Snelle levering van een product van goede kwaliteit

Ik kan alleen maar lovend zijn, want van uitzoeken tot leveren ging alles prima

Super kwaliteit

Heel fijn om te dragen voor een leuk aanzienlijk bod helemaal tevreden mee

Ben tevreden klant

Die zakken voor kerstboom zijn top dat ik,er 3 heb van besteld zo groot en makkelijk voor op te bergen de met zo een lage prijs ook de rest van mijn bestelling was in orde dank u

Snelle afhandeling en levering.

Product voldeed aan verwachtingen.

Prima deal en goede en snelle levering

Eerste maal besteld. Volgende dag bezorgd. Werd goed op de hoogte gehouden vd levering vh pakket. Goede ervaring. Tevreden en scherpe deals!

Goed bedrijf Zeker qua product info Soms wat problemen met levering maar dat was snel opgelost Had beveiligingscamera gekocht maar helaas kan hem al1 niet ontvangen op me Samsung S21 als ik onderweg ben wel als ik thuis ben Had het doosje al weggegooid anders was het terugestuurd Dan de 4 kussens voor op bed echt super kwaliteit en dat voor de prijs echt TOPPP

Vitalmaxx Massage-Gürtel

Ik ben heel tevreden over mijn aankoop

Snelle levering Batterijen

Makkelijk bestellen snelle levering goed verpakt.

Ziet er goed uit precies wat je verwacht.

Snelle levering en een mooi product. Zeer eenvoudig te koppelen aan de wagen. Werkt uitstekend.

heel snelle levering

geen problemen alles ok

Snelle levering en product zoals verwacht

veel keuze

Top produkten voor een super prijs

Invetum weegschaal gekocht. Super goedkoop. Netjes bezorgd.en ingepakt. Werkt fantastisch.

goodddddddddddddd

goodddddddddddddddddddd

Zeer zeker goed!!!!!!

Heb bij jullie schuif lades gekocht (keukenkast) bij een concurrent werkelijk aan prijs het dubbelen dan moet je de opvulstukken nog apart betalen. Gemakkelijk gemonteerd.Ben er dan ook zeer tevreden over.

Snelle en goede service!

Ik heb glazen besteld voor mijn moeder, het was super snel geleverd en ook netjes verpakt.

een prachtige pan

Een mooie pan en goede maat voor het speciale deksel waarvoor mijn man de pan wilt gaan gebruiken. Helemaal blij mee.

perfect levering

makkelijk te bestellen, handige producten en snelle perfecte levering

Uitstekende ervaring

Een zeer goede ervaring en een zeer behulpzame klantenservice.

De eerste keer bij jullie besteld en super tevreden van inhoud pakjes en de levertermijn. Jullie zien me zeker nog terug.

firma met standing

Topi correct en vlugge afhandeling

Snel en keurig op afspraak

Goede service Goede afspraken En optijd leveren En goede artikelen Zeer tevreden

Jammer dat ik niet 2 heb gekocht

Het kacheltje verwarmt heerlijk!

Snel simpel en goed

Snelle verzending en gewoon goed.

perfect

goed bedrijf snelle levering perfect product ben zeer tevre den volgende keer weer bestellen bij deze firma

Haverstraat 31

2153GB Nieuw-vennep

Over DealDonkey

Bij DealDonkey iedere dag, 24 uur lang, veel verrassende aanbiedingen voor een superlage prijs. Hoe leuker het product, hoe sterker het merk of hoe scherper de prijs – bij DealDonkey zijn we er gek op! Jij toch ook? Meld je daarom aan op www.DealDonkey.com en ontvang iedere dag de aanbiedingen van de dag. DealDonkey, hét online platform met -Iedere dag verrassend voordelige aanbiedingen -Voor 20.00 besteld, morgen geleverd -Gratis verzending vanaf 50 euro -100 dagen bedenktijd Volg ons op Facebook en vertel ons wat jij vindt!