Goede produkten en uitstekende service.

In korte tijd al 3 produkten gekocht bij dealdonkey . Snelle levering en goede prijs . Ook de klantenservice makkelijk en direct bereikbaar . Is wel eens anders bij sommige webshops tegenwoordig Ga zo door Richard en Team van Dealdonkey .

heel voordelig en snelle levering

heel voordelig en snelle levering. zelfs na aanpassing van mijn afleveradres ! dank U !

Top bedrijf

Producten zo als beschreven, snelle levering, Makkelijk te installeren prima handleiding, goede Service. Prijs was ook een stuk goedkoper als in andere winkels! Ik zou hier zeker weer bestellen, een aanrader dus!!!

perfeckt

Goede services en snelle levering

Just what I needed

It meet my need not too big, I leave alone and I needed a small Washing machine just to do my laundry once a week. And it's doing just that.

Eerlijk

Al enkele keren besteld op deze site. Altijd heel keurig geleverd

Batterijen besteld snel en goed, ondergoed besteld, was maatje te groot, geen probleem volgende dag maat kleiner in huis en prima! Perfecte service, ga zo door Richard!!

snelle levering en op tijd

Een perfect product

Precies zoals omschreven een zeer goed product voor weinig

Overzichtelijke webshop met een grote diversiteit aan producten. Blij met mijn aankoop!

Super en klantgerichte afhandeling

Goedemorgen Mijnheer/ Mevrouw, ik heb mijn bestelling geplaatst. De artikelen zijn correct en op tijd bezorgd. Ondanks de kerst- nieuwjaarsdrukte. Dhr. N. Sital

Snelle en perfecte levering en goede kwaliteit

Dank voor de service

Voldoet aan mijn verwachting

Voldoet aan mijn verwachting

Niet duur en snelle levering

In deze drukke tijd toch de andere dag leveren, dat is gewoon top.

Snelle verzending, goed verzorgd en verpakt! Top kwaliteit! Was eerst wat kritisch maar top dat het zo snel binnen was!

Snel en goed verpakt geleverd

Top bedrijf

prima produkten en volgens plan geleverd

OK

Fijne artikels aan zeer interessante prijs

Heel eenvoudig aan te kopen. Mooie artikels aan zeer correcte prijzen

Levering conform aankondiging

artikel eenvoudig te vinden, besteld en de volgende dag al geleverd.Complimemt

uitstekend

Leuke aanbiedingen. Mijn bestelling was goed verpakt en netjes op tijd geleverd.

Heel tevreden over mijn aankoop en vlugge service. Als 1 ste x besteld te hebben ben ik echt heel tevreden. Ik zal zeker en vast nog bestellen.

Duidelijke site, besteld, snel geleverd. Materiaal voldoet aan verwachting.

Leuke kerst spul

Vind het heel mooie kerst dorpje. En ben er ook heel blij mee.

Super goed

Snelle levering en verder goed op de hoogte gehouden

Heel leuk en eenvoudig simple.

Haverstraat 31

2153GB Nieuw-vennep

Over DealDonkey

Bij DealDonkey iedere dag, 24 uur lang, veel verrassende aanbiedingen voor een superlage prijs. Hoe leuker het product, hoe sterker het merk of hoe scherper de prijs – bij DealDonkey zijn we er gek op! Jij toch ook? Meld je daarom aan op www.DealDonkey.com en ontvang iedere dag de aanbiedingen van de dag. DealDonkey, hét online platform met -Iedere dag verrassend voordelige aanbiedingen -Voor 20.00 besteld, morgen geleverd -Gratis verzending vanaf 50 euro -100 dagen bedenktijd Volg ons op Facebook en vertel ons wat jij vindt!