snel en goed

Snelle levering en goed product voor redelijke prijs.

Snel en makkelijk

Makkelijk bestellen, snel geleverd en geweldig product

Mooie aanbiedingen en snel geleverd

Op zoek naar mijn favoriete drankje kwam ik DealDonkey tegen met een mooie aanbieding en als je genoeg besteld wordt het gratis verzonden en snel.

Betrouwbaar

Geweldige ervaring

Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding

Zoek je een verrassende aanbieding tegen voordelige prijs ? Dealdonkey !

Alleen soms moeilijk te bereiken telefonisch

Uitmuntend

Service staat voorop : GEWELDIG ❤️❤️❤️

Mooie planten, correcte prijs, snelle levering

Zeer goede survies

Uitstekende communicatie

Nadat mijn eerste bestelling niet met voldoening arriveerde is dit via e-mailverkeer met Richard naar volle tevredenheid hersteld. Binnen twee dagen was het nieuwe artikel al in huis !

Goed hoeft niet duur te zijn

Een excentrische polijstmachine gekocht bij DealDonkey voor een hele schappelijke prijs! En wat blijkt, het is een prima machine die doet waar ik hem voor nodig heb!

Zeer snel thuisbezorgd

Duidelijke bestel- en betaalprocerure, en de oveezetzonnenbrillen de dag erna al in huis. Deze waren degelijk en zonder overtollig verpakkingsmateriaal verpakt. De overzetzonnenbrillen zijn degelijk van uitvoering en passen perfect.

Te weinig stof

Ik heb een fiets / scooter hoes besteld. Op de foto was het volop gedekt. Hier ook maar na een windje waaide weg. Ik heb het vast gezet en de resultaat was dat de helft van de scooter gedekt was. Ik vind de stof te dun. Met de open maken was al een kleine gaatje op de hoes. Eigenlijk had ik het meteen terug moeten sturen. De levering was heel goed en op tijd.

Super goed spul

Alles mooi verpakt en netjes afgeleverd in een woord super netjes

Het bestelde voldeed aan mijn verwachting

Dakgoot beschermer voor blad. Gebruikt voor bovenkant schutting om katten te weren, het werkt

Bevalt me prima

Ik heb twee aankoop gedaan en bevalt me prima ik ben erg tevreden mee bedankt.

Prettige side om te winkelen

Goede prijs kwaliteit verhouding

top geregeld

perfect gecommuniceerd over stand van zaken voor herhaling vatbaar

Bestelling goed afgeleverd

Prima verlopen

Toffe koffer

Snelle levering en een zeer leuke en goede koffer om er even tussenuit te gaan!

Leuke spulletjes

Leuke tuin verlichting

Goede aanrader

Goederen snel geleverd , echt degelijk verpakt en dus zonder beschadigingen aan de verpakking in ontvangst mogen neme

Snelle en vlotte levering

Geen enkel negatief punt,alles goed verlopen,zeker een aanbeveler

Vriendelijk geholpen

DHL had product eerst niet afgeleverd maar jullie hebben dat prima opgelost dank daarvoor. Mvgr Alex Ulijn

Haverstraat 31

2153GB Nieuw-vennep

Over DealDonkey

Bij DealDonkey iedere dag, 24 uur lang, veel verrassende aanbiedingen voor een superlage prijs. Hoe leuker het product, hoe sterker het merk of hoe scherper de prijs – bij DealDonkey zijn we er gek op! Jij toch ook? Meld je daarom aan op www.DealDonkey.com en ontvang iedere dag de aanbiedingen van de dag. DealDonkey, hét online platform met -Iedere dag verrassend voordelige aanbiedingen -Voor 20.00 besteld, morgen geleverd -Gratis verzending vanaf 50 euro -100 dagen bedenktijd Volg ons op Facebook en vertel ons wat jij vindt!