Top product

Super gave lamp. We hebben er 2 gekocht. Makkelijk te installeren en makkelijk in gebruik. Heel fijn. Wes zijn er heel blij mee. Daarnaast was de levering snel en op tijd!!

Goed goed

SUPER

SUPER goede zaak. Keurig geholpen, door Richard. Kon het dezelfde dag ophalen. top product.( 3 delige zeepdispenser van Simply human ). De korting lukte niet via de site. Hebben ze bij deal donkey, meteen geregeld bedrag stond binnen drie dagen op mijn rekening . Als ik weer iets nodig heb, eerst kijken of deal donkey het heeft..

Heel goed juiste maat

Alles perfect zoals beloofd.

Gezonde plantjes, goed verpakt en op tijd geleverd, meer mag je niet verwachten.

Zeer content,mijn schoenen netjes erin was ook snelle levering,en goed uitgelegd,stak snel in elkaar,keurig en netjes gelevert.dus sterk aanbevolen,top.

altijd prima geregeld en op tijd

Ik voel me goed behandeld

Artikel voldeed volledig aan mijn verwachting

conform aanbieding de dag na bestelling ontvangen. Artikel voldeed volledig aan mijn verwachting.

Speciaal

Ik zocht er al lang naar en nu eindelijk heb ik ze gevonden echt mijn ding.

bestellen en leveren ging heel snel

Ik heb een grote pan besteld en is deze is snel geleverd. Pan voor soep of mosselen klaar te maken, beetje groot van formaat. Ben er heel blij mee.

Gisteren bedacht - vandaag gebracht!!

Ik bestelde 's avonds om een uur of 9 een schuifla voor in mijn keukenkastje. Een dag later werd het gebracht en hebben we hem gemonteerd. Helemaal blij!

Tuinlampen besteld, super snel geleverd en alle lampen waren goed in orde en dergelijk met garantie. En wat vooral belangrijk is een leuke prijs en korting

Levering was snel en product uitstekend

Her dubbelzijdig tape is werkelijk een prachtig product wat je meermaals kunt gebruiken. Ik ben er blij mee

Hele goede service

Bestelling was niet helemaal compleet. Na één telefoontje was alles geregeld. Ook nog korting op mijn product, én een kortingscode voor de volgende bestelling. Is bij iedereen aan te raden. Super.

Top product en levering

Prima product en volgende dag geleverd

Spoedige Bezorging, Great...!!!!

In No Time bezorgd, zeg ik maar... Snoei Goeie Service..

Zoals gewenst!

Duchtig!

Heb nog niets gekocht, maar ben wel voornemens een aantal artikelen aan te schaffen die ik reeds als verlanglijst in mijn winkelmandje heb geplaatst. De website heeft mooie aanbiedingen tegen een redelijke prijs. Je betaalt hier ook veel minder verzendkosten dan bij "Voordeelvanger".

tevreden

mooi nieuwe design handig in gebruik houder is mooi staat goed op de aanrecht

snel bezorgd

leuke spullen

1e bestelling. Tevreden over hoe het is verzonden

Mooi product

Goeie prijs

Batterijen gekocht. Prijs is heel goed. Duurde wel iets langer dan verwacht, maar dat zal wel aan de drukte liggen bij de post.

snel, goed en kwaliteit!

Zeer tevreden over de snelle service en bezorging. Alles ging top!

Het was echt wat ik heb verwacht

Ik vond het moeje groot net wat ik wilde ,fietstass,geweldig,moeie

Het produktwas in de erkeerde maat maar binnen 3 dagen al de goede maat gekregen perfekt hoor

produkt was in de verkeerde maat besteld door mijmaar binnen 3 dagen al de goede maat gekregen perfekt hoor

Haverstraat 31

2153GB Nieuw-vennep

Over DealDonkey

Bij DealDonkey iedere dag, 24 uur lang, veel verrassende aanbiedingen voor een superlage prijs. Hoe leuker het product, hoe sterker het merk of hoe scherper de prijs – bij DealDonkey zijn we er gek op! Jij toch ook? Meld je daarom aan op www.DealDonkey.com en ontvang iedere dag de aanbiedingen van de dag. DealDonkey, hét online platform met -Iedere dag verrassend voordelige aanbiedingen -Voor 20.00 besteld, morgen geleverd -Gratis verzending vanaf 50 euro -100 dagen bedenktijd Volg ons op Facebook en vertel ons wat jij vindt!