Mijn kookplaat blijft keurig netjes schoon

Snelle en correcte levering

Snelle bezorging

Snelle bezorging en een goed product dat ook nog veel goedkoper is dan bij andere webshops

Leuke aanbiedingen

Overzichtelijke site. Leuke aanbiedingen. Prijs kwaliteit is top. Snelle levering. Heb een kattenluik en een hoeslaken gekocht. Producten precies hoe het omschreven was.

Goed product

Was een snelle leveringen product voldoet aan mijn verwachting

Wat ik besteld heb is precies wat ik werwachte

Wat ik besteld heb is precies wat ik verwachte, en nog sneller in huis dan wat volgens de site belooft is. Helemaal top!!!!!

Prima ervaring met dit bedrijf

Mooi proficiat. Goed verpakt en zeer snel geleverd.

correct en dag er na al in huis

Top zeer tevreden

Goedkoop en snelle levering

Goedkoop en snelle levering

Snelle levering en goede kwaliteit

Was een tafeltje was makkelijk in elkaar was te zetten met 1 schroef die bijgeleverd was met inbussleutel. Stevig tafeltje en erkph leuk.

Perfect apparaat

Alleen jammer dat er geen Nederlandse gebruikshandleiding bij zit.

Goede service en duidelijk

Ik vind het sowieso al super dat er een 2e kans rubriek is, waarop duidelijk het 'gebrek' van het product omschreven staat. Ik had een vraag omtrent de levering en eigenlijk ook heel snel antwoord op mijn vraag. Mijn ervaring met DealDonkey is dus kei goed geweest, zoals wij in Brabant zeggen.

Tevreden over mijn aankoop

Juiste product in goede staat en zeer vlug ontvangen

Bewondering

Alle producten die ik ergens anders veel duurder zie, vind ik bij hen. En het is gewoon onvoorstelbaar! Dezelfde producten gewoon 10/15€ goedkoper. Dankjewel

Prima bedrijf

Prima bedrijf daarom krijgen ze van mij deze beoordeling.

een goede service

ik heb een product gekocht dat uitstekend functioneerd. ben er erg blij mee

Product zoals omschreven, snelle levering

Snel geleverd, kwaliteit van de overzet zonnebril is volgens mij goed.

Duidelijk als je wat wil terug sturen niet moeilijk doen toppie

bij aan koop van dit artikel miste ik een aansluitkabel en een gebruiksaanwijzing

dus niet opgelet met gereed maken de verpakking gaarne zie ik dit nog opgestuurd Artikel Led bureau lamp BA28 30-09-2023 04:22 0051100395430062 via Bol.com

Nieuw voor mij maar ver boven mijn verwachtingen

Eerlijk, mijn verwachtingen lagen niet erg hoog maar de levering als het product hebben mij aangenaam verrast. Ik ga zeker nog bestellen bij DealDonkey.

Topper

Top producten op tijd geleverd niet te duur zeer tevreden

Item dat ik kocht was prima. Er was juist 1 dag vertraging bij de levering. Dat was geen probleem. De firma verwittigde mij op tijd en excuseerde zich.

Heel snelle, correcte levering.

Ik kende dezewebsite nog niet, dan is het altijd spannend, is het betrouwbaar of niet. Ik had wat reviews gegoogeld ennallemaal zeiden ze dat ze zo snel en goed waren. Gerustgesteld ook besteld. Mijn bestelling was laat in de middag. Bestelproces ging heel snel, niet alles eindeloos invullen, gelijk duidelijke aanwijzingen. Na het bestellen gelijk op de hoogte gehouden met mails. De volgende dag werd de bestelling al.gebracht, goed verpakt. Precies de bestelling en kwaliteit die ik op grond van de beschrijving en het plaatje verwachtte. Dus ja, ik ben heel tevreden en zal zeker vaker hier kijken.

Goed beschreven product snelle levering

Goed beschreven product en dag later in huis zeer netjes

Prima aankoop..

Ik ben zeer tevreden over mijn 1e aankoop via DealDonkey! Prima website, snel en accuraat geleverd voor een lage prijs..

Haverstraat 31

2153GB Nieuw-vennep

Over DealDonkey

Bij DealDonkey iedere dag, 24 uur lang, veel verrassende aanbiedingen voor een superlage prijs. Hoe leuker het product, hoe sterker het merk of hoe scherper de prijs – bij DealDonkey zijn we er gek op! Jij toch ook? Meld je daarom aan op www.DealDonkey.com en ontvang iedere dag de aanbiedingen van de dag. DealDonkey, hét online platform met -Iedere dag verrassend voordelige aanbiedingen -Voor 20.00 besteld, morgen geleverd -Gratis verzending vanaf 50 euro -100 dagen bedenktijd Volg ons op Facebook en vertel ons wat jij vindt!