Zeer tevreden over het geleverde artikel.

Wat een mooie lampjes ontvangen,in keurige verpakking, Zeer goed verstuurd. Goede info en snelle bezorging.

Levering zonder problemen en oké bevonden.

Goed product. Ben tevreden.

Topsercice

Goeie produkten tegen lage prijzen snel geleverd

Super snel en naar verwachting

Product snel geleverd en voldoet aan verwachtingen!

Prima kwaliteit voor een goede prijs en snelle levering

Ik ben blij met het product. Snelle levering, dus helemaal goed

Goede ervaring!

Ik bestelde voor een leuke prijs de Nespresso Essenza Mini bij DealDonkey. Vervolgens duidelijke berichtgeving via E-mail ontvangen en informatie mbt de track en tracé. De koffiemachine werd snel geleverd. Had gehoopt dat er om de koffiemachine te proberen nog wat cups bijzaten maar dat was helaas niet zo. Het apparaat zelf ziet er prachtig en kwalitatief goed uit. Produceert weinig lawaai en is gemakkelijk te bedienen. Prima aankoop en een goede eerste ervaring met DealDonkey.

Ik ben heel erg tevreden, Je besteld, wordt, vriendelijke behandeld , Geen gezeur, Ik heb al meerdere malen, wat besteld, En geen gezeur, gelijk aan pakken, Ik ben heel tevreden,

Geldige afhandeling.

Doet wat men beloofd.

Goed product

Ruim op tijd geleverd en tevreden over de aankoop

Uitstekend service

Nadat ik een product besteld had waren er nog wat vragen.. deze werden zeer netjes en met veel geduld telefonisch uitgelegd.. telefonisch goed bereikbaar en dat is niet overal zo..

snel en goed

was heel erg blij dat de klantenservice goed telefonisch bereikbaar is en dat je een mens aan de lijn die meteen antwoord en dat ook nog even op de mail bevestigt. heel prettig

Fantastische tafel

Goede tafel, licht in gewicht. Poten zijn goed instelbaar, en de tafel staat stabiel. Blad oppervlakte is ruim voldoende, gebruik de tafel op vele manieren, zowel op de camping als thuis.

Gave aankoop

Wij wilden al heel lang weer een friteuse want die airfryers zijn gewoon rommel. Alles wat je uit de fryer haalt is helemaal bleek. Krijgt geen kleur.

Super snel geregeld voor een super prijs.

een tikkeltje tegengevallen

magneetjes zijn heeeel erg klein, vastzetten wordt erg moeilijk. wel een ruime oppervlakte om ruiten te beschermen. bandmagneetjes in de zoom aanbrengen zou heen stuk beter kunnen maken

Helemaal top

Kortingspercentages zijn overdreven

Ik vind op andere sites de prijzen terug die ik via Deal Donkey betaald heb voor geleverde producten. De aangegeven oorspronkelijke prijzen zijn m.i. zeker in een aantal gevallen fictief. Wel wordt er helemaal volgens de afspraak op tijd geleverd, dat is toch gemakkelijk!

Goede kwaliteit en snelle levering

Ben heel blij met mijn aankoop. Goede kwaliteit voor een lage prijs en binnen no time was het pakketje binnen

Heel fijn , ik was ergens niet zo tevreden over en ze waren bereid

De verpakking is goed, maar de potten zijn een beetje dun

De verpakking is goed, maar de potten lijken een beetje dun en dun... De prijs is niet meer waard.

heel goed

Vlugge levering

Goede zuigkracht

Super stevig wagentje

Ik had een beetje bang dat de wieltjes en de stevigheid niet goed ging zijn maar top alle boodschappen van de winkel drankflessen eten 6x fles bruiswater enzoverder + zoontje 3 jaar erin ging perfect echte aanrader

Zeer fijn

Veel producten voor een mooie en schappelijke prijs.

Snelle en goede levering & service!

10 en 15 liter soeppannen besteld. Snel geleverd, en ondanks een bijzonderheid - snel onderling opgelost! Wij zijn tevreden, dank!

Haverstraat 31

2153GB Nieuw-vennep

Over DealDonkey

Bij DealDonkey iedere dag, 24 uur lang, veel verrassende aanbiedingen voor een superlage prijs. Hoe leuker het product, hoe sterker het merk of hoe scherper de prijs – bij DealDonkey zijn we er gek op! Jij toch ook? Meld je daarom aan op www.DealDonkey.com en ontvang iedere dag de aanbiedingen van de dag. DealDonkey, hét online platform met -Iedere dag verrassend voordelige aanbiedingen -Voor 20.00 besteld, morgen geleverd -Gratis verzending vanaf 50 euro -100 dagen bedenktijd Volg ons op Facebook en vertel ons wat jij vindt!