Ik was aangenaam verrast door de snelle levering.

De beide artikelen werden netjes aan huis geleverd door Bpost. Zowel de T-shirts als de boxershorts zaten keurig verpakt en beantwoorden aan hoge kwaliteitseisen. Ik ben er dan ook heel tevreden over. Hoge kwaliteitsartikelen tegen een bijzonder scherpe prijs !

is goed

Perfect enbetaalbaar

Alle artikelen zijn uitstekend en goed

Leuk assortiment

Ik vond de website erg verrassend en het assortiment heel spannend. De artikelen die we besteld hadden kwamen netjes en compleet binnen en ook de prijs was niet verkeerd. Top!

Up to date houden van procedure aankoop tot aflevering. Product is ook echt wat besteld is.

Ik zag een verwarming apparaat tegen een zeer concurrerende prijs. Besteld en inderdaad werd dit zoals beloofd de volgende dag keurig thuis bezorgd. Het apparaat werkt inmiddels zeer goed en zuinig

nog beter als ik besteld had

had tent besteld 180x92x92 kreeg 180x120x120 dus helemaal blij er mee

Fijne pan. Niet te zwaar.

Fijne grote pan (15 liter) die niet zwaar is. De sticker heb ik er eenvoudig afgekregen door hem in te spuiten met WD40 en dat even in te laten werken. Zo nodig nog wat bijsluiten als hij op sommige stukjes nog blijft plakken. Is ook lekker hoog en niet breed dus past makkelijk op m’n inductie zonder de hele plaat in beslag te nemen. Top.

Correct

Snelle bezorging was wat schade gelijk opgelost daarna weer snel bezorgd

uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

Het product kwam toe op de beloofde datum en ben er zeer tevreden over.

Ik ga meer bestellen als ik iets nodig heb !!

EEN GOEDE AAN KOOP.

EN IK HEB MIJN WEKKER OP WIELETJES WEER TERUG GEKOCHT BIJ FLEUR DUDUNKY.

Product volgens omschrijving,en super service.

Mijn eerste ervaring met DealDonkey is perfect gegaan. Product was zoals omschreven en een goede prijs/kwaliteit verhouding. Levering ook erg snel volgens afspraak. Zeker voor herhaling vatbaar.

Ok

Alles is vlot verlopen, Merci

Niets op aan te merken.

Snel verstuurd en voldoet aan de verwachting die ik had.

Super snel en super tevreden

Ben zeer tevreden!! Snelle levering en bestelling precies zoals ik verwacht had!!

fijn om zo te bestellen deze 90+

nuttig en niet duur + op tijd geleverd

vandaag besteld morgen in huis

vandaag besteld morgen in huis

Goeie ervaring

Zeer content over de aankopen die k doe

Snelle service en voldoet prima aan verwachting .

Blij met de mini verwarming met maxi warmte .

Wat ben ik blij dat ik het op tijd binnen kreeg ,direct in het stopcontact in de badkamer en in een mum van de tijd is de badkamer heerlijk warm .Vooral in deze dure tijd mijn beste aankoop .

niks mis mee , helemaal top

vlotte afwerking , duidelijk en snel bezorgt , top produkt

Snelle en correcte levering.

Goede kwaliteit/prijs-verhouding, eenvoudige bestelprocedure, duidelijke volgprocedure van de bestelling, snelle levering.

Zeer tevreden over de levertijd en de verzending netjes dicht zoals het hoort

vlotte verwerking

Na het ontvangen van een verkeerde levering snelle en correcte reactie.

Haverstraat 31

2153GB Nieuw-vennep

Over DealDonkey

Bij DealDonkey iedere dag, 24 uur lang, veel verrassende aanbiedingen voor een superlage prijs. Hoe leuker het product, hoe sterker het merk of hoe scherper de prijs – bij DealDonkey zijn we er gek op! Jij toch ook? Meld je daarom aan op www.DealDonkey.com en ontvang iedere dag de aanbiedingen van de dag. DealDonkey, hét online platform met -Iedere dag verrassend voordelige aanbiedingen -Voor 20.00 besteld, morgen geleverd -Gratis verzending vanaf 50 euro -100 dagen bedenktijd Volg ons op Facebook en vertel ons wat jij vindt!