Ik had een bordenset besteld maar was helaas 1 dinerbord kapot, meteen klantenservice gebeld, achteraf mailtje met foto’s gestuurd en had 2 dagen later een nieuw dinerbord. Heel erg tevreden.

Geleverd wat ik vroeg, van goede kwaliteit

Mijn eerste ervaring is prima verlopen.

betrouwbaar

de eerste maal iets besteld en de dag nadien in de brievenbus ( dit is ideaal )

Top producten , top service

Super super snelle aflevering

Vandaag besteld morgen in huis, wat ze zeggen klopt. Ik bestel heel veel op internet en meestal dat slogan klopt niet voor alle webshops maar Dealdonkey wel!! Ga zo door!!

De snelle bestelling.

Mijn bestelling ,,is als super ervaren, Hele snelle bestelling, En heel blij met mijn prachtige mooie olifant. Vg Harmina Katuin.

Een snelle levering en geweldige service

De werking van een product voldeed wat er van verwacht mocht worden. Na een e-mail naar dealDonkey is er hunnerzijds direct actie ondernomen en het probleem naar tevredenheid opgelost.

Goed geregeld goed contact

Snelle levering duurde iets langer maar daar was wel contact over

Geweldige prijs/ kwaliteit

Ben heel tevreden met mijn aankopen,

Toppie

Bestellen makkelijk geen gedoe, en binnen 3 dagen binnen. Mijn zelfde artikel bij blokker 15 euro duurder...... en in deze tijd is iedere euro besparen een sport.

Keurig, Netjes

Bestelling is van geode materiaal. Precies op tijd. Ben tevreden

super snel

zeer snelle levering

Mooie fietstas ontvangen. Op tijd en ziet er perfect uit. Voor iedereen die een fietstas nodig heeft raad ik deze aan. Niet duur en een goed kwaliteit.

Snel geleverd. Top

Voldoet aan verwachting. Had wat reviews gelezen, maar besteld en de volgende dag in huis

Goed product

Mooie verwarming en fijn snel geleverd

geweldig

wekt veel verwondering. uitdagend en stimuleert tot meer en verder gaan

Prima levering

Vlot geleverd, product voldoet aan verwachtingen

Snelle en betrouwbare service

Had een bolderkar besteld en was binnen 1 dag geleverd. Een moertje moest worden nageleverd maar ook dit met een snelle service. Erg tevreden met het product.

Bestelling vlug gekregen en in goede staat

Zooo blij

Beste ik ben er zeer tevreden van staat goed op mijn terras zoooo blij

Veel variatie

De kussens werden sneller dan verwacht geleverd en liggen heerlijk ben er super blij mee

Kwam snel aan!

SNELLE LEVERING

GOEIE SERVICE DE BESTELLING IS OOK ZIET ERUIT ZOALS OP DE AFBEELDING BEN TEVREDEN

Haverstraat 31

2153GB Nieuw-vennep

Over DealDonkey

Bij DealDonkey iedere dag, 24 uur lang, veel verrassende aanbiedingen voor een superlage prijs. Hoe leuker het product, hoe sterker het merk of hoe scherper de prijs – bij DealDonkey zijn we er gek op! Jij toch ook? Meld je daarom aan op www.DealDonkey.com en ontvang iedere dag de aanbiedingen van de dag. DealDonkey, hét online platform met -Iedere dag verrassend voordelige aanbiedingen -Voor 20.00 besteld, morgen geleverd -Gratis verzending vanaf 50 euro -100 dagen bedenktijd Volg ons op Facebook en vertel ons wat jij vindt!