verrassend

vaak hoor je dat webshops minder betrouwbaar zijn maar dealdonkey is hierop een grote uitzondering. wat ze beloven komen ze na en vaak heel aardige prijsjes

alles verliep op wieltjes

zeer goede ervaring

Goede kwaliteit/prijs verhouding, snel bezorgd

Leuke deal gescoord

Snelle levering, netjes verpakt en niet onbelangrijk zeker goedkoper dan in de reguliere winkel! Prima kwaliteit.

Goedkoop en snel

Altijd behulpzame vriendelijke mensen die mee denken

Van wat ik tot nu toe heb mee gemaakt is het voor mij zeker n aanrader.

Prachtige glazen bol, goed verpakt, schappelijke prijs.

Prachtige glazen bol gekocht bij DealDonkey, goed verpakt, schappelijke prijs, en snel geleverd, en daarbij nog vele mooie artikelen op de website gezien die zeker de moeite waard zijn. Top.

Prima zeer tevreden

Na ontvangst wil ik direct betalen maar dat lukte niet. Kreeg in zeer zeer korte tijd 6x een nieuwe code. Kon het niet bijhouden. Had geen tijd om de overschrijving in orde te maken. Heb vandaag tel. contact gezocht maar nu bleek er storing te zijn bij de banken. Morgen nieuwe kansen.

Keurig ingepakt bezorgd door DHL

De bezorging was netjes op tijd en goed verpakt door DHL Parcel bij mij thuis. Prima service.

Eerst het materiaal incompleet gebeld en kreeg een paar dagen later het ontbrekende.

Bij het ontvangen van het bestelde, bleek die incompleet te zijn. Gebeld en een paar dagen later kreeg ik de ontbrekende spullen.

Goede ervaringen

Alles op tijd geleverd het produkt is goed aangekomen bedankt

hiiihaaa...donkey did it again!

Kwalitatief groot gamma aan koopjes. Voortdurende aanvulling van nieuwe stock. Tijdige, degelijke verzending.

Makkelijk bedrijf om online zaken mee te doen

Besteld via de site en afgeleverd op de datum zoals die afgesproken is

Heel klein doosje met vier bomen!

4 fruitboompjes in een klein doosje. Maar het past! Ik hoop zo dat ze echt fruit gaan krijgen volgend jaar. Ziet er op zich goed uit denk ik, heb niet echt verstand van planten en bomen dus ga puur uit van de expertise van Google! Het zijn eigenlijk 4 ‘takken’ met wortels. Maar ik heb goeie hoop!

prima service

U heeft prima service,

Heel scherpe prijs voor goede kwaliteit

Heel goed product !

Prima webshop

Besteld 4 kleinefruitboompjes. Keurig verpakt en binnen de gestelde leveringstermijn afgeleverd. De kwaliteit van de boompjes moet nog blijken, maar ik heb er alle vertrouwen in.

Snel en goed

Snelle levering en ze doen wat ze beloven. Goede service en goedkoop.

TOP LEVERING

WAARD VOOR 5 STEREN,MAAR IK HEEF ZE 4,5 STEREN OM ALTIJD ALERT TE BLIJVEN.GAAN ZO DOOR

Handige mob en emmer.

Erg makkelijk emmer , een deel voor vuil en de andere voor schoon.

zeer interessant

snel geleverd en voldoet aan verwachtingen

De lamp is schitterend

Deze lamp heeft prachtige licht effecten hij siert er mooi mijn tuin mee

Op tijd geleverd, maar verpakking beschadigd en er zaten 8 batterijtjes tekort in.

Zie hierboven.

Snelle aflevering van de bestelde artikelen.

Geweldige service als er iets fout gaat bij het bestelde product.

alles ok

Zeer vlugge levering

Haverstraat 31

2153GB Nieuw-vennep

Over DealDonkey

Bij DealDonkey iedere dag, 24 uur lang, veel verrassende aanbiedingen voor een superlage prijs. Hoe leuker het product, hoe sterker het merk of hoe scherper de prijs – bij DealDonkey zijn we er gek op! Jij toch ook? Meld je daarom aan op www.DealDonkey.com en ontvang iedere dag de aanbiedingen van de dag. DealDonkey, hét online platform met -Iedere dag verrassend voordelige aanbiedingen -Voor 20.00 besteld, morgen geleverd -Gratis verzending vanaf 50 euro -100 dagen bedenktijd Volg ons op Facebook en vertel ons wat jij vindt!