Goede producten, heb een gusta serveer toren gekocht voor ontbijt in de B&B , krijg er leuke reacties op ! Erg leuk

Betrouwbaar

Betrouwbaar

Doen wat er beloofd wordt!

Had de ene dag iets besteld en de andere dag s,ochtends was het geleverd,sneller kan niet!

Snelle levering en mooie waterkoker, zoals beschreven.

Dhl deed zijn werk niet helemaal goed. Na 1 telefoontje van DealDonkey werd het gelijk opgelost. Product is prima. Betrouwbaar adres.

Tegen vallen plantjes

Tegen over foto op site valt het tegen van wat ik gekregen heb, Heb inmiddels een overeen komt gesloten waar ik mee occoort ben gegaan.

Dag nadien geleverd. Alles werkt prima

kan niet beter al mijn bestelingen vol doen er aan

zeer snele verzending plus de kwalie tijd is ook priema

Mijn aankoop is gewoon perfect ding om te reizen in week

Door het aan te schaffen heb ik beseft hoe gemakkelijk dit kon zijn voor weekendreizen

au vraagt hoe mijn bestelling was

ik heb ongeveer 4 weken geleden citrus boompjes besteld .Ik heb al 4 keer een mail gehad van u hoe ik mijn bestelling vind . Ik kan niets zeggen over de kwaliteit om ik ze nog steeds niet heb gehad .En dit nu de 3de keer is dat il u dat wil vertellen .

artikelen geheel naar verwachting

Na een bestelling ben ik netjes op de hoogte gehouden en in een zeer correct staat zijn de producten ontvangen. Hierbij ging het om meerdere vrucht gewassen. Mogelijkerwijs overweeg ik een volgen keer weer bij DealDonkey een bestelling te plaatsen... conclusie zeer tevreden !!

top

heel mooi en uiterst gemakkelijk om te hanteren.

Doen wat ze beloven.

Mijn zoektocht naar bamboe sokken deed mij belanden bij Deal Donkey. Nooit eerder van gehoord maar ze hebben een leuke site met interessante aanbiedingen die ik van harte kan aanbevelen. Hans Hanegraaff

Snel en goede service

Prima puzzeltafel voor mooie prijs

Wij zijn heel tevreden met de puzzeltafel. Mooie uitvoering en bij DealDonkey het voordeligst!

geweldig product

Prima kwaliteit product tegen zeer scherpe prijs

Fijn

Content met mijn aankoop :-) fijne levering , en werd goed op de hoogte gehouden !!

Ik ben zeeer tevreden over mijn bestelde goederen goede kwaliteit en verzending . Zeker een echte aanrader !

Besteld, snel geleverd, goede service

Heel tevreden. Snelle levering Snel antwoord op mail. Goede service! Top!

Alles in orde

Top producten voor een lage prijs

Werkt zo als je verwacht en dat voor een leuke prijs.

Correcte aankoop en levering

Snelle levering, alles correct

PERFECT

GOED MATERIAAL SNELLE LEVERING

Snelle levering en product (vergrootglas voor mijn mobiel) voldoet aan de verwachtingen. Was ook nog erg goedkoop voor €3,95 ex verzendkosten.

Haverstraat 31

2153GB Nieuw-vennep

Over DealDonkey

Bij DealDonkey iedere dag, 24 uur lang, veel verrassende aanbiedingen voor een superlage prijs. Hoe leuker het product, hoe sterker het merk of hoe scherper de prijs – bij DealDonkey zijn we er gek op! Jij toch ook? Meld je daarom aan op www.DealDonkey.com en ontvang iedere dag de aanbiedingen van de dag. DealDonkey, hét online platform met -Iedere dag verrassend voordelige aanbiedingen -Voor 20.00 besteld, morgen geleverd -Gratis verzending vanaf 50 euro -100 dagen bedenktijd Volg ons op Facebook en vertel ons wat jij vindt!