parasol

Wat een snelle service vanuit Nederland ! ik bestelde een halve parasol en 2 dagen later was het al bij mij. Voor mij , viel hij te klein uit waar ik hem wou zetten, dus heb ik de firma een mail gestuurd en ik kreeg gratis een retourbon ..als dit niet klantvriendelijk is, voor mij wel ! Dus treuzel niet als je iets ziet wat DealDonkey u aanbiedt , niet goed, gratis terug zending en geld terug !

Delivered time as promised and good quality of products

Delivery time of 1 day as informed when make the purchase. Good quality of products.

Toppers

Snel en goed

zeer goed

snel en goed

Goede producten en snelle levering

Goede levering van een goed product

Ben heel tevreden over mijn aankoop, keurig op tijd geleverd en product is top

Mijn Elektrische Kurkentrekker

Snelle levering en uitstekende product.

Uitstekende service

Snelle en uitstekende levering. Zeer positief ervaren Goede prijs

Goed en snel

Oke

super artikel super services

zeer goede ervaring

Het product dat ik kocht is superkwaliteit en mooi design! Ben er echt blij mee!

goed gevoel

zeer goed klanten service

Prima en snel geleverd

Snel en goede aflevering

Het bankje werd snel bij mij thuis afgeleverd en was in prima staat. Ook het in elkaar zetten was een simpel klusje. Kortom, we zijn zeer tevreden over de levering en het product.

Zeer betrouwbaar,,,, en goede service.

Ik moet zeggen dat ik geen idee heb wat ik heb besteld. Was een verkeerde bestelling en wist dat niet. Toch gehouden door de goede service en altijd een prettige communicatie. Dat vind ik belangrijk als je online koopt. Bij jullie is dat perfect geregeld,, Goed georganiseerde webshop. Ik raad jullie zeker aan. Heb jullie producten gezien TOP. MVG Ernastine Schapkun

Uitstekend!

Voordelige aanbiedingen, uitstekende service!

prachtig

Ik zit midden in een verhuizing maar geniet wel vast van mijn prachtige servies.

Goede ervaring, zeker zeer tevreden met de producten

Ik heb goede ervaring en ik ben zeker tevreden over de producten en levertijd van de gekochte.

Toppie!!

Alles rondom mijn bestelling verliep goed en pakket ontvangen zoals beloofd met een super snelle levering. Top!! ga zo door

I didnt received mynorder yet

I didnt received my order yet and besides that the address that is o the delivery is missing the number and I tried several times to change to DHL to send the package at the picking point at Coolsingel but I keep receiving from DHL that the package it on delay.

topsite

leuke deals , ik heb een bbq kunnen kopen voor 55 euro die ik in Nederland had gezien maar daar 120 euro koste . Ik blijf deze site volgen

Goeie prijs kwaliteit

Vlugge levering gemakkelijk te gebruiken

Super service

Servies besteld. Werd snel.geupdate over de afhandeling. Binnen 48 uur geleverd, helaas 2 kopjes stuk. Mail gestuurd en kreeg volgende dag nieuwe kopjes kosteloos toegestuurd. Service top ( Servies ook:-))

Volgens verwachting

Snelle levering en geheel volgens verwachting. Zeer tevreden.

Alles oke goede service

Haverstraat 31

2153GB Nieuw-vennep

Over DealDonkey

Bij DealDonkey iedere dag, 24 uur lang, veel verrassende aanbiedingen voor een superlage prijs. Hoe leuker het product, hoe sterker het merk of hoe scherper de prijs – bij DealDonkey zijn we er gek op! Jij toch ook? Meld je daarom aan op www.DealDonkey.com en ontvang iedere dag de aanbiedingen van de dag. DealDonkey, hét online platform met -Iedere dag verrassend voordelige aanbiedingen -Voor 20.00 besteld, morgen geleverd -Gratis verzending vanaf 50 euro -100 dagen bedenktijd Volg ons op Facebook en vertel ons wat jij vindt!