had bij jullie maar mijn product was een maat te klein ,de zelfde dag een mail gestuurd en ja de dag er achter had ik al een retourlabel voor het product en de nieuwe bestelling met een maat groter was al op weg naar huis.Dus een geweldige service !

Snelle levering, product is conform website!

Product is simpel in elkaar te zetten en voldoet aan mijn verwachting!

bedrijf wat zeer nette service bied. Ik kreeg een defect artikel binnen en met 1 telefoontje werd dit opgelost en kreeg ik netjes een nieuw product toegezonden. Deze bleek een klein defect te hebben en ook dit werd super opgelost. ( defect is echt van product zelf, hier kan dealdonkey niets aan doen). Service is top!

Goede website

1 minpuntje werd niet aangegeven wanneer er geleverd werd.

Snelle verwerking, rommelige verzending

DHL was een ramp, geven tijdstip aan, dan half uur eerder krijg ik bericht, niet thuis te zijn geweest, wat niet waar was, gewoon niet gebeld door chauffeur, volgende dag gehaald en kapotte doos in ontvangst genomen bij service punt vijf km verderop. Gelukkig was inhoud nog intact

Te lang

Ik had verwacht dat mijn bestelling eerder binnen zou komen, helaas het duurt nog een paar weken. Sorry voor de vergissing van 2 internetsites. Jullie bestelling was wel op tijd binnen. Succes met jullie verkoopsite.

Haverstraat 31

2153GB Nieuw-vennep

Over DealDonkey

Bij DealDonkey iedere dag, 24 uur lang, veel verrassende aanbiedingen voor een superlage prijs. Hoe leuker het product, hoe sterker het merk of hoe scherper de prijs – bij DealDonkey zijn we er gek op! Jij toch ook? Meld je daarom aan op www.DealDonkey.com en ontvang iedere dag de aanbiedingen van de dag. DealDonkey, hét online platform met -Iedere dag verrassend voordelige aanbiedingen -Voor 20.00 besteld, morgen geleverd -Gratis verzending vanaf 50 euro -100 dagen bedenktijd Volg ons op Facebook en vertel ons wat jij vindt!