alles vlot verlopen !!

vlug en vlot

Goed en goedkoop

Snelle levering en goei spul

Gewoon goed

Super prijzen voor wat je krijgt

Snelle levering en een goed apparaat

Te laat geleverd

Om 9h15 besteld op donderdag en pas de week erna op dinsdag geleverd. Zeer jammer daar we op maandag op citytrip vertrokken waren.

Prima, bestelling was zoek, zonder problemen op nieuw verstuurd. Goed mail contact, heel behulpzaam

Goed verpakt en snel geleverd

Altijd afwachten met bestellen via internet maar ik ben dik tevreden over mijn levering

Defect product

Belde op om dat de camara kapot was, Richard vroeg of ik een foto kon sturen, binnen 5 minuten bericht terug. Word meteen een nieuwe toegestuurd, de oude hoefde ik niet terug te sturen. Top service, als je iets wilt bestellen doe het bij dealdonkey een aanrader, betrouwbaar en goede service.

Geweldige service

2 Bijzettafeltjes besteld, tot 2x toe was het blad van het kleinste tafeltje beschadigd aangekomen, 3e keer was het blad perfect in orde. Zonder problemen of twijfel werd het blad 3x gestuurd. Dat is goede service. Tafeltjes zelf zijn leuk voor de puberkamer maar niet mooi genoeg voor de huiskamer. Maar daar is de prijs ook naar en ik had ze voor mijn zoon zijn kamer besteld.

oke

bonjour

très satisfait de la commende merci a vous arbres très beau merci de votre sérieux cornet josue

Hele snelle verzending in perfecte staat en prachtig product!

Al snel vond ik wat ik zocht. Een prachtige tuinslanghouder van gietijzer. Hij zag er precies zo uit als op het plaatje. Ik moet hem nog ophangen maar ben vooralsnog erg tevreden .

Top winkel!

Had een product besywld helaas werkte het niet na behoren,een mail gestuurd en meteen opgelost met een nieuw product hele fijne mensen met een goedde service!!!

Super service na klacht!

Mijn product was zwaar beschadigd, 24 uur later had ik het vervangende product al ontvangen. Super snelle vriendelijke service!

Niets ontvangen

We hebben nu nog niets ontvangen , of een berichtje gehad dus heb geen oordeel

Erg tevreden

Snelle levering goedkoop

Producten snel geleverd

Goed product en snelle levering

Persoonlijk en professioneel!

Ik wilde een aankoop doen, maar ik twijfelde over een bepaald product. Via Whatsapp stelde ik een vraag en ik kreeg al snel een persoonlijk en betrokken antwoord. Dit heb ik als erg prettig ervaren! Het product is zoals omschreven geleverd, de afhandeling was vlot en de verpakking was goed. In de toekomst ga ik hier zeker meer producten bestellen!

goede site

Product snel geleverd en zeer goed verpakt

Goede ervaringen

Prima service en prijzen is een aanrader

Accuraat

Levering snel

Product zoals beschreven

Snelle levering en product zoals beschreven. Al enkele malen gebruikt en doet wat het moet.

Leuke website met mooie aanbiedingen

Fruitboompjes en planten besteld. Werden snel en keurig verpakt bezorgd. Leuk om site te bekijken, allerlei leuke aanbiedingen.

Goede service prima kwaliteit

Zeer goede service snelle verzending zeer goede kwaliteit

Goede snelle service

Product in orde snelle levering met duidelijke mails

Haverstraat 31

2153GB Nieuw-vennep

Over DealDonkey

Bij DealDonkey iedere dag, 24 uur lang, veel verrassende aanbiedingen voor een superlage prijs. Hoe leuker het product, hoe sterker het merk of hoe scherper de prijs – bij DealDonkey zijn we er gek op! Jij toch ook? Meld je daarom aan op www.DealDonkey.com en ontvang iedere dag de aanbiedingen van de dag. DealDonkey, hét online platform met -Iedere dag verrassend voordelige aanbiedingen -Voor 20.00 besteld, morgen geleverd -Gratis verzending vanaf 50 euro -100 dagen bedenktijd Volg ons op Facebook en vertel ons wat jij vindt!