Wat een geweldig bedrijf!

Eindelijk een boekenstandaard gevonden die wel doet wat hij moet doen en voor een prijs ruim onder die van andere online winkels. Snelle levering ook! Heel blij mee!

Topservice en persoonlijk contact na een productfout

Na het bestellen en eenmalig gebruiken van een cabine koffer bleek de rits stuk. Hiervan melding gemaakt bij DealDonkey. Er werd binnen een dag gereageerd en na het sturen van een foto van het defect hadden we binnen een dag een nieuw exemplaar in huis. Heel fijn dat persoonlijke contact en de snelle service. Een aanrader.

Goede snelle levering

Veel keus, in verschillende categorieën . Ik zelf heb de schoenen opbergers gekocht. Echt heel stevig zijn ze niet, de schoenen hoeven er ook niet zoveel uit. Weer overzicht, en opgeruimd. Helemaal blij mee.

zeer betouwbaar

heb per fout van de bank doubble betalt, heb mijn bedrag direkt terug bekommen

Snelle levering volgens afspraak

Goed product en goede prijs.

Snelle levering Goed product zoals beschreven op jullie site

Snel en eerlijk

Eerste keer bestelling gedaan.

Tevreden

Snelle levering en keurig verpakt. Goed product.

Erg snelle levering

Erg snelle levering, netjes verpakt en goeie communicatie over de levertijd en levering.

Mooie produkten voor scherpe prijs

Voor een scherpe prijs merkprodukten kopen. Het aanbod is wel beperkt, en dus zit er lang niet altijd iets dat je nodig hebt. Maar er zitten best leuke deals tussen

Gewoon top

Gewoon probleemloos en zonder oneffenheden de zaken oplossen en regelen.

Super snelle bezorging...En heerlijk product ben er echt blij mee..

Zeer scherpe prijs voor gelegerde kwaliteit

Enorm snel geleverd met t&t te volgen, goede kwaliteit en geweldig lage prijs. Aanrader!

Ik ben heel erg tevreden op deze aankoop

Ik heb deze stofzuiger van mijn kinderen gehad voor moederdag en ik ben er super blij mee en ook een aanrader voor iedereen

SNEL EN PICO BELLO AFGELEVERD

Zoals hierboven

Prima geregeld

Geen poespas geregeld en klaar

Super goede klantenservice

Zelf per abuis 2x zelfde product besteld, was geen probleem, is super opgelost.

Perfecte levering

De aanbieding volledig waargemaakt . SUPER

Goed produkt

Het is een goed produkt En een snelle levering Ben er heel blij mee

Uitstekende bestelling

Van af het bestellen tot aan de levering, alles is erg goed gegaan. Zeer tevreden met de wijze van bestellen, levering en product.

Super schoenen opbergsysteem !

Stapelbare Schoenenorganiser - Set van 3 - Transparant Werkelijk een fantastisch systeem. Poep simpel te monteren. Goede kwaliteit. Stapelbaar en je ziet meteen welke schoenen je wil gebruiken, zonder de box te moeten openen. Zo tevreden dat wij er gelijk hebben bij besteld. Onberispelijke service. Heel veel dank DealDonkey voor deze super aanbieding en super service in deze moeilijke tijden.

uitstekend

zeer stevig materiaal en ook makkelijk bedienbaar

Ben echt tevreden met de aankoop van deze haartondeuse. Prijs / kwaliteit is uitstekend.

Goed product

Goed product alleen jammer dat de levering zo onduidelijk was. Eindstand duurde het iets langer maar heb wel precies wat ik wou.

Haverstraat 31

2153GB Nieuw-vennep

Over DealDonkey

Bij DealDonkey iedere dag, 24 uur lang, veel verrassende aanbiedingen voor een superlage prijs. Hoe leuker het product, hoe sterker het merk of hoe scherper de prijs – bij DealDonkey zijn we er gek op! Jij toch ook? Meld je daarom aan op www.DealDonkey.com en ontvang iedere dag de aanbiedingen van de dag. DealDonkey, hét online platform met -Iedere dag verrassend voordelige aanbiedingen -Voor 20.00 besteld, morgen geleverd -Gratis verzending vanaf 50 euro -100 dagen bedenktijd Volg ons op Facebook en vertel ons wat jij vindt!