Snel en to-the-point.

Batterijen op, op internet gezocht en besteld bij Dealdonkey. Zij boden een gunstige deal. Levering exact volgens afspraak. Batterijen van erg goede kwaliteit en gunstige prijs!

Het was precies wat ik besteld had

Het kwam optijd en de kwaliteit was erg goed

Werd snel geleverd. Op de site stond dat het wat langer kon duren op moment geen voorraad.

Snelle levering. Perfect

Snelle, correcte levering. Alles oké

Verleden week een Nespresso apparaat gekocht bij Donkeydeal, prachtig ding en voor een lage prijs!

Heel blij met dit Nespresso apparaat, aangeschaft voor een mooie prijs, stukken goedkoper dan elders! Dealdonkey maakt het waar, en snelle levering!

Goed,correct , vlotte communicatie en tevens lage prijzen

Het meest belangrijkste voor mij was de communicatie. Ik had via email een vraag gesteld en deze werd vlot en volledig naar voldoening beantwoord. Dit is eigenlijk het belangrijkste boven alles.

Ik heb hele goede ervaring met leveringen bij Dealdonkey

Er wordt snel geleverd. Producten zijn goed verpakt en van goede kwaliteit.

Snelle ontvangst,goede kwaliteit

Ik heb het product nog niet ontvangen, er zit een levertijd van 8dagen op.

wachten , dus nog even.

Goeie website en goede kwaliteit

Goeie kwaliteit

Beregoede service

Bestelling was niet in orde. Volgende dag gewoon nieuw apparaat binnen Top service

Alles op tijd geleverd

Voor de eerste keer wat besteld voor herhaling vatbaar

Tevreden klant

Producten waren naar verwachting. Levering was optijd. Geen klachten, ik ben een tevreden klant.

Snelle levering en een goed product

Het product is snel geleverd en de kwaliteit is ook goed

geweldige aanbiedingen

heel duidelijk wanneer he wordt bezorgd.

perfect

bestelling ging vlot en levering correct! producten zijn zoals vermeld op webside!

mijn pannen zijn veel te licht snel zwart binnenin

teleurgesteld slechte reclame

Niet volledig toch 100% tevreden

Bij mijn aankoop van messen magneet ontbrak een onderdeel (plakstrip). Het compensatie voorstel was ruimhartig

zeer goed

ik ben zeer tevreden alles is naar wenst gegaan . ook de afhandeling en de bezorging zeer goed.

Uitstekend persoonlijk contact met goede afhandeling

We hadden fruitbomen en fruitstruiken besteld om mee te nemen naar Italië. We kregen van het een teveel en iets anders was er niet. Na telefoneren viel er gelijk een tweetal zaken op: er werd snel opgenomen en er werd passend voor ons een oplossing geboden. Een zeer klantgerichte organisatie. Tonny D.

Helemaal top en zeer servicegericht!

Snel, makkelijk en goeie aanbiedingen/prijzen en zeer servicegericht! Bij mijn bestelling was bij aankomst het glas al gebroken in de verpakking, even een mailtje en de volgende dag had ik al een nieuwe ontvangen. Hoezo lekker snel de klacht opgelost!

Snel geleverd en goed verpakt

Snelle levering goed verpakt

Goede prijs en snelle levering

Haverstraat 31

2153GB Nieuw-vennep

Over DealDonkey

Bij DealDonkey iedere dag, 24 uur lang, veel verrassende aanbiedingen voor een superlage prijs. Hoe leuker het product, hoe sterker het merk of hoe scherper de prijs – bij DealDonkey zijn we er gek op! Jij toch ook? Meld je daarom aan op www.DealDonkey.com en ontvang iedere dag de aanbiedingen van de dag. DealDonkey, hét online platform met -Iedere dag verrassend voordelige aanbiedingen -Voor 20.00 besteld, morgen geleverd -Gratis verzending vanaf 50 euro -100 dagen bedenktijd Volg ons op Facebook en vertel ons wat jij vindt!